-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
چطور سرور جدید که گرفتم 1000 MGhz
CPU داده
هیچ مشکلی نداره
اماه شما 1000 MGhz
به دروغ دادین وگرنه این 1000 تا نیست 500 تا هم نیست شاید هم کمتر باشه
هیچ چیزی بعید نیست
به فیلم هم اعتمادی نیست توی یعنی شما میگی مرد عنکبوتی واقعا وجود داره ؟ :79: یعنی بتمن واقعا هست؟
مگه آقا شایان هالی وود داره تو خونشون ، مرد عنکبوتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بتمن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir.prs
بیا برو باو ! (:|
بنده 4-5 ماهه از ایشون سرویس دارم هیچ مشکلی هم نداشتم .
درست صحبت کن ! منم بلدم دروغ بدم
من خودم عضو تیم FBI هستم 10 تا سرور های FBI هم دستم هست :-b:100:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
چطور سرور جدید که گرفتم 1000 MGhz
CPU داده
هیچ مشکلی نداره
اماه شما 1000 MGhz
به دروغ دادین وگرنه این 1000 تا نیست 500 تا هم نیست شاید هم کمتر باشه
هیچ چیزی بعید نیست
به فیلم هم اعتمادی نیست توی یعنی شما میگی مرد عنکبوتی واقعا وجود داره ؟ :79: یعنی بتمن واقعا هست؟
=)) داداش دقیقا منظورت چی بود؟
نقل قول:
:d
-
دوست عزیز اگز فیلم هم مشکل داره من میتونم یک یوزر تیم عمومی بزارم تا هرکسی توی این تاپیک هست بیاد مصرف منابع و چیزی که بهتون اختصاص داده شده رو نگاه کنه نظرتون چی هست؟
-
وی پی اس رو یه بار ریست کن
بعد یه برنامه تست کن که مصرف سی پی یوش بالا باشه مثلا 600 هرتز مصرف کنه
ببین میکشه یا نه
-
سرور آقای عسگرپور این سرور هست : (D7-590: 2 x Hexa Core 2.66Ghz (X5650
یعنی این سرور در کل 31.92GHz سی پی یو دارد .
اگر روی این سرور VDS بدهند باید در کل 32 عدد بفروشند .
اما از آنجایی که ایشون VPS مبفروشند پس تعداد بیشتری روی این سرور ، سرور مجازی ایجاد میکنند .
حال بستگی دارد که چه تعداد VPS ایجاد میکنند .
قیمت این سرور هم ماهانه چیزی در حدود 1,400,000 تومان بدون احتساب قیمت آی پی میباشد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
اما از آنجایی که ایشون VPS مبفروشند پس تعداد بیشتری روی این سرور ، سرور مجازی ایجاد میکنند .
قیمت این سرور هم ماهانه چیزی در حدود 1,400,000 تومان بدون احتساب قیمت آی پی میباشد .
بیو گرافی سرور بود ؟!
ولی سرور برای من با ایپی زیر این قیمت میوفته ;-)
سی پی یو هم 1گیگاهرتز کل قدرتش هست و به صورت اشتراکی
لازمه بگم این سرور روش 96 تا وی پی اس هست و بین 14تا هارد ساس و اس اس دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
بیو گرافی سرور بود ؟!
ولی سرور برای من با ایپی زیر این قیمت میوفته ;-)
سی پی یو هم 1گیگاهرتز کل قدرتش هست و به صورت اشتراکی
لازمه بگم این سرور روش 96 تا وی پی اس هست و بیت 14تا هارد ساس و اس اس دی
خوب پس سرور شما D7-590X: 2 x Hexa Core 2.66Ghz (X5650); 2 x 240GB SSD + 12 x 2TB SAS; 96GB RAM; 1Gbps (+ £329.00 per month)
میباشد و بدون احتساب قیمت آی پی قیمت ماهانه آن در حدود 1,950,000 تومان میباشد .
البته با همان 31.92GHz سی پی یو .
-
ریست کردم همه چیز کردم
شما میگید مشکل از کجاست چرا با یک VPS دیگه همچین مشکلی ندارم پس اگه واقعا 1000 mghz داده باشید نباید اینطوری بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
درست صحبت کن ! منم بلدم دروغ بدم
من خودم عضو تیم FBI هستم 10 تا سرور های FBI هم دستم هست :-b:100:
من دروغ میگم ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
خوب پس سرور شما D7-590X: 2 x Hexa Core 2.66Ghz (X5650); 2 x 240GB SSD + 12 x 2TB SAS; 96GB RAM; 1Gbps (+ £329.00 per month)
میباشد و بدون احتساب قیمت آی پی قیمت ماهانه آن در حدود 1,950,000 تومان میباشد .
البته با همان 31.92GHz سی پی یو .
عزیزم برای شما اره شاید 2میلیون هم بیوفته ولی برای من زیر 1میلیون هست ;-) چجوریشم بهت نمیتونم بگم چون راهی هستش مختص خودم ( برای همینه دارم انقدر ارزون میدم )
پستتون گزارش شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
عزیزم برای شما اره شاید 2میلیون هم بیوفته ولی برای من زیر 1میلیون هست ;-) چجوریشم بهت نمیتونم بگم چون راهی هستش مختص خودم ( برای همینه دارم انقدر ارزون میدم )
پستتون گزارش شد
نیازی به این بچه بازی ها نیست همکار گرامی :)
کسانی که باید بفهمند چه خبر است فهمیدند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
پستتون گزارش شد
حالا که داره مشخصات لو میره پست گزارش میدی
دیدی حالا حق با منه حتمی باید یک کارشناس یا یک مهندس بیاد اطلاعات رو در بیاره
اقا مبلغ ما روپس بده نیاز به این پست زدن نیست
-
من کاری به شایان جان ندارم! اما همه تئجه کردین هر کی میاد میگه شایان مشکل داره یه این شکل رو داره؟
عضو جدید
------------------
عضو جدید
تشکر شده 1 بار در 1 پست
------------
و ....
در کل من و دوستانی که با ایشون چندین ساله کار میکنیم مشکلی باهاشون نداریم. لطفا جو سازی نکنین
---------
همکار ام همکارای قدیم!!!:-b
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
شما هم حق به جانب نباش عزیز من .
وقتی میخواهی سرور بخری یک ، دو دو تا چهار تا بکن بعد اقدام کن .
نیازی به مهندسی یا کارشناسی نداره که .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
نیازی به این بچه بازی ها نیست همکار گرامی :)
کسانی که باید بفهمند چه خبر است فهمیدند .
بچه بازی؟ کار شما بچه بازی هست نه من!!
شما به تاپیک خودت برس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
شما به تاپیک خودت برس
من قبلا در این مورد باهات صحبت کردم شایان .
دشمنیم باهات ندارم .
پس اینجوری صحبت نکن لطفا .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
چی داره لو میره؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
عزیزم همونطور که گفتم سرورتون 1گیگاهرتز سی پی یو داره میدونید یعنی چی؟ یعنی اگر به شما 30 هسته سیپی یو هم بدم نهایتش میتونید از 1گیگاهرتز کل قدرتش استفاده کنید این چیزی هست که توی توضیحات و توی اکثر صفحات این نوشتم که کل سرویس های من 1گیگاهرتز سی پی یو داره
اینکه شما توی سرور دیگری کاری همانند کار توی سروری انجام میدید و مصرف سی پی یو ها فرق داره برای همین هست چون ممکنه جای دیگه بهتون 10 گیگاهرتز سی پی یو داده باشه
این عکس مقدار سی پی یو ای هست که بهتون اختصاص داده شده :
http://upcity.ir/images2/86313174016988033331.jpg
این عکس منابع شمارو نشون میده که دارید مصرف میکنید
http://upcity.ir/images2/26379785900595637388.jpg
و این عکس هم سی پی یو کل سرور رو نشون میده که بیتشر از 60 درصدش خالی هست و به ایپی هاست ها دقت کنید بعدا نگید این عکس یک سرور دیگه هست
http://upcity.ir/images2/37442220372172885225.jpg
همونطور که قبلا هم گفتم هیچ مشکلی توی سرور های ما نیست و ما چیزی رو که تصمین کردیم داریم بهتون میدیم
راستی این عکس هم از رم سرور هست که میبینید هیچ محدودیتی توش نیست و کامل از 2گیگ میتونید استفاده کنید ( با توجه به اینکه قبلا گفته بودید رم سرور محدود کردید )
http://upcity.ir/images2/52505464325039057185.jpg
مشکلاتتون رو از طریق پشتیبانی پیگیر باشید و انتقاد هاتون رو از بخش انتقاد چون اینجوری پست هاتون گزارش داده میشه و باقی نمیمونه
موفق باشید
یکبار دیگه از اول بخون بعدا دروغ بگو
اقا هرکی حرف من رو باور نداره بگه بهش تیم بدم اصلا حظوری بیاد پیشم بهش مشخصاتس رور رو نشون بدم
دروغی ندارم بگم وقتی به هر بچه ای سرویس بدم همینطوری میشه بله اشتباه از سمت خودم هست که به بچه مثل شما سرویس دادم که فاز fbi و بتمن و اسپایدر من داره
این تاپیک 50000 صفحه هم بشه بازم براتون سند و مدرک میارم که حرفام دروغ نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penoil
شما به تاپیک خودت برس
مگه انجمن رو خریدی ؟
سند بیار ببینم
هر کی هر جا دلش می خواد پست میزاره
شما هم بجای یکی دوتا کردن
وجه مارو برگردون نیاز به این به این کارا نیست بری عکس edit کنی
کسایی که باید بدونن دونستن vps هایی شما همه چیز به دورغ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
من قبلا در این مورد باهات صحبت کردم شایان .
دشمنیم باهات ندارم .
پس اینجوری صحبت نکن لطفا .
پس لطف کنید در مورد چیزی که خبر ندارید حرف نزنید
هرکس سیاست کاری خودش رو داره میتونی یک جنس رو تو بازار بخری 40 هزارتومن میتونی همون جنس رو جور دیگه بخر 20 هزارتومن
تاحالا هم توی تاپیک شما دخالت خاصی نکردم جزو یکبار که پست دادم برای ارام کردن محیط تاپیکتون ( همون شخصی که با دروغاش توی تاپیکتون جو سازی کرده بود - اگر بادتون باشه) واقعا جای تاسف داره که بخواهید با این پست ها اینجا جو سازی کنید . نمک میخورید نمک دون رو نشکونید سرجاش بزارید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
مگه انجمن رو خریدی ؟
سند بیار ببینم
هر کی هر جا دلش می خواد پست میزاره
شما هم بجای یکی دوتا کردن
وجه مارو برگردون نیاز به این به این کارا نیست بری عکس edit کنی
کسایی که باید بدونن دونستن vps هایی شما همه چیز به دورغ
انجمن نه ولی این تاپیک برای من هست و ایشون هم مثل من فروشنده همونطور که من توی تاپیک ایشون دخالت نمیکنم پس ایشون هم حق نداره دخالت کنه من هم میتونم برم توی تاپیکشون پست بدم ولی بین ادما دوستی هست و حرف هایی هست که همه جا نباید گفت
برای ادیت هم گفتم تیم میدم میدونید تیم چیه؟ یک برنامه هست برای دیدن دسکتاپ من نه عکس هست نه فیلم که بگید دروغ هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penoil
انجمن نه ولی این تاپیک برای من هست و ایشون هم مثل من فروشنده همونطور که من توی تاپیک ایشون دخالت نمیکنم پس ایشون هم حق نداره دخالت کنه من هم میتونم برم توی تاپیکشون پست بدم ولی بین ادما دوستی هست و حرف هایی هست که همه جا نباید گفت
برای ادیت هم گفتم تیم میدم میدونید تیم چیه؟ یک برنامه هست برای دیدن دسکتاپ من نه عکس هست نه فیلم که بگید دروغ هست
بله میدونم چی هست شما الان به بگید چرا من با اون vps
cpu 0 %
بود ولی وی پی اس شما 34 %
چرااااااااااااااااااااااا ا اخههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههه :( :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
بله میدونم چی هست شما الان به بگید چرا من با اون vps
cpu 0 %
بود ولی وی پی اس شما 34 %
چرااااااااااااااااااااااا ا اخههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههه :( :)
