پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
دوست عزیز پیشنهاد میکنم امکان تغیر وگو و اسم فروشگا هم در بخش درگاه های اختصاصی فعال کنید که کاربران بتونن از درگاه قبلی خود که برای سایت x گرفته شده بود برای سایت y با تغیر لوگوی درگاه استفاده کنن ...
به شخصه یه درگاه اختصاصی دارم که نمیتونم استفاده کنم روی سایت جدیدم زیرا لوگوی یک سایت دیگر که فروخته شده روی اون هست !
منم با شما موافق هستم اگه این امکان فراهم بشه خیلی خوب میشه
به شخصه خودمم یه مشکل مثل شما دارم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sor
منم با شما موافق هستم اگه این امکان فراهم بشه خیلی خوب میشه
به شخصه خودمم یه مشکل مثل شما دارم !
متاسفانه به دلایلی این مورد فعلا امکان پذیر نمی باشد ان شالله سعی می کنیم این موضوع بررسی و راه حل مناسبی اعلام گردد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
متاسفانه به دلایلی این مورد فعلا امکان پذیر نمی باشد ان شالله سعی می کنیم این موضوع بررسی و راه حل مناسبی اعلام گردد.
تشکر از پاسخ شما .
فقط یک سوال در صورت درخواست میتونیم اطلاعات جدید رو برای شما ارسال کنیم تا خود شما تغیرات بدید ؟! (تغیر لوگو - آدرس - اسم سایت )
میدونم اینجا نباید اینو میپرسیدم و در سایت مطرح میشد اما خوب اینجا پرسیدم که هرکی این سوال رو داره بامراجعه به این تاپیک جوابشو بگیره ....
فقط میتونم یک کلمه بگم
عالی
هیچی دیگه نمیتونم بگم! فقط عالی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
تشکر از پاسخ شما .
فقط یک سوال در صورت درخواست میتونیم اطلاعات جدید رو برای شما ارسال کنیم تا خود شما تغیرات بدید ؟! (تغیر لوگو - آدرس - اسم سایت )
میدونم اینجا نباید اینو میپرسیدم و در سایت مطرح میشد اما خوب اینجا پرسیدم که هرکی این سوال رو داره بامراجعه به این تاپیک جوابشو بگیره ....
اگر منظور شما درگاه اختصاصی می باشد نتیجه بررسی از طریق سایت اعلام می شود که در این صورت اطلاعات را از طریق سامانه جدید دریافت خواهیم کرد.
- - - Updated - - -
با سلام و احترام
اضافه شدن SSL
پروتکل امن HTTPS نیز به سیستم اضافه شد
https://www.jahanpay.com
درگاه و خدمات عالی
کارمزد معقول
پشتیبانی خوب
تسویه حساب منظم
از اینکه روی این درگاه سوییچ کردم بسیار راضی هستم و از زمانی که اولین بار با این درگاه کار کردم تا حالا امکانات زیادی بهش اضافه شده
امیدوارم درگاه موبایلی و ایده های جدیدتری هم بهش اضافه بشه
علت این که شما نماد اعتماد الکترونیکی ندارید چیه ؟
چون دقیقا جی پال هم هیچ مشکلی نداشت فقط نمادی در سایتش مشاهده نمیشد و بقیه ماجرا که همه در جریان هستند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1346
علت این که شما نماد اعتماد الکترونیکی ندارید چیه ؟
چون دقیقا جی پال هم هیچ مشکلی نداشت فقط نمادی در سایتش مشاهده نمیشد و بقیه ماجرا که همه در جریان هستند !
به عنوان یه کاربر که از روز اول با این سیستم همکاری میکنم (فک کنم عضو 100 نفر اول سیستم هستم) میتونم بگم هیچ مشکلی نداره من حتی وقتی بخاوم پول توی حساب بانکی داشته باشم به این سایت انتقال میدم تمامی موجودیه کارتمو !!! زیرا به بانک داری کشور هیچ اعتمادی ندارم اما به جهان پی اعتماد دارم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
به عنوان یه کاربر که از روز اول با این سیستم همکاری میکنم (فک کنم عضو 100 نفر اول سیستم هستم) میتونم بگم هیچ مشکلی نداره من حتی وقتی بخاوم پول توی حساب بانکی داشته باشم به این سایت انتقال میدم تمامی موجودیه کارتمو !!! زیرا به بانک داری کشور هیچ اعتمادی ندارم اما به جهان پی اعتماد دارم ...
دیگه خیلی حرف جالب زدی شما به بانکداری اعتماد نداری چه طوری به ایشون اعتماد داری؟ ایشون از طریق سیستم بانکداری به صورت واسط عمل میکنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
دیگه خیلی حرف جالب زدی شما به بانکداری اعتماد نداری چه طوری به ایشون اعتماد داری؟ ایشون از طریق سیستم بانکداری به صورت واسط عمل میکنه.
البته به جهان پی کاملا اعتماد هست ولی دیگه این حرفی که این دوست ما زدند هم جالب بود
شما حاضر هستید بابت اینکه پول انتقال بدید 1درصد کارمزد بدید؟
بعد شما که به بانک ها اعتماد ندارید متوجه هستید که دارید از طریق درگاه همین بانکها پول را واریز میکنید؟
به نظرم یکم تناقض وجود داره