امیدوارم مشکلات حل بشه و شرکت نوین با قدرت به کارش ادامه بده.
دوستان هم لطفا دیگه اسپم نکنن مشکلی داشتن خصوصی با خوده آقای عباسزاده یا مسئولان مطرح کنند.
صد در صد حل میکنن.
با تشکر و موفق باشید.
:55:
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم مشکلات حل بشه و شرکت نوین با قدرت به کارش ادامه بده.
دوستان هم لطفا دیگه اسپم نکنن مشکلی داشتن خصوصی با خوده آقای عباسزاده یا مسئولان مطرح کنند.
صد در صد حل میکنن.
با تشکر و موفق باشید.
:55:
منم دو روز پیش تمام اطلاعات 4-5 ماهم به ملکوت اعلا سفر کردن... :-<
واقعاً تصورشم نمیتونید بکنید از بین رفتن اونهمه فایل، کلی کار روی چند تا اسکریپت و تمام اون فایلا چقدر فاجعه ـس واسه یکی مثل من...
تصورشم در ذهن کمتر کسی میگنجه.......... . . .
ما اینهمه سرویس داشتیم تو چند سال اخیر از افراد بسیار متفاوت و همیشه اون دیتاسنتر محترم یه ندایی میداده به صاحاب سرور که تا فلان تاریخ فلان میکنیم و اونم به مشتریا یه ندا میداده نه اینکه انطور همه چی بی اطلاع نابود بشن...
بعدش حالا شده ، خوب عزیزان دل بیاید رک و راست بگین به مشتریا "آره همه چیز نابود شد و مائم خبرتون نکردیم برید بخورید" نه اینکه بگی چی شده میگه ویندوز خراب شده ارور میده به خاطر همین سرویس داونه (به یکی مثل من میگه!) بعد کلی راه جلوش بزاری که به راحتی بتونی اطلاعات رو از درایو اون ویندوز دربیاری و اونم هی بامبول دربیاره...
خرابکاری شده حداقل واقعیت رو به مشتری بگن...!!
من رو از روزی که سرور ها دان شده سر کار گذاشتن و هر روز یه چیز الکی بهم جواب میدن...
جالبه که طوری حرف میزنن که خودشون رو خوب جلوه بدن...
من 2تا vps بهم دادن جایگزین از سوئیس هرکی نیاز داره با قیمت پایین بهش میدم...
من از همون اول گفتم آمریکا نیاز دارم و سوئیس نمیخوام ولی 5 روز هست میگن داریم روی آمریکا ویندوز نصب میکنیم...
فقط بلدن سر کار بزارن مشتری رو...
متاسفم..
جسارتا شما دو روز رفتی با فتوشاپ این دو تا تصویر را درست کننید؟؟
به من اگر اطاع می دادید در مدت زمان کمتر و به صورت بهتر سفارش طراحی می دادم.
چطور شما به همه مشتری ها ایمیل ارسال کردید اما به دست کسی نرسیده؟؟؟؟؟
شما قصدتون این هست برای جلوگیری از خراب نشدن در این فروم این طور القاء کنید به بقیه که همه ی کسانی که اینجا پست دادند و همه 100 بار گفتند "هیچ ایمیلی از سمت شما دریافت نکرده اند" /همه ی اینها دروغ می گویند اما شما با سماجت تمام و این دو تا عکس راست می گویید؟؟؟:-o
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
هر چه به ذهنم فشار میارم دلیل اینهمه حمایت بی دریغ شما را درک نمیکنم در برار این تعداد مالباخته ;)
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
تا چند مین دیگه با تصاویر جدید میان حتما 8-|
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
بله دوست عزیز همه سر کار رفتن.4 تا 4 ا وی پی اس الان خیر میکنند تا فقط اوضاع آروم بشه و همه به صرف دریافت حق سکوت چیزی بیان نکنند.
معلوم نیست با دیتا سنتر چکار کردند که حتی یک میل هم نمیتونند اسال کنند [-(
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
و باز هم منتظر سماجت این شرکت محترم باشید .(حتی اگر خودشون تشریف نیارن حتما چند اکانت شناخته شده اظهار نظر میکنند).از دوستان خواهشمندم اجازه بدهند برای دفاع هر کس از زبان خودش استفاده کند.شما نقش وکیل وصی هیچ کس را اینجا بازی نمیکنید ;)
من 3 روزه میگم تاریخ دقیق شروع و پایان سرویس منو بگید تا بتونم بفروشم ولی میان تیکت جواب میدن شما سرویس میخوای یا نه؟!!!
من میگم تاریخ میخوام اینا یه چیز دیگه جواب میدن یه بار میگن داریم ویندوز نصب میکنیم یه بار میگن اینترنت قطع هست یه بار میگن برق رفته
بابا مگه ویندوز نصب کردن چقدر طول میکشه؟!
بعد این همه سر کار گذاشتن که داریم ویندوز نصب میکنیم و این حرفا اومده میگه اگه آمریکا میخوای تعهد بده که اگه تحریم شد چیزی نمیگی ما بهت آمریکا میدیم..
اینه بعد این همه روز جواب من؟!!!
بعد میان میگن ما آدم های خوبی هستیم ما فلانیم...
دوست عزیز مهم اطلاعات و حاصل زحمات بود که به دست این آقایان محترم به صورت کامل در کمتر از چند دقیقه نابود شد.
تا زمانی که آقای نظری در این شرکت حضور داشتند اسمش "شرکت" بود.الان که خودتون مشاهده میکنید .از صفحه 28 این تاپیک همه یک صدا اینجا پست دادن که :"آقایان محترم ایمیل به دست هیچ کس نرسیده،اصلا ایمیلی ارسال نشده" .جالب اینکه بعد ازدو روز با 2 تا تصویر تشریف آوردن و چیزی هم طلب کار هستند >>>>>>>
جالب بود نه؟:))
8-|
به شما پیشنهاد میکنم از جایی دیگه .از کسانی که در همین فروم حضور دارند و با صداقت کار میکنند و نه با دروغ به هر قیمیتی و کلاهبرداری و ..... ،سرویسی با کیفیت بالاتر تهیه کنید .به نفع خودتون هست!! ;)
چون از حقم دفاع کردم اینطوری جواب دادن:
مگه این سایت مدیر نداره که برخورد کنه؟!!!!
به نظر میاد سن کمی دارند این چند نفر .از رفتار ها و برخورد ها حدس میزنم :))
خیلی از شفاف سازی در این انجمن دلخور شدند.
اطلاعات که از بین رفته بود .وی پی اس هم ارزشی ندارند از این آقایان حتی رایگان ;)
ارئه دهنده های بهتر با مدیریت هایی با تجربه و قوی نیز در انجمن زیاد هستنددر زمینه وی پی اس;)