پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی
منم به جمع معترضان اضافه کنید
دو روزه سرویسم یک دفعه اف شده
تا دیروز هیچی نگفتم
گفتم شاید واقعا کارشون گیره
میبینم نه بابا اصلا اونجاشونم خیالی نیست
سرویسم یکدفه قطع شده
میگم چرا قطع شده جواب درست حسابی نمیدن
میگم بک اپ اطلاعاتم چی میشه :میگه 20 دلار خرجشه
میگم من چرا بدم:میگن ما به شما اطلاع دادیم که قراره سرور عوض شه
میگم نه تیکتی نه ایمیلی به کی اطلاع دادین
هنوزم که سرور افه
حالا من موندمو 200 مشتری
با سلام دوستان
1-اگر صرفاً به سایتی که میگه ما شرکتیم و دارای اعتبار می باشیم به خواهید اعتماد کنید .که کلاهتون پس معرکه است
2- هر کدوم از دوستان که ادعا شرکت بودن می کنند شما می توانید تقاضای قرارداد کتبی نمایید
3-اینگونه سایت ها معمولاً بعد از اینکه پول زیادی از مردم می گیرن به فکر این می افتن که ما که پول رو گرفتیم و سود خودمون هم کردیم .پس چرا خودمون رو اذیت کنیم .خیلی راحت زیره همه چیز می زنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid68
با سلام دوستان
1-اگر صرفاً به سایتی که میگه ما شرکتیم و دارای اعتبار می باشیم به خواهید اعتماد کنید .که کلاهتون پس معرکه است
2- هر کدوم از دوستان که ادعا شرکت بودن می کنند شما می توانید تقاضای قرارداد کتبی نمایید
3-اینگونه سایت ها معمولاً بعد از اینکه پول زیادی از مردم می گیرن به فکر این می افتن که ما که پول رو گرفتیم و سود خودمون هم کردیم .پس چرا خودمون رو اذیت کنیم .خیلی راحت زیره همه چیز می زنن
با سلام جسارتا دوست عزیز
کی پول شما رو خورده الان ؟
من ایمیل کردم به نوین وی پی اس بعد سرویس جایگزین به من دادند
در مورد اطلاعاتم پرسیدم که چطوری میتونم به دستشون بیارم
فرموند ما با دیتا سنتر در حال مذاکره هستیم که فعلا به این تفاهم رسیدم
که دیتا سنتر برای بکاپ سرویس هر مشترک با سماجت زیاد ما در کم کردن
هزینه قرار به 20 دلار شده که این هم منوط بر این است که مورد قبول شما باشد
حالا دیگه فکر نکنم این وسط کلاه برداری شده دوستان یه مقدار با انصاف تر
به قضیه نگاه کنیم در ضمن من وکیل وصی نوین وی پی اس هم نیستم
فقط خواستم آنچه که واقعیت بوده رو ابراز کنم
موفقیت تمام دوستان در تمامی عرصه های زندگی رو از خدا خواستارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fox_young
با سلام جسارتا دوست عزیز
کی پول شما رو خورده الان ؟
من ایمیل کردم به نوین وی پی اس بعد سرویس جایگزین به من دادند
در مورد اطلاعاتم پرسیدم که چطوری میتونم به دستشون بیارم
فرموند ما با دیتا سنتر در حال مذاکره هستیم که فعلا به این تفاهم رسیدم
که دیتا سنتر برای بکاپ سرویس هر مشترک با سماجت زیاد ما در کم کردن
هزینه قرار به 20 دلار شده که این هم منوط بر این است که مورد قبول شما باشد
حالا دیگه فکر نکنم این وسط کلاه برداری شده دوستان یه مقدار با انصاف تر
به قضیه نگاه کنیم در ضمن من وکیل وصی نوین وی پی اس هم نیستم
فقط خواستم آنچه که واقعیت بوده رو ابراز کنم
موفقیت تمام دوستان در تمامی عرصه های زندگی رو از خدا خواستارم
من هم دشمن کسی نیستم فقط یاد اور شدم .اگر هر کس گفت من شرکتم باور نکنید و اگر لازم بود قرار داد کتبی بنویسید.منظورم به شخص خاصی نبود
بی خیال ایشون و سرویس بشید . کاملا کلاهبردار هستند
لطفا مسئولان نوین وی پی اس هر چه زودتر تکلیف مارو روشن کنن!:77:
زحمات بیش از یک سال من روی سرویس شما بود.
لطفا هر چه سریعتر تکلیفمون و روشن کنین.:(
دوستان همه ی شما حرفه ای هستین ... ! :67:
بهتر نیست در انتخاب کلمات و ادبیات خود تجدید نظر کنین ...
برای بازپس گرفتن اطلاعات هم به نظر من اول بهتر است به صورت خصوصی صحبت کنین اگه جواب نداد میتونید اقدام قانونی بکنید ... !
:55:
با تشکر و موفق باشید.
تا 24 ساعت اگر سرویس جایگزین من ارائه نشه شکایت خواهم کرد !
هنوز به شما ندادند؟
تعجبه!
مال من رو دادند انصافا سرعتش از آمریکا بهتره ولی سوئیس هست!
دوستان من هم خواستم بابت شفاف سازی و همینطور بیان تجارب اینجا مطالبی رو اعلام کنم: (از ما که گذشت شاید به درد بقیه بخوره)
(هرچند اصلا قصد نداشتم اینجا بیام و چیزی بنویسم ولی این توضیحات رو پس از رد و بدل کردن تعداد زیادی پیام در بخش پشتیبانی و اطمینان از عدم همکاری دوستان برای رفع مشکل و فرافکنی اونها در قبال موضوع و اینکه دیدم مشکلی که به دلیل سهل انگاری به اصطلاح پرسنل محترم ایجاد شده رو حاضر به قبول مسئولیتش نیستند و متاسفانه با ادبیات نامناسب و حتی تهدید جواب سایر کاربرها رو میدند خدمتتون عرض میکنم.)
چند ماه پیش سرویس پلن دومشون رو از این شرکت (البته با مدیریت آقای مسیح نظری) دریافت کردم.
اوائل خیلی راضی و البته خوشحال بودم که بعد از چندین جابجایی بلاخره محل مناسب و قابل اطمینانی پیدا کردم، ولی متاسفانه با تغییر تیم مدیریت این خرسندی زیاد دوام نداشت!:-<
همینجا اعلام میکنم که در مورد هشدار به تحریم و لزوم جابجائی سرور، برای من هم هیچ میلی ارسال نشده و حتی تلاشی برای برقراری ارتباط با شماره تماس و موبایلی که در سایت ثبت شده، جهت انتقال اضطراری سرور انجام نشده!! اما به من هم مثل شما به دروغ اعلام شد که 4 میل!!! به من زدند و موضوع رو خبر دادند!:-o
الان که سرور من با حدود 100 گیگ اطلاعات ارزشمند که به سختی آپلود شده بود، از دسترس خارج شده به من گفتند که باید همه اعضا 20 دلار بدهند تا بشه سرور رو برای چند ساعت برای بکاپ تحویل گرفت. هرچند حاضر به پرداخت این مبلغ هم شدم اما گفتند چون بقیه نیاز به بکاپ ندارند! باید کل هزینه رو خودت متقبل بشی! که 350 دلار واقعا برام سنگینه و امکان پرداختش رو ندارم:(
جالب اینجاست که در پاسخ به اعتراض من، به همان بند 15 (بند بامزه ای که کلا هرگونه مسئولیتی رو در قبال هر اتفاقی ازشون سلب میکنه!!) به من نشون دادند و گقتند که وقتی از ما vps گرفتی اینو تائید کردی و الان هیچ حقی نداری! و ما فقط برات متاسفیم!.
من که رسما بدبخت شدم :( اما
دوستان با دقت انتخاب کنید!
هر ارزانی بی علت نیست!
چون فروش پایان یک معامله نیست، شروع یک تعهد است!
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
بررسی عملکرد نوین وی پی اس (NovinVPS.com) از زبان تعدادی از مشتریان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joomla
من یک سرویس رم: 256 به یک زور و بدبختی و بعد از بد قولیهای بخش فروش از این ها گرفتم ولی اصلا از سرویسشون راضی نیستم و بعد از مکاتبه با مسئولین سایت به جایی نرسیدم و توهین هم میکردند
اگر کسی این سرویس را میخواهد با قیمت 10000 تومان بهش میدم. مال مال خودش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joomla
اولا :من در تیکت اولم به شما سرویس اروپا را سفارش دادم که شما سرویس آمریکا را دادیدو این اولین اشتباهتون
دوما : طبق دیر کردتون که قرار بود با درخواست مشتری مبلغ برگشت زده بشه که شما نکردید واقعا چرا به تعهدات خودتون عمل نمیکنید ؟
سوما :به خاطر چی مگر من حق فروش سرویس خودم را ندارم ؟؟؟؟؟
کار من هم عقلی و هم شرعی و هم قانونی است اگر شما این کار را انجام دهید غیر قانونی است
چهارما : بعدا من با چندین ip کانکت میشوم که این هم طبیعی است
واقعا زشته که آدم برای 12000 تومان انقدر خودشو پایین بیاره
واقعا متاسفم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali68
8-|
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
اصلا جالب نیست 8-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atmahasan
دقیقا همون پاسخ به منم داده شد ( ظاهرا کپی پست میشه ) برای من هم اون سه ایمیل ادعا شده نرسیده و دنبال مسبب اون مسئله هستم و فقط ایمیل اخری بصورت نوشداروی پس از مرگ سهراب با یک ای پی اشتباهی که احتمالا برای همه یوزرها همینجوری بصورت کپی پست ! فرستاده شد رسیده . فکر میکردم فقط من اون پاسخها رو دیدم .
اطلاعات منم شامل سایتها و موارد دیگه مهم همه از بین رفته . فعلا نیازی نمیبینم تیکتها و پاسخها به اینجا منتقل بشه
پیشنهادتی برای جبران ضرر و عبور از این بحرانی که در اثر بی تدبیری ایجاد شده بهشون کردم و منتظر پاسخم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
ربطش این هست که در تیکت جواب من داده نداده شده است.الان یوزر و پسورد اشتباه داده شده تیکت هم بصورت نگه داشته شده است.از اطلاعاتم گذشتم ولی اعتبار سرورم دارم از بین می ره.شما حرف از همکاری زدید.خوب این مدتی که سرور ندارم باید چی کار کنم؟لابد سه تا ایمیل زدید که نمی دونم چه ربطی به سرور جایگزین داشت.شماره تیکتم : 350373
نوشته اصلی توسط
__coma__
آخه از صبح سرور شما داون هست و پاسخگوی تیکت نیستید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
شما شماره تلفن یرای پشتیبانی ندارید ؟ عجیبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
منم 2 تا vps داشتم و متاسفانه down شده و اصلا هم پاسخگو نیستند!!!!
ظاهرا اصلا یوزر مهم نیست...
سرویس آمریکا فروختن الان میگن باید بری روی اروپا!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali68
اینطور که معلوم ه کلا دیتاسنتر آمریکا پریده !!
هر کی از ایشون از سرویس های آمریکا گرفته بود فاتحه ی همه ی اطلاعاتش و بخونه(مثل خود من که ازشون پنل سوم و داشتم و کلی روووش اطلاعات و غیره بود.)
به تیکت هم پاسخگو نیستن در عرض 48 ساعت 48 تا تیکت دادم اما دریغ از یه جواب به خاطر این مشکل سایتم رو هم که برای دانلود فیلم بود بستم !
معلوم نیست چی میشه آخرش !
از من میشنوین اصلا از ایشون چیزی نخرین.
الان میشه بفرمایین ضرر و زیان مارو کی میده؟
این یه نوع کلاه برداریه:-o
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
در حال حاضر کل اطلاعات بنده نیز پریده و وی پی اس بسته هستش.همچنان منتظر پاسخ گویی هستیم:-<
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali68
دلیل پست دادنمون اینجا اینکه ایشون به هیچ و جه توی تیکت پاسخ نمیدن
برای اطلاع مدیران عرض کردم.
بهتره ایشون هر چه زودتر بیان و تکلیف مار و روشن کنن اطلاعات من واسم خیلی با ارزشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
به خدا اطلاعات من حاصل 6 ماه کار شبانه روزی 3 نفر هستش.شاید در حال مذاکره با دیتاسنتر هستند.امیدورام مشکل حل بشه :-<
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HamedNet
مثل اینکه داده ها پریده!
انگار جمعیت ناراضی هم زیاده!
هیچ ایمیلی هم ندادند که آقا بک آپ بگیرید.
بهرحال من همینجا اعلام میکنم که باید اطلاعات ما را برگردونید.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
میشه بپرسم این قوانین شما کجای سایت هست؟
جالب اینجاست که شما حتی نیومدید اطلاع رسانی کنید که باید منتقل شید!
نیومدید سرویس جایگزین برای اینکار بدید!
این قوانین هم صد در صد به نفع شما هست , طوری هست که هر طوری بشه از شما سلب مسئولیت شده!
مثل اینکه ایران خودرو بیاد بگه که وقتی شما تو ماشین هستید اگر یه دفعه منفجر بشید به ما ربطی نداره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
طوری حرف میزنید که انگار شما اگر سرویس رو به مشتری هاتون برگردونید لطف کردید و وظیفه شما نبوده؟!!!!
شما سرویس رو ارائه کردی و اینکه شما بی احتیاطی کردی و الان تحریم شدی ربطی به مشتری نداره...
در ضمن این قوانین شرکت رو من زمانی که آقای نظری بودن ندیدم نکنه این چند روزه گذاشتید که...؟!
در هر صورت شما باید پاسخگو باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HamedNet
دوست من شما لینک قوانین رو بزارید!
موقعی هم که من از آقای نظری خریدم ( و انصافا بهترین کیفیت و پشتیبانی رو داشت ) چنین قوانینی نبود و بلطبع من اون موقع " پذیرش " رو زدم.
مهم نیست تو پنل شما نوشته شده "ارسال شده"
مهم این است که در اینباکس من و همه ی این دوستان چیزی به نام " اخطار " وجود نداره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
تیکت های من به موقع پاسخ داده شده .اما این پاسخی هست که جدیدا ارسال شد:
http://www.img.nightdl.in/images/zxp...xvoe0wx9w0.jpg
اگر اینطور هست .پس این تعداد که فقط در این فروم در حال اضافه شدن هستنتد و همه شاکی اینها مشتری نبودند؟؟
""اکثر مشتری ها"" که عرض کردید در متن بالا یعنی چه کسانی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
ببینید در یک کلام بگید سرویس هایی که روی سرور آمریکا ارائه کرده بودید و الان اینطوری شده برمیگرده یا نه؟
اگر بر نمیگرده شما چه تصمیمی قراره بگیرید؟
هزینه رو به مشتری بر میگردونید؟
سرویس جدیدی با آیپی جدید در آمریکا ارائه میدید؟
در کل واضح بگید میخواید چیکار کنید و تکلیف ما رو هم روشن کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HamedNet
دوست من منطقی باشید
شما جای ما:
شب خوابیدید صبح بیدار شدید میبینید دان هستید, اول با خودتون میگید دان شدن طبیعیه بعد 5 6 ساعت تیکت میزنید تا بفهمیمید چه خبره بعد جواب میاد که:
مگه منتقل نشدید؟ این سرور تحریم شده و قابل برگشت نیست!
جای ما باشید چیکار میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HamedNet
همه ما هم حاضریم عکس اینباکسمون رو بزاریم که ارسال نشده بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HamedNet
خیر میخوام یه سرویس پایدار داشته باشم
صبح که از خواب بیدار میشم نبینم همه ی اطلاعاتم پاک شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
شما لطف کنید متن ایمل و چت با دیتا سنتر رو قرار بدید تا واسه ما هم واضح بشه تحریم شدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
تنها راه ارتباطی با شما:
http://www.img.nightdl.in/images/o7l...r3d0y9nq0w.jpg
شماره اس ام اس سازمان هواشناسی کشور در صفحه اول سایت نوین وی پی اس.
هیچ گونه شوخی در کار نیست .همین الان یک اس ام اس به این شماره ارسال کنید با هر متنی.تا پاسخ را خودتون ببینید و باور کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
برای من ظهر ایمیل رسیده بود ساعت 3 ظهر ولی همون لحظه خواستم بکاپ بگیرم دیدم سرور دان هست و.........
خیلی جالب هست اول دان کردند بعد ایمیل زدند بعد جالبتر اینکه که یکسری آیپی از سویس داده بودن که بکاپ رو اونجا بریزید
بعد اون آیپی ها هم دان هست...
انقدر کارهای خودتون رو توجیه نکنید ...
من سرویس شما رو به استاد دانشگاه خودم پیشنهاد دادم ولی وقتی هفته پیش دیدمشون انقدر ناراحت بود از دست من که...
چون میگفت پدر من رو در آوردند میگفت آمریکا رو قطع کردند گفتند برو اروپا خلاصه از سازی خواستید میزنید بعدم میگید انقدر پول دادید