پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
ویندوز 2012 ندارید؟ فقط ویندوز می دهید هیچ سرور دیگری ارائه نمی دهید؟
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-lovers
ویندوز 2012 ندارید؟ فقط ویندوز می دهید هیچ سرور دیگری ارائه نمی دهید؟
اگر منظورتون این سروی هست که روی ویندوز 2008r2 هستش
اگر پلانهای دیگر منظورتونه ویندوز و لینوکس و میکرتیک موجود هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
سلام دوست عزیز اگه هنوز تست دارید لطفا" برای من هم ارسال کنید
با تشکر
تست 50 گیگ ارسال شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Web-Lovers
میشه بدونم این چطور سروری هست؟ یعنی 40 تومن می دهیم یکی از این سرور را می گیریم؟ یا نه از این سرور vps بهمون می دهید؟
اگر تست رایگانه منم می خواهم تست کنم.
تست 50 گیگ ارسال شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siingle_boy
سلام خسته نباشید
یه تست هم برا من ارسال کنید ممنون
تست 50 گیگ ارسال شد
مرسی دوست عزیز چرا سرعت دانلود تو سرور کمه؟!!!
[QUOTE=dicaprio_4244;527162]مرسی دوست عزیز چرا سرعت دانلود تو سرور کمه؟!!![/QUOTE
چه لینکی داردی مکنید احیانا از لینکهای سایتهای ایرنی یا لویکشن امریکا داردی دانولد مکنید یا لینک محدود شده
ممکنه لینک که دارید دانولد میکنید بزارید
اولین نفر هستی که همچین حرفی میزنید
لینک اروپا بدون محدودیت تست کنید و بنبدی بین 60 تا 80 مگ حداقل سرعت دانلودش هست
http://mirror.nl.leaseweb.net/centos...86-LiveDVD.iso
من براتون پ.خ کردم چند روز پیش... فکر کنم یادتون رفت ما رو :دی ;)
تا 1 ساعت دیگه هم برای شما میفرستم احتمالا از قلم افتاده شرمنده
من این لینک رو دانلود کردم ولی سرعت متغیره ( از 7 MBYTE/sec تا 60 MBYTE/sec (ساعت 21:45 دقیقه به وقت ایران )
وبعضی وقتا متوقف میشد !
[QUOTE=MagicVps.Com;527188]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
مرسی دوست عزیز چرا سرعت دانلود تو سرور کمه؟!!![/QUOTE
چه لینکی داردی مکنید احیانا از لینکهای سایتهای ایرنی یا لویکشن امریکا داردی دانولد مکنید یا لینک محدود شده
ممکنه لینک که دارید دانولد میکنید بزارید
اولین نفر هستی که همچین حرفی میزنید
لینک اروپا بدون محدودیت تست کنید و بنبدی بین 60 تا 80 مگ حداقل سرعت دانلودش هست
http://mirror.nl.leaseweb.net/centos...86-LiveDVD.iso