یک درگاه از تک پرداخت گرفتم.
امیدوارم همکاری خوبی با هم داشته باشیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
یک درگاه از تک پرداخت گرفتم.
امیدوارم همکاری خوبی با هم داشته باشیم.
کارمزد درگاه مستقیم بالاخره چی شد؟
نقل قول:
در هنگام برداشت وجه هیچ کارمزدی از کاربران کسر نمیکردد و عینا میتوانید کل مبلغ موجودی خود را درخواست دهید .
نقل قول:
کارمزد درگاه مستقیم کاربران سایت تغییری نکرد
یعنی خریدار تراکنشی انجام بده هزینه تراکنش کم میشه مابقی به حساب تک پرداخت واریز میشه؟نقل قول:
کارمزد هر پرداخت از تراکنش کسر میگردد و در صورت استفاده از درگاه مستقیم یا غیر مستقیم و یا آسان پرداخت سیستم به صورت هوشمند کارمزد مربوطه را کسر میکند .
-----------------------------------------
ماژول برای توماتو و اوپن کارت درست نمیشه؟
-------------------------------------------
درگاه غیر فعاله؟ موقع زدن دکمه پرداخت ارور میده
نقل قول:
خطای سیستم
....................................
سلام خدمت تک پرداخت من مشتری جدید تک پرداختم www.tehran55.in هم درگاه ملت هم پاسارگاد سالم هستش و من روزانه بالای 150 هزار تومن کار میکنم باش ویستا دوست عزیز افت کلام داشته باش
یک انتقاد از تک پرداخت
موقع واریز مشتریا یکم گیج میشن به علت اشنا نبودن با سیستم پنل ها که باید از پنل سمت راست استفاده کنن اگر پنل سمت چپ که برای ورود ما صاحب حساب ها هستش حذف کنید و یا محدود و کوچیک ترش کنید ایا بهتر نخواهد شد ؟ نظر شما چی هست ؟
my_vazir@rogers.com
نوشتی ملت ... زده خودتو نزن کوچه علی ... انسان خوب و تو صحبتاش یکم کلام درست به کار ببره مگه اینکه ...:-$
اینجا یک فضای عمومی محصوب میشه و بردن کلمه زشت و زننده باعث کم شدن بازدید میشه ملت گه زده یعنی چی مگه چاله میدونه واسه ما اعضا زشته تو چنین مکانی از این کلمات استفاده کنیم
اگه ناراحت شده معذرت میخوام من تهران هستم اگه دوست داشنی زنگ بزن از خجالتت در بیام حضوری :-*0912263211
با سلام
با توجه به خبر جدید مبنی بر کارمزد 400 تومنی بر روی هر تراکنش
می خواستم بدونم آیا کارمزهای توافقی هم بدون استثنا 400 تومن میشه؟