پاسخ : فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت
با اینکه یه ضرری ناخاسته بهشون زدم و .......خدایی خیلی با اخلاق هستن ......
پاسخ : فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت
سلام
من تازه توسط یکی از دوستام با این انجمن اشنا شدم.
میخوام بزنم تو کار هاست و هاست برای سایت ها بفروشم.
هرچی بخش فروش رو بالا پایین کردم هم قیمت های شما هم نظرات و فیدبک های مشتریاتون و از همه مهم تر سخت افزار خیلی خیلی قویتون نسبت به دیگران سر تر است.
3-4 نفری هم که تو انجمن سوال کردم شمارو خیلی تعریف کردند.
ببخشید اگه جای اشتباهی سوالمو مطرح میکنم:
اگه سرور ازتون بخریم برامون کلوکسو رو رایگان نصب میکنید؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
**reza**
سلام
من تازه توسط یکی از دوستام با این انجمن اشنا شدم.
میخوام بزنم تو کار هاست و هاست برای سایت ها بفروشم.
هرچی بخش فروش رو بالا پایین کردم هم قیمت های شما هم نظرات و فیدبک های مشتریاتون و از همه مهم تر سخت افزار خیلی خیلی قویتون نسبت به دیگران سر تر است.
3-4 نفری هم که تو انجمن سوال کردم شمارو خیلی تعریف کردند.
ببخشید اگه جای اشتباهی سوالمو مطرح میکنم:
اگه سرور ازتون بخریم برامون کلوکسو رو رایگان نصب میکنید؟
ممنون
با سلام
نظر لطف شماست.:53:
____
در مورد نصب هم مشکلی نیست و براتون انجام میشه.
سلام دوباره
مرسی که جواب دادید
یه چیز دیگه ایا هارد اس اس دی اضافه هم میشه گرفت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
**reza**
سلام دوباره
مرسی که جواب دادید
یه چیز دیگه ایا هارد اس اس دی اضافه هم میشه گرفت؟
به علت محدود بودن هارد اس اس دی ، حداکثر تا 30 گیگ میتونیم هارد ارائه بدیم.
سلام
هارد ssd رو فرمودید به علت محدودیت تا 30 گیگ بیشتر نمیدید
یک ویندوز و sql با چند تا چیز کوچولو به صورت نصب ناقص برای در اومده 20 گیگ و ده گیگ دیگه داریم
چند تا مورد رو هم که نصب نکردیم، چه باید کرد؟
در مورد ساتا هم محدودیت رو بفرمایید
ضمنا همکارتون فرمود اگر دنبال سرور با cpu بالا هستید از هتزنر و ... بگیرید نه از انگلیس
هر هسته cpu رو هم نفرمودید چند هرتز هست و حد اکثر چقدر میتونید هسته cpu و یا در کل گیگاهرتز بدید
قیمت IP اضافه رو بفرمایید (آیا IP ایرانی هم دارید)
با تشکر
پلان برنزی سفارش داده شد !
ممنون بابت خدمات عالی شما ;;)
لطفا یک آی پی از سرورتون پ خ کنید برای تست پینگ
کد تخفیف whtns1m منقضی شده؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tatnet
کد تخفیف whtns1m منقضی شده؟؟؟؟
مشکل کد تخفیف برطرف شد.