پاسخ : بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)
بنده قصد جسارت به هیچ دوستی رو ندارم
ولی این مسائل رو باید در هنگام خرید در نظر میگرفتید دوستان ، همیشه خرید از یک واسطه این مشکلات رو در بر خواهد داشت ، دیتاسنتر فقط اون شخص/شرکت رو به عنوان صاحب امتیاز میشناسه و همه ی مسئولیت ها با اون شخص/شرکت هست به هر نحوی چه سهوا و چه عمدا برای یکی از سرورها مشکلی پیش بیاد تمامی امتیاز او شخص/شرکت در خطر هست
جای تعجب نداره چون به نظر بنده این مسائل از قبل از خرید روشن بوده و شخصی که سرور رو از واسطه ای خریداری می کنه در واقع این ریسک رو می پذیره:)
بهترین شرکت کیه که از اون بخریم بعد این قضیه
پولشم اصلا مهم نیست
ایران هاست بهترینه؟؟
لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezarostami
چاره ای جز صبر نداریم الان این گره فقط به دست گذرگاه باز میشه . شکایت و اعتراض و بد و براه هم کاری پیش نمیبره کاری که نباید میشد شد که فقط باید صبر کنیم .
دوست عزیز اگه نهایتا تا عصر درست نیشه خیلیا هستن که ضرر میلیونی میکنن . خیلی از دوستان از جمله خود من روی خیلی از سایت هامون سرمایه گذاری کرده بودیم وقت گذاشته بودیم تا به 1 جایی رسیده بودیم . حالا 1 شبه همه اینارو از دست بدیم ؟؟؟ اینجوری هم نمیشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spalisp
ظهر هم شد و خبری نیست از سرور ها . ای بابا . دوستان به نظرتون امیدی هست ؟؟؟؟؟؟؟
100 درصد بالاخره باز میشه سرورها..اما مشکل فقط زمانش هست که کی! اگر بک اپ داشتید حداقل الان میتونستین سریعا انتقال بدید رو هاستی دیگر..ناشی گری پرشین هویز واقعا بعید بود که بک آپ ها رو هم روی همان سرور و دیتاسنتر نگه داری کنند. حداقل یک رداستیشن که هارد بالا میدند با قیمت مناسب میخرید برای بک آپ!!
با سلام به کلیه دوستان :
من از هتزنر سرور ندارم همچنین با گذرگاه کار نمیکنم ولی این موضوع را بسیار دنبال میکنم میخواستم بدونم تا الان باز نشده ،گذرگاه چه پاسخی داده ،تا کی باز میشه
اقا جون اگه تا اخر ساعت اداری هتزنر امروز حل نشه مطمئن باشید میره برای دوشنبه رسیدگی بشه
شک نکنید
مشکل هم مالی نیستش
چون رو یکی از روبوت های سرور من زده کنس میشه در تاریخ 21 ژانویه اون یکی سرورم هم که تازه پولشو دادم هیچ حرف یا علامت از کنسلی وجود نداره فقط ایپی هارو بلوک کردن
نه اقا جون مشکا نه تحریم هستش چون به اسم گرجستان ثبت شده
نه مالی هستش اگر مالی بود همه سرور ها تیک کنسلی میخورد و تاریخ چند روز دیگرو میداد نه دو هفته دیگه
این حرفا نیستش
این حق ما هستش که بدونیم چه اتفاقی افتاده اگر گذرگاه شفاف سازی با مدرک معتبر و مهر شده هتزنر نکنه مطمئن باشه که زمین میخوره چون همه ما ها ادمین سرور هستیم و از این به بعد هر کس از گذرگاه بپرسه مطمئن باشه که خوب نمیگیم و کلا گذرگاه و این افراد که توش کار میکنن نابود میشن
اقای امین مدیر عامل
فردا همه میخوان برن شکایت کنن اولین نفر پای تو گیره بیا بگو چی شده
الان باید بیان از طرق گذرگاه توضیح بدن این قطعی رو . واقعا بی مسئولیتن . باشه قبول دارن پیگیری میکنن ولی گناه ما چیه که از دیروز تا حالا تو این تاپیک منتظریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بدبخت شدم رفت وای ویلا بدبخت شدم رفت وا ویلا
من هم شکایت میکنم چون ضرر دارم میبینم
وقتم و پولم رو گزاشتم رو این سایتم اما الان down هستش.
24 ساعت شده.
یازدید کتتدگان و کاربران اعتماد کردند به سایتم اما الان دارن به جاهای دیگه ای رویی می آورند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrasol
متاسفانه دیدتون اشتباهه!ما چندسالی هست از شخص سرور اختصاصی خریدیم و مشکلی نداشتیم
و دقیقاً دوست عزیز ما هم 2 سال پشت هم از اشخاص می گرفتیم. از سال 87 تا 89 مدام با هر کی کار کردیم مشکل برامون پیش اومد
کسانی که اوج پشتیبانیشون تلفن همراه و آی دی بود که هر موقع مشکل پیش می اومد خاموش می کردن