به دلیل زیر:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
عزیزم همونطور که گفتم سرورتون 1گیگاهرتز سی پی یو داره میدونید یعنی چی؟ یعنی اگر به شما 30 هسته سیپی یو هم بدم نهایتش میتونید از 1گیگاهرتز کل قدرتش استفاده کنید این چیزی هست که توی توضیحات و توی اکثر صفحات این نوشتم که کل سرویس های من 1گیگاهرتز سی پی یو داره
اینکه شما توی سرور دیگری کاری همانند کار توی سروری انجام میدید و مصرف سی پی یو ها فرق داره برای همین هست چون ممکنه جای دیگه بهتون 10 گیگاهرتز سی پی یو داده باشه
این عکس مقدار سی پی یو ای هست که بهتون اختصاص داده شده :
http://upcity.ir/images2/86313174016988033331.jpg
این عکس منابع شمارو نشون میده که دارید مصرف میکنید
http://upcity.ir/images2/26379785900595637388.jpg
و این عکس هم سی پی یو کل سرور رو نشون میده که بیتشر از 60 درصدش خالی هست و به ایپی هاست ها دقت کنید بعدا نگید این عکس یک سرور دیگه هست
http://upcity.ir/images2/37442220372172885225.jpg
همونطور که قبلا هم گفتم هیچ مشکلی توی سرور های ما نیست و ما چیزی رو که تصمین کردیم داریم بهتون میدیم
راستی این عکس هم از رم سرور هست که میبینید هیچ محدودیتی توش نیست و کامل از 2گیگ میتونید استفاده کنید ( با توجه به اینکه قبلا گفته بودید رم سرور محدود کردید )
http://upcity.ir/images2/52505464325039057185.jpg
مشکلاتتون رو از طریق پشتیبانی پیگیر باشید و انتقاد هاتون رو از بخش انتقاد چون اینجوری پست هاتون گزارش داده میشه و باقی نمیمونه
موفق باشید
-
اقا شایان 1 سالی میشه که باهاشون کار میکنم
تقریبا از اول تاسیس ای ار بست هاست
سرور رم 4 گیگ با سی پیو 4 هسته 3 گیگاهرتز دارم که در جمع میشه 12 گیگاهرتز
380 تا یوزر روی سرور هست لود سرور هنوز به 3 نرسیده
سرعت باز شدن سایت ها و خود سرور بسیار عالی هست و به جز بسته بودن پورت میل روی سرورشون این مشکل دیگه ای نیست
یک عدد سرور رم 4 دایرکت ادمین 4 گیگاهرتزم ازشون داشتم که عالی بود ولی خب تمدید نکردم به جاش سرور از ایران گرفتم
یک عدد سرور ویندوز 2008 رم 1 از دیتاشکم ازشون دارم تمام منابع عالی هست و با اون سرور با نصب کردن پوتی روش تا حالا بیشتر از 10 تا سرور دیگرو کانفیگ کردم
جای بحثی نخواهد ماند همچنین همین کاربر sv24.co ازشون یک سرور هاستینگ داشتم که اقا شایان همین سرورو برام منتقل کردن به سرور خودشون
روی سرور sv24 من فقط سایت خودمو میزبانی میکردم که اونم هنگ کرد خودشونم قبول داشتن که افر های ویژشون خیلی مزخرف بود و بار بعد که ازشون خرید داشتم گفتن قیمت هارو بردیم بالا و افر ها هم کیفیتشون بهتر شده که خب شده بودم
اقا شایان تایید میشن 100 % با این وجود که هر ارزونی بی دلیل نیست ولی این ارزونی واقعا بی دلیله که خب دلیلم داره اونم جذب مشتریه
در اخر امید وارم موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
پس لطف کنید در مورد چیزی که خبر ندارید حرف نزنید
هرکس سیاست کاری خودش رو داره میتونی یک جنس رو تو بازار بخری 40 هزارتومن میتونی همون جنس رو جور دیگه بخر 20 هزارتومن
تاحالا هم توی تاپیک شما دخالت خاصی نکردم جزو یکبار که پست دادم برای ارام کردن محیط تاپیکتون ( همون شخصی که با دروغاش توی تاپیکتون جو سازی کرده بود - اگر بادتون باشه) واقعا جای تاسف داره که بخواهید با این پست ها اینجا جو سازی کنید . نمک میخورید نمک دون رو نشکونید سرجاش بزارید .
بنده دیگه از این انجمن فروش ندارم و اون تاپیک هم برای زمانی بود که ارزون میدادم و توبه کردم و اگر دقت کنید میبینید که دیگه اون تاپیک رفته پایین و اولین و آخرین تاپیک فروش بنده در این انجمن بود .
هیچ جو سازی انجام نشده و فقط یک بررسی ساده بود .
-
شایان رو حدودا 2 ساله میشناسم یک سرور هم ازشون دارم که حدودا 7.8 ماه میشه هیچ مشکلی نداشته.
ولی شاید تو سرور جدید بخاطر یوزر سی پی رو محدود کردن و الی همچین مشکلی از سرور های قبلی اصلا نداشتیم.
در هر صورت تایید میشن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
دوست عزیز سی پی یو میانگین برای هر وی پی اس زیر 200 مگاهرتز هست و در حالت معمول استفاده ای نداره
حرف شما زمانی درست است که همه مشتریها از کل قدرت پردازش سی پی یو اختصاص داده شده استفاده کنن و فشاره سرور بیاد و برای بعضی ها مشکل ایجاد بشه
ولی تجربه ثابت کرده که میانگین استفاده هر وی پی اس زیر 200 مگاهرتز است
در ضمن کار درستی نمیکنید که تاپیک بنده خدا رو به چالش میکشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
دوست عزیز سی پی یو میانگین برای هر وی پی اس زیر 200 مگاهرتز هست و در حالت معمول استفاده ای نداره
حرف شما زمانی درست است که همه مشتریها از کل قدرت پردازش سی پی یو اختصاص داده شده استفاده کنن و فشاره سرور بیاد و برای بعضی ها مشکل ایجاد بشه
ولی تجربه ثابت کرده که میانگین استفاده هر وی پی اس زیر 200 مگاهرتز است
در ضمن کار درستی نمیکنید که تاپیک بنده خدا رو به چالش میکشید
بنده هم چیزی غیر از این نگفتم .
بنده vds و vps رو مورد بررسی قرار دادم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alipc1
من کاری به شایان جان ندارم! اما همه تئجه کردین هر کی میاد میگه شایان مشکل داره یه این شکل رو داره؟
عضو جدید
------------------
عضو جدید
تشکر شده 1 بار در 1 پست
------------
و ....
در کل من و دوستانی که با ایشون چندین ساله کار میکنیم مشکلی باهاشون نداریم. لطفا جو سازی نکنین
---------
همکار ام همکارای قدیم!!!:-b
تعداد پست خودتون رو دیدید :))
-
لطفا این بحث رو ادامه ندید :)
-
هر چی بود بود دیگه تمام شد رفت من اینجا ضرر کردم
این بحث به هیچ جا نمیرسه =;=;
عجب گرفتاری دارم من
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_296
تعداد پست خودتون رو دیدید :))
تاریخ عضویت Feb 2010
تاریخ خودتو یه نگاه بنداز....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
شما هم حق به جانب نباش عزیز من .
وقتی میخواهی سرور بخری یک ، دو دو تا چهار تا بکن بعد اقدام کن .
نیازی به مهندسی یا کارشناسی نداره که .
ببين كی اومده داره نظر ميده !!!!!!!!!
من يه زمان از شايان 5-6 تا vps داشتم تنها مشكلش اين بود ريست ميشد نميدونم چرا ؟!
يكی از شما گرفتم واسه تست اصلا هيچ برنامه ای باز نميكرددددددددددد
يعنی اگه شايان اورسل ميكنه تو فول اورسلی ، دوبل اورسلی ، هايگ اورسلی
الان ازشون دو تا vps دارم يدونه رم 1 و يه رم دو ، ری استارت كه نميشه هيچ فعلا عاليه واسه استفاده من و دوستم (( يكی دست اونه ))
چند وقته پشنيبانيشونم بهتر شده ، چند روز قبل واسه سرور دوستم يه كار انجام دادن كه ما ميخواستيم هزينش رو بديم ولی رايگان انجام دادن !
آب که سربالا میره قورباغه ابو عطا میخونه ، الان حكايت شماست كه خودت كلی شاكی داری بعد با پر رويی تمام ميای تو تاپيكـ ديگران نظر ميدی .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.K.H.A.
ببين كی اومده داره نظر ميده !!!!!!!!!
من يه زمان از شايان 5-6 تا vps داشتم تنها مشكلش اين بود ريست ميشد نميدونم چرا ؟!
يكی از شما گرفتم واسه تست اصلا هيچ برنامه ای باز نميكرددددددددددد
يعنی اگه شايان اورسل ميكنه تو فول اورسلی ، دوبل اورسلی ، هايگ اورسلی
الان ازشون دو تا vps دارم يدونه رم 1 و يه رم دو ، ری استارت كه نميشه هيچ فعلا عاليه واسه استفاده من و دوستم (( يكی دست اونه ))
چند وقته پشنيبانيشونم بهتر شده ، چند روز قبل واسه سرور دوستم يه كار انجام دادن كه ما ميخواستيم هزينش رو بديم ولی رايگان انجام دادن !
آب که سربالا میره قورباغه ابو عطا میخونه ، الان حكايت شماست كه خودت كلی شاكی داری بعد با پر رويی تمام ميای تو تاپيكـ ديگران نظر ميدی .
سپاسگزاری بیش از شایستگی، چاپلوسی است و کوتاهی ورزیدن از اندازهی شایستگی، یا از ناتوانی است یا از حسادت. :)
-
خواهش کردم دوستان لطفا بحث نکنید
-
با سلام مجدد
دوستان فروش سرور رم ۱گیگ انگلیس به مدت ۴۸ ساعت ویژه شده به ۳۰ تا سفارش اول از الان به مدت ۴۸ ساعت روی ماه اول ۳۰۰۰ تومان تخفیف قرار میگیره یعنی ماه اول ۱۲۰۰۰ تومان و بعدش ماهانه ۱۵۰۰۰ تومان میشه
چون فقط ۳تا سرور دیگه از این دیتاسنتر خرید کنیم جزو نماینده هاش میشیم پس تخفیف خوبی میدیم :دی درصورت پرداخت ۳ماهه ماهانه ۱۲۰۰۰ تومان حساب میشه و در صورت پرداخت ۶ماهه ماهانه ۱۱۵۰۰ تومان حساب میشه
کد تخفیف ماهانه : 1gb
لینک خرید :http://www.vpsfars.net/cart.php?a=add&pid=77
روی سرور ها پنل ریموت ریبوت رایگان داده میشه
و شخصا سرور هارو تصمین میدم
پورت گارانتی شده هر وی پی هم ۸۰ مگابیت هست ( معمولا تا ۲۵۰ مگابیت رو بهتون میده چون سرور خلوت هست )
برای خرید ها ۱ماه به بالا تیکت بدید فاکتور میشه
سوالی بود درخدمتم با تشکر
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ruhy1
مشخصات سرور؟
Quad Core 3.40Ghz (E3-1240v2); 4 x 2tr SATA 7200; 32GB RAM; 1Gbps
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
با سلام مجدد
دوستان فروش سرور رم ۱گیگ انگلیس به مدت ۴۸ ساعت ویژه شده به ۳۰ تا سفارش اول از الان به مدت ۴۸ ساعت روی ماه اول ۳۰۰۰ تومان تخفیف قرار میگیره یعنی ماه اول ۱۲۰۰۰ تومان و بعدش ماهانه ۱۵۰۰۰ تومان میشه
چون فقط ۳تا سرور دیگه از این دیتاسنتر خرید کنیم جزو نماینده هاش میشیم پس تخفیف خوبی میدیم :دی درصورت پرداخت ۳ماهه ماهانه ۱۲۰۰۰ تومان حساب میشه و در صورت پرداخت ۶ماهه ماهانه ۱۱۵۰۰ تومان حساب میشه
کد تخفیف ماهانه : 1gb
لینک خرید :
http://www.vpsfars.net/cart.php?a=add&pid=77
روی سرور ها پنل ریموت ریبوت رایگان داده میشه
و شخصا سرور هارو تصمین میدم
پورت گارانتی شده هر وی پی هم ۸۰ مگابیت هست ( معمولا تا ۲۵۰ مگابیت رو بهتون میده چون سرور خلوت هست )
برای خرید ها ۱ماه به بالا تیکت بدید فاکتور میشه
سوالی بود درخدمتم با تشکر
فقط تا ساعت 24
تحویل حداکثر 24 ساعت :111:
-
سلام تیکت شد جهت دریافت شش ماه
مشکل ایمیل سایت قرار نیست حل بشه?