سلام ممونو از شما در وب سایت شما پنل ایجاد کردم
موفق و پیروز باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ممونو از شما در وب سایت شما پنل ایجاد کردم
موفق و پیروز باشید
سلام
ضمن سپاس از حسن انتخاب شما
لطفا برای کاهش تعرفه به 93 ریال نام کاربری خودتون رو اعلام بفرمائید.
با احترام
کانال اطلاع رسانی ما: Payamkutah@
پشتیبانی تلگرامی ما: SmsPanel_Support@
█ پشتیبانی واقعی و سریع را با سامانه پیام کوتاه تجربه کنید! █
با سلام و عرض احترام،
برای ما طی کمتر از 5 دقیقه اکانت رو تایید و همچنین لطف فرمودند لیست قیمت رو برامون کمتر کردند.
همچنین 2 خط اختصاصی از اپراتور های 5000 و 1000 رو هم به صورت رایگان دادند و همچنین برای تمامی کاربران ما خط رایگان در نظر گرفتند.
از سرویس خوب و پشتیبانی به وقت شما کمال تشکر رو دارم.
با سلام و عرض ادب
با سپاس از حسن انتخاب شما
تعرفه شما بر روی 93 ریال تنظیم شده است.
شما و تمامی کاربران زیر مجموعه شما میتوانید 1 خط اختصاصی 14 رقمی از اپراتور 1000 و 5000 (بصورت انتخابی) ثبت نمائید
برای فعالسازی 2 خط عمومی خدماتی (برای ارسال پیام اطلاع رسانی به بلک لیست ) از پنل خود تیکت ارسال نمائید تا همکاران این خطوط را به پنل شما اضافه نمایند.
در صورت بروز هرگونه سوال و مشکل میتوانید از بخش پشتیبانی تیکت ، از طریق پشتیبانی تلگرامی و... با ما در ارتباط باشید.
█ خدمت به همکاران عزیز افتخار ماست █
کانال اطلاع رسانی ما: Payamkutah@
پشتیبانی تلگرامی ما: SmsPanel_Support@
█ پشتیبانی واقعی و سریع را با سامانه پیام کوتاه تجربه کنید! █
سلام آیا این پنل امکان داره که شماره هایی که براشون پیامک ارسال نمیشود را ابتدا به بگوید یا باید ارسال شود؟
سلام
شماره های بلک لیست بعد از ارسال مشخص میگردند و شما میتوانید با استفاده از امکان ***** کردن در بخش گزارشات از این شماره ها اطلاع داشته باشید.
شما میتوانید از تمامی شماره های بلک لیست نیز خروجی اکسل بگیرید و از طریق خطوط خدماتی یا سیم کارت اقدام به ارسال پیام به این شماره ها نمائید.
اگر سوال دیگری دارید بفرمائید.
با احترام
سلام دوست عزیز
روز شما بخیر
من میخواستم پنل نمایندگی سیلور بگیرم ولی با شماره های شما تماس گرفتم پاسخگو نبود هیچکدوم متاسفانه.
ممنون میشم یک شماره تماس بفرمایید تا بتونم هماهنگ کنم باهاتون
این رو هم عرض کنم که من خیلی سریع نیاز به پنل نمایندگی دارم و دلیلشم توضیح خواهم داد خدمتتون
سپاسگزارم
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
روز شما بخیر
من میخواستم پنل نمایندگی سیلور بگیرم ولی با شماره های شما تماس گرفتم پاسخگو نبود هیچکدوم متاسفانه.
ممنون میشم یک شماره تماس بفرمایید تا بتونم هماهنگ کنم باهاتون
این رو هم عرض کنم که من خیلی سریع نیاز به پنل نمایندگی دارم و دلیلشم توضیح خواهم داد خدمتتون
سپاسگزارم
سلام
شماره تماس ها در سایت درج شده است .
عذر خواهی میکنیم اگر نتونستیم پاسخگوی شما دوست عزیز باشیم.
شماره تماس بخش بازاریابی نیز برای شما بصورت خصوصی ارسال میگردد تا سوالات خود را مطرح نمائید.
پشتیبانی تلگرام نیز در خدمت شماست : SmsPanel_Support@
از طریق تیکت پشتیبانی نیز میتوانید با ما در ارتباط باشید، تیکت ها در سرع وقت پاسخ داده میشود.
سلام و عرض ادب
ثبت نام من انجام شد در پنل نمایندگی سیلور
ممنون میشم بزرگواری بفرمایید تعرفه رو ست بفرمایید
ضمنا از پاسخگویی عالی و صبوریتون سپاسگزارم
user: mohitomohat
سلام32 ریال بر روی 93 ریال (103 ریال با مصوبه) از اپراتور 5000 تنظیم شد.
تعرفه شما با کاهش
2 خط عمومی خدماتی برای ارسال پیام های اطلاع رسانی به بلک لیست نیز به پنل شما اضافه شد.
هم اکنون میتوانید با مراجعه به بخش عملیات حساب > خرید شماره ، 2 خط اختصاصی رایگان از اپراتور 1000 و 5000 با انتخاب شماره دلخواه ، ثبت نمائید.
اگر مورد و یا مشکلی داشتید از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید!