-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MostafaBestMan
سلام تیکت شد جهت دریافت شش ماه
مشکل ایمیل سایت قرار نیست حل بشه?
ممنون از شما
ایمیل هم نهیات تا هفته اینده حل میشه چون سرور سایتمون هم قرار بیاریم روی همین سرور ها
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام خسته نباشید من می تونم روی این سرور انگلیست kerio نصب کنم ؟
دانلود تورنت مشکلی نداره ؟
کنسول هم میدید رو سررو ه بتونیم ریست کنیم در موقع مشکل ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhost
سلام خسته نباشید من می تونم روی این سرور انگلیست kerio نصب کنم ؟
دانلود تورنت مشکلی نداره ؟
کنسول هم میدید رو سررو ه بتونیم ریست کنیم در موقع مشکل ؟
سلام
میشه نصب کرد
مشکلی تا الان نبوده
بله کنسول هم تحت وب و هم تحت وی اس فر داده میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
میشه نصب کرد
مشکلی تا الان نبوده
بله کنسول هم تحت وب و هم تحت وی اس فر داده میشه
یه لینک خرید میدی بی زحمت =;
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhost
یه لینک خرید میدی بی زحمت =;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
با سلام مجدد
دوستان فروش سرور رم ۱گیگ انگلیس به مدت ۴۸ ساعت ویژه شده به ۳۰ تا سفارش اول از الان به مدت ۴۸ ساعت روی ماه اول ۳۰۰۰ تومان تخفیف قرار میگیره یعنی ماه اول ۱۲۰۰۰ تومان و بعدش ماهانه ۱۵۰۰۰ تومان میشه
چون فقط ۳تا سرور دیگه از این دیتاسنتر خرید کنیم جزو نماینده هاش میشیم پس تخفیف خوبی میدیم :دی درصورت پرداخت ۳ماهه ماهانه ۱۲۰۰۰ تومان حساب میشه و در صورت پرداخت ۶ماهه ماهانه ۱۱۵۰۰ تومان حساب میشه
کد تخفیف ماهانه : 1gb
لینک خرید :
http://www.vpsfars.net/cart.php?a=add&pid=77
روی سرور ها پنل ریموت ریبوت رایگان داده میشه
و شخصا سرور هارو تصمین میدم
پورت گارانتی شده هر وی پی هم ۸۰ مگابیت هست ( معمولا تا ۲۵۰ مگابیت رو بهتون میده چون سرور خلوت هست )
برای خرید ها ۱ماه به بالا تیکت بدید فاکتور میشه
سوالی بود درخدمتم با تشکر
بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
بفرمایید
همون جا درخواست کنسول رو بدم ؟ یا خودتون ایمیل می کنید ؟
-
تخفیف هایی برای خرید تعداد بالا در نظر گرفته شده
دوستانی که 3تا باهم خریداری کنند از این پکیج وی پی اس هاشون ماهانه ثابت 12000 تومان حساب میشه
دوستانی که 5 عدد باهم خریداری کنند ماهانه ثابت 11000 تومان حساب میشه
و دوستانی که 10تا از این پکیج توی پنلشون فعال داشته باشند ماهانه ثابت 9900 تومان حساب میشه
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhost
همون جا درخواست کنسول رو بدم ؟ یا خودتون ایمیل می کنید ؟
بعد تحویل سفارش شما تیکت بدید پنل هم براتون ارسال میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
بعد تحویل سفارش شما تیکت بدید پنل هم براتون ارسال میکنم
ممنون خریداری شد =; تحویل کی هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhost
ممنون خریداری شد =; تحویل کی هست ؟
سرور های ویندوزی بین 1ساعت تا 4 ساعت
باقی سیستم عامل ها نهایت 12 ساعته
درصورت شلوغی نهایت 24 ساعته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سرور های ویندوزی بین 1ساعت تا 4 ساعت
باقی سیستم عامل ها نهایت 12 ساعته
درصورت شلوغی نهایت 24 ساعته
پاینده باشید و پیروز
-
اقا من cpu 2هسته ای میخواستم موجود نبود !! بعد میشه ارتقا داد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdaduk
اقا من cpu 2هسته ای میخواستم موجود نبود !! بعد میشه ارتقا داد ؟
خرید رو انجام بدید براتون 2هسته ای میزارم فقط دقت کنید تمام قدرت سی پی یو ای که بهتون داده میشه نهایت 1گیگاهرتز هست
-
2ساعت پیش خرید کردم
mehrdad_uk09
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdaduk
2ساعت پیش خرید کردم
mehrdad_uk09
اوکی
بزودی براتون ارسال میکنم
-
ببن کـــــــی اومده اینجا داره انتقاد میکنه
آقای alireza.076من وقتی میام داخل تاپیک شما حقایق و میگم بهت برمیخوره بعد خودت میای اینجا از این بنده خدا ایراد میگیری
شما که الان داشتم با یکی از کاربرهای مشترکمون ( یک نفر که هم از من و هم از شما سرویس داره) صبحت می کردم
سرور خودتون کلا در استراحت کامل به سر می بره
این آقا هرچی می خواد می تونه قیمت بده
سرور مال خودشه - من الان رم 2 و هارد 25 گیگ می دم 40 تومان اما اصلا دلیل نمیشه بیام دیگران و تخریب کنم
و دلیل هم نمیشه چون گرونتر میدم پس یعنی مال من بهتره
سعی کنید کیفیت و رقابتی کنید و قیمت و .......
این حرفا بچه گانست
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
ببن کـــــــی اومده اینجا داره انتقاد میکنه
آقای alireza.076من وقتی میام داخل تاپیک شما حقایق و میگم بهت برمیخوره بعد خودت میای اینجا از این بنده خدا ایراد میگیری
شما که الان داشتم با یکی از کاربرهای مشترکمون ( یک نفر که هم از من و هم از شما سرویس داره) صبحت می کردم
سرور خودتون کلا در استراحت کامل به سر می بره
این آقا هرچی می خواد می تونه قیمت بده
سرور مال خودشه - من الان رم 2 و هارد 25 گیگ می دم 40 تومان اما اصلا دلیل نمیشه بیام دیگران و تخریب کنم
و دلیل هم نمیشه چون گرونتر میدم پس یعنی مال من بهتره
سعی کنید کیفیت و رقابتی کنید و قیمت و .......
این حرفا بچه گانست
آها خیلی جالبه، برای شما هیچ وقت اتفاق نمیفته که هاردتون مشکل پیدا کنه
میتونم بپرسم هارد شما از چه برندی هست که ما هم خرید کنیم؟ :)
ما که از وسترن داریم استفاده میکنیم
بعدشم، از وقتی که خسارتی که تعیین شده برای کاربران کسی اعتراضی کرد؟ :)
عزیز، پست یک ساله پیش رو آوردی بالا میگی ندیدیم کسی از ایشون تعریف کنه؟ :دی خیلی جالبه واقعا!!!
تا به حال نشنیدم کسی بگه فلانی اورسل نمیکنه اما کیفیت سرورش بَدِه!
تصویری که همین آلان برایتان گرفتم، تیم هم خواستید بدهم خدمتتان
http://yasnavps.ir/file/ded.GIF
پ.ن
پست تا دقایق دیگر حذف خواهد شد بری جلوگیری از انحراف تایپک
-
شایان جان سرور من تا شب اماده میشه ؟
-
من خودم هم گاهی مشکل دارم.... کلاً همکاران گل وقتی چیزی رو پایینتر از بازار میدن مشتری فکر میکنه مفت گرفتند و این جور آدمای بی فکر نمیذارند که آدم به مشتریهای خودش پشتیبانی بده .....
عادت میشه ولی اصلاً عادت خوبی نیست! به نظرم باید یه سرویسهای پشتیبانی همه جداگانه برای فروش بذارند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhost
شایان جان سرور من تا شب اماده میشه ؟
20 تا سفارش اول رو تحویل دادم
تیکت باز کنید توی تیکت براتون ارسال میکنم
-
ممنون میشم تاپیک بنده رو اسپم نکنید :-)
سوالی دارید پیغام خصوصی بدید به من یا تماس بگیرید
-
یه چیز دیگه
دوستان لطفا توی پست کسی بحث نکنید نهایتا یه لینک بدید و بگید که این لینک انتقاد یا فلان موضوع درمورد این شرکته نه اینکه صفحه ها رو اشغال کنید!
-
شایان خان با توجه به اینکه امروز یک شنبه هست امکانش هست امروز سرور جدید تحویل بگیرید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NA3R
شایان خان با توجه به اینکه امروز یک شنبه هست امکانش هست امروز سرور جدید تحویل بگیرید ؟
امروز صبح تحویل گرفتیم :111:
-
-
من هم سرور یک گیگ سفارش دادم تا ببینیم که به سرنوشت سرویس دهنده های قبلی دچار میشیم یا نه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsun
من هم سرور یک گیگ سفارش دادم تا ببینیم که به سرنوشت سرویس دهنده های قبلی دچار میشیم یا نه!
من سرور گرفتم راضی هستم خیلی خوبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SA33D
اقا سرور ما چی شد
تیکت کنید براتون ارسال کنم توی تیکت
30تا از سفارش های انگلیس تحویل داده شد
-
من تحویل گرفتم سرور رو ! اما مشکل پیدا کرده واسم !
-
میشه کنسول رو بدی بد جوری گیر کردیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad2013
من تحویل گرفتم سرور رو ! اما مشکل پیدا کرده واسم !
مشکل :-؟ تیکت کنید چک کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhost
میشه کنسول رو بدی بد جوری گیر کردیم
تیکت کنید بهتون کنسول هم ارسال میکنم
-
اقا شایان سرور رو کی تحویل میدی ؟
-
سلام و خسته نباشید / خرید شد /زود تحویل داده شد / اما شب نمیدونم چرا داون شد / ولی مطمئنم که کار اقا شایان حرف نداره و به زودی اوکی میشه
-
من گرفتم خوبه امیدوارم همینجوری کیفیت باقی بمونه تحویل هم به موقع بود :67:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdaduk
اقا شایان سرور رو کی تحویل میدی ؟
تعدادی رو امشب باقیش هم فردا قبل ظهر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
سلام و خسته نباشید / خرید شد /زود تحویل داده شد / اما شب نمیدونم چرا داون شد / ولی مطمئنم که کار اقا شایان حرف نداره و به زودی اوکی میشه
تیکت کنید چک میکنم
امروز بیشتر داینی ها به خاطر نصب اشتباه کریو بود
یا ابدیت ویندوز
-
تحویل شد
سرعت دانلودش افتضاح فعلا = 60 کیلو!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsun
تحویل شد
سرعت دانلودش افتضاح فعلا = 60 کیلو!
شخصا امروز تست کردم و + ۲۵ مگ بود
از این لینک تست کنید
cachefly.cachefly.net/200mb.test
-
من الان پینگ به سرور تحویلی شما انقدر بالاست که نزدیک به تایم اوته
حتی نمی تونم ریموت بزنم!