پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
تیکت زدم لطفا جهت فروش
رم 4گیگ افر ویژه 2 (-3 موجود است) - رم 4گیگ
هارد 300 گیگ ساس و 10 گیگ اس اس دی
پورت 10 گیگ - redstation
ترافیک نامحدود
فاکتور بزنید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
عزیز چرا سرویس مارو نمیدی پس (افر 2 ویژه) ویندوز 2008
7 8 ساعته که از سایت هم اقدام کردم ولی جواب نمیدین!!!
دوست عزیز و فروشنده محترم جواب تیکت 1 روز طول میکشه ؟؟
کاربرا پیم دادن کارت حرف نداره و .... فلان هست بهمان هست .... اول هم میگین پول بریز شما نه همه فروشنده ها
زمان ساپورت تنها کاری که میکینم هی رفرش میزنیم تا جوابی از شما تو تیکت بیاد پیشنهاد لطفابرای ما خریدارها و کاربرا زمان برامون اهمیت داره نه اینکه 10-15 ساعت بعد جواب بدید
روپشتیبانیتون یه تجدید تظر کنید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3d-max
کاربرا پیم دادن کارت حرف نداره و .... فلان هست بهمان هست .... اول هم میگین پول بریز شما نه همه فروشنده ها
زمان ساپورت تنها کاری که میکینم هی رفرش میزنیم تا جوابی از شما تو تیکت بیاد پیشنهاد لطفابرای ما خریدارها و کاربرا زمان برامون اهمیت داره نه اینکه 10-15 ساعت بعد جواب بدید
اعصاب نداری شما الان:71:
من 3 روزه سرور خریدم هنوز تحویل ندادن ایشون !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3d-max
داداش اینجا ایرانه :)
ادعاشم میشه که رنک آلکسای سایتش عالیه !! آره وقتی ملت رو علاف میکنی 4 روز برا یه تیکت ، سرویس ایمیل سایتت هم غیر فعاله هی باید بمونی تو سایت refresh کنی ،معلومه رنک میاد پایین ، فکر کردی peivandha.ir چطور رنکش پایینه ؟!
پوزش میخوام بابت پشتیبانی
۴روزه به شدت تیکت ها زیاد هست
اگر حرفم رو باور ندارید گراف بدم
دامر مشکل همه رو حل میکنم
ابتدا سعی میکنم تیکت های مهم رو جواب بدم تا فاکتور کردن و اینحور چیز ها
بیشتر مشکلات تیکت سرویس های جدید اکانتینگ مثل کریو هست تورو خدا یا نصب نکنید یا درست کنید!!!
روزی فقط ۶۰ تا تیکت چدید باز میشه و حدود ۱۶۰ تا تیکت جواب داده میشه خوب بعضی از این تیکت ها حلش بیتشر از ۱ساعت زمان بر هست
بعد ۱۶ فروردین دفتر رسمی باز میشه و پشتیبان سایت به تدریج بیشتر میشه
پوزش میخوام بازم از همه بابت تاخیر ها
دوستان لطفا پیغام خصوصی ندن که بیاید یاهو چون اصلا وقت ندارم برای اومدن توی یاهو
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
پوزش میخوام بابت پشتیبانی
۴روزه به شدت تیکت ها زیاد هست
اگر حرفم رو باور ندارید گراف بدم
دامر مشکل همه رو حل میکنم
ابتدا سعی میکنم تیکت های مهم رو جواب بدم تا فاکتور کردن و اینحور چیز ها
بیشتر مشکلات تیکت سرویس های جدید اکانتینگ مثل کریو هست تورو خدا یا نصب نکنید یا درست کنید!!!
روزی فقط ۶۰ تا تیکت چدید باز میشه و حدود ۱۶۰ تا تیکت جواب داده میشه خوب بعضی از این تیکت ها حلش بیتشر از ۱ساعت زمان بر هست
بعد ۱۶ فروردین دفتر رسمی باز میشه و پشتیبان سایت به تدریج بیشتر میشه
پوزش میخوام بازم از همه بابت تاخیر ها
دوستان لطفا پیغام خصوصی ندن که بیاید یاهو چون اصلا وقت ندارم برای اومدن توی یاهو
موفق باشید
مومن اون دوتا سرور مارو رديف كن از نون شب واجبتره برام . 10 روزه معطل شديم بخدا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
مومن اون دوتا سرور مارو رديف كن از نون شب واجبتره برام . 10 روزه معطل شديم بخدا
دارم به تیکت ها رسیدگی میکنم
خیالتون راحت تا صبح هستم
امشب ۷۰ درصد تیکت هارو حل میکنم ( همین الان ۴۰تا تیکت منتظر پاسخ هست)