پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
بابا خیلی خوب چه خبره چرا انقدر شلوغش می کنید این بنده خدا هنوز پنج ساعت هم بزور میشه که سرورهاشون به مشکل خورده خواهشا صبر کنید ببینم قضیه چی بوده انقدر زود قضاوت نکنید بعضیا همچین سین جیم می کنن انگار...
بزارید کنار این ایرانی بازی ها رو ...
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
دوستان کمی صبور باشید ، این مشکلات همیشه و برای اکثر ارائه دهندهای سرویس پیش میاد... پ.ن: من خودم هم از ایشون سرویس دارم و الان به مشکل برخوردم اما شما هم کمی صبور باشید انشاا... که برطرف میشه
بگو بر میگردی بگو بر میگردی .... =d> =d> =d> :71: (فرشید امین)
برادر اگه قرار بود بر گرده
1- چرا در گاه ملت رو بستن
2- چرا اطلاع رسانی نکردن
3- چرا موبایل خاموشه
4-؟
منم اولین باره از ایشون سرور میگیرم ولی با این حال به نظرم با ۲ ساعت قطعی نباید دیگه این همه حرف پشتشون زد
اما ایشون هم باید علت قطعی رو توضیح بدن تا دوستان توجیه بشن و البته خسارت هم بدن چون خودشون قول آپتایم 100 درصد رو دادن به هر حال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sintel
منم اولین باره از ایشون سرور میگیرم ولی با این حال به نظرم با ۲ ساعت قطعی نباید دیگه این همه حرف پشتشون زد
اما ایشون هم باید علت قطعی رو توضیح بدن تا دوستان توجیه بشن و البته خسارت هم بدن چون خودشون قول آپتایم 100 درصد رو دادن به هر حال
تظر بنده نیز به نظر شما نزدیکتره.
یه چند ساعتی وقت بدیم بهشون ببینیم سرویسها رو بالا میران یا نه و توضیحشون چیه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
بنده امروز چندتا بدشانسی آوردم !
یکیش این بود که گوشیم ترکید #-o
جالبه گوشیت و سرور ها و پولای ما تو یه روز ترکید .
واقعا شما ها چطور این پولا رو میخورید .کلاش های کلاه بردار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shitoonn
برادر اگه قرار بود بر گرده
1- چرا در گاه ملت رو بستن
2- چرا اطلاع رسانی نکردن
3- چرا موبایل خاموشه
4-؟
شما به هیچ عنوان هیچ حقی جانب ما ندارید به خاطر حرف زشتی که در پیام خصوصی زدید !
سرویس شما مسدود میشه و هزینه شما برگشت داده نمیشه .
میتونید برید شکایت کنید
اقا بیاید یه تایپیک درست کنیم همه بشینیم نفرین کنیم به خوانوادش .پا کارید .چند تا دعا هم من دارم توو تایپیک میزارم .زود نفرینا اصر میکنه .میمیره .کیا پاین:-?
عزیزان مشکل برطرف شد .
کمی صبر کنید تا تمامی سرورها روشن شوند .