پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
سلام
من برای تمدید اکانت بلوهاست نیاز به پرداخت 108دلار دارم ... لطفا هزینه اش رو بفرمایید
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
دادش این پرداخت ها از کی شروع میشه قرار بود از دوشنبه پرداخت کنی؟!(:|
با سلام
جمعا برای ما 150 $ امروز انجام دادن با تشکر از ایشون
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azaronline
با سلام
جمعا برای ما 150 $ امروز انجام دادن با تشکر از ایشون
با تشکر
150 دلار چقدر شد به تومان؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zarvan
150 دلار چقدر شد به تومان؟
قیمت رو از خودشون استعلام بفرمایید با تشکر
دو تا پست بالاتر رو مشاهده کنید درخواست کردم قبلا اما جواب ندادن خواستم بدونم که نرخ کارمزدشون حدودی چقدره و اگه بخوام اون 108 دلار خودم رو حساب کنم حدودی چند تومن میشه
حالا شما هرجور راحتید ... اما فکر نمیکنم که اعلام قیمت باعث بی اعتباری یا تخریب ایشون بشه
پرداخت سریع و عالی انجام شد!
برای بنده 12 پند پرداخت کردن
ممنون
سلام
100 دلار نیاز دارم برای پرداخت در ResellerClub
اگر با وب مانی باشه بهتره
------------------------------------
1950 با کارمزد یا بدون کارمزد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarvar
سلام
100 دلار نیاز دارم برای پرداخت در ResellerClub
اگر با وب مانی باشه بهتره
------------------------------------
1950 با کارمزد یا بدون کارمزد
در صورت درخواست مدرک از سوی رسیلر کلاب ما فقط به طور مستقیم آن را به شرکت ارائه می کنیم و شما در وقت مقرر باید ایمیلی را جهت ارسال مدارک از آنها دریافت کرده و به ما لطف کنید.
پرداخت با پیپال هست.
100*1950=195000
+3000
جمع کل = 198000