پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
دوست عزیز سفارش دادم. امیدوارم سرویس خوبی باشه و تمدید چندین ماه کنم.
امشب بهم تحویل میدی. خودتون میدونید باید جایگزین کنم.
۱ساعت پیش تحویل داده شد
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
زمان تحویل خوب بود. ولی خوب بعد از دو ساعت تست نتیجه:
کیفیت اون چیزی که میخواستم نبود. متاسفانه استرداد وجه ندارید وگرنه درجا پستون میدادم.
سیستم یک ریست شد دیگه بالا نیومد. بار اول هم که بهش لاگین شدم خیلی دیر برنامه ها بالا اومد.
کاش گزینه استرداد وجه میذاشتید که مردم لااقل پولشون دور نریزند. نه تست میدید و نه پول برمیگردونید.
راستش تو همین انجمن گذاشتم 15000 بفروشم دلم نیومد. پاکش کردم. گفتم بلایی که سر من اومد سر کسی دیگه نیاد لعنتمون کنه.
امیدوارم در آینده کیفیت کارتون بهتر بشه/ ولی من اصلا سرویس شما رو به کسی توصیه نمیکنم
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
زمان تحویل خوب بود. ولی خوب بعد از دو ساعت تست نتیجه:
کیفیت اون چیزی که میخواستم نبود. متاسفانه استرداد وجه ندارید وگرنه درجا پستون میدادم.
سیستم یک ریست شد دیگه بالا نیومد. بار اول هم که بهش لاگین شدم خیلی دیر برنامه ها بالا اومد.
کاش گزینه استرداد وجه میذاشتید که مردم لااقل پولشون دور نریزند. نه تست میدید و نه پول برمیگردونید.
راستش تو همین انجمن گذاشتم 15000 بفروشم دلم نیومد. پاکش کردم. گفتم بلایی که سر من اومد سر کسی دیگه نیاد لعنتمون کنه.
امیدوارم در آینده کیفیت کارتون بهتر بشه/ ولی من اصلا سرویس شما رو به کسی توصیه نمیکنم
با تشکر
دوست عزیز به جای این همه عصبانیت میتونید مشکلتون رو از پشتیبانی پیگیر باشید
شاید مشکل نرم افزاری باشه و با یک تیکت برطرف بشه!
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
دوست عزیز به جای این همه عصبانیت میتونید مشکلتون رو از پشتیبانی پیگیر باشید
شاید مشکل نرم افزاری باشه و با یک تیکت برطرف بشه!
موفق باشید
دوست عزیز سروری که ریست شود بالا نیاد و با مشکل ما رو مواجه کند. باید همش اعصاب خودری داشته باشیم.
مشکل تیکت نیست. کیفیت قابل قبول نبود.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
دوست عزیز سروری که ریست شود بالا نیاد و با مشکل ما رو مواجه کند. باید همش اعصاب خودری داشته باشیم.
مشکل تیکت نیست. کیفیت قابل قبول نبود.
یا حق
وقتی حاظر نیستید پیگیر مشکلتون باشید یعنی خودتون نمیخواهید مشکلتون حل بشه
به هرحال برگشت پول ندارم و مشکلی دارید از طریق بخش انتقاد پیگری باشید
موفق باشید
سفارش های دیروز و امروز تحویل داده شد
یه وی پی اس میخوام با
رم2
هارد دورو بره 80
سی پی یو core 2
و پورتشم به خودتون مربوطه ولی من میخوام با 10 mb دانلود کنه توش
میتونید سرویس بدین ؟ و قیمتتون ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
askask
یه وی پی اس میخوام با
رم2
هارد دورو بره 80
سی پی یو core 2
و پورتشم به خودتون مربوطه ولی من میخوام با 10 mb دانلود کنه توش
میتونید سرویس بدین ؟ و قیمتتون ؟
سلام
ار آمریکا ماهانه ۵۴ تومن
و ار آلمان ماهانه ۴۴ تومن میتونم بهتون تقدیم کنم
اگر میخواهید پیغام خصوصی کنید تا بهاتون بگم چگونه سفارش بدید
آقای عسگرپور به شدت تایید میشن نصفه شب هم آنلاینن!
کارشون عالیه بنده 2 سرویس ازشون دارم عالیه
سلام.
خسته نباشید.
سرور آلمان با رم 512 موجود است؟
زمان تحویل به چه صورت می باشد؟
باتشکر