پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
لینک که استارت میشه از یه سرعت حداقل شروع میشه و زیاد میشه سرعت الان شما داردی میگید 60 مگ سرعتتون بوده یا اینکه انتظار داشتید کل سرعت پورت در اختیار شما باشه اون مکث هم طبیعی هستش توی دانلود منجر چون از 16 تا نقطه داره فایل میگره تعداد کانکشنها کمتر کنید این مکث از بین میبره بدلیل اینکه هر مقدرا فایل یکه داره میگره میخواهد بهم بچسبونه
همچنین چند نفر دیگر هم در حال استفاده از این سرور هستند چند نفر روی این سرور لوگین هستند حدود 7 عدد سرور مجازی هم روی سرور اصلی ساخته شده بجز این چند نفری که به این سور تست وصل هستند و بلطبع در حال استفاده از پورت هستند
در واقع در حال حاضر که وصل شدن حداقل 10 نفر در حال استفاده از پورت هستند
همانطور یکه
گفته شده جهت تست روی مجازی نصب شده و سرور اصلی مستقیما ویندوز روش نصب خواهد شد و بصورت مجازی نمیباشد
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
سلام
باز هم یک کار قدرتمندانه از Majicvps
اینجانب مشتاق تست این سرویس هستم...
مجیک جان اگر داری بازم ، یکی بفرست برا ما تست کنیم بینیم چیه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
من براتون پ.خ کردم چند روز پیش... فکر کنم یادتون رفت ما رو :دی ;)
تست 50 گیگ ارسال شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bikar
سلام
باز هم یک کار قدرتمندانه از Majicvps
اینجانب مشتاق تست این سرویس هستم...
تست 50 گیگ ارسال شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CmanDesign
مجیک جان اگر داری بازم ، یکی بفرست برا ما تست کنیم بینیم چیه .
تست 50 گیگ ارسال شد
سلام
اگه امکانش هست برای من هم تست ارسال کنید. ممنون
خیلی ممنون از تست.
فقط من تست کردم موقع خارج کردن فایل از حالت فشرده نهایتا 2 درصد از سی پی یو درگیر میشد.. همینطور رم...
آیا لیمیت شده؟
خیر عزیز لیمت نشده بعنی فکرکردین با یک فایل رار کل 32 گیگ رم یا کل 24 کور درگیر میشه یا فول میشه تا جای که برنامه بتونه از منابع میکشه
چیزی لیمیت نشده وقتی منابع زیاد باشه همیشه خیلی منابع زیادی ازاد میمونه مگر اینکه کاربران زیادی همزمان در حال مصرف باشن که درصد بیشتر ی از منابع پر میشه