خواهش میکنم لا اقل یه زمانی رو مشخص کنید تا ببینیم که کی درست میشه ما الان 4 روز بلا تکلیفیم نصفی از مشتریام منصرف شدن
من هم میدونم شما در وضعیت سختی قرار دارین اما خدایش به ما هم حق بدین
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهش میکنم لا اقل یه زمانی رو مشخص کنید تا ببینیم که کی درست میشه ما الان 4 روز بلا تکلیفیم نصفی از مشتریام منصرف شدن
من هم میدونم شما در وضعیت سختی قرار دارین اما خدایش به ما هم حق بدین
حداقل یه تاریخی مشخص بشه که بدونیم کی درست میشه که هیچ کس هم نیاد بگه چرا قطع هستش
مشکلی که اکثر فروشنده ها دارن همینه
بعد از قطعی سرور به جایه اینکه خودشون اعلام کنن سرور مشکلش چی هست و کی درست میشه میرن و در افق محو میشن8-|
همچنان منتظر که یه خبری بشه :|
=d>=d>=d>
پس کی میخواد درست شه :|
حد اقل یاهو آنلاین شید پاسخگوباشید :((
خبری نشد :-?:-?
حد اقل برا ما رو روشن کنید
سر فرصت بشینین پرت ها ببندید :|
چي شد مگه گفته نشد سه شنبه
اینطور رفتار کردن با مشتری اصلا صحیح نیست.شما می گید تیکت جواب نمی دید که به کار های سرور برسید اما با این وجود پیشرفت چندانی در کار نیست.شما زحمت خودتونو می کشید اما بهتر نیست بیشتر به فکر مشتری ها باشید؟ اونا به شما اعتماد می کردن که از شما سرویس خربدن. پس وقتی مشکلی پیش می یاد به جای اینکه سایت رو قطع کنید و دیر یا اصلا جواب ندید.به طور کامل واسه مشتریان توضیح بدید.شما در تالار اعلام خرابی می کنید. در کل اگه شما بیشتر به مشتری ها توجه کنید حتی اگه فطعی 2 روز بشه 3 روز اوناهم شما رو درک می کنند.
=d>=d>=d>
تشویق کنیم شاید فرجی بشه =d>=d>
من که این قدر حرف شنیدم
رد داد مغزم
=d>=d> =d>
آقا من که اب از سرم گذشت به خیال خودم اومدم سود کنم که هیچ کلی هم تا الان ضرر کردم نصفی از مشتریام پریدن او نصفیه باقی مونده هم اگر تا امشب درست نشه پریدن رفتن :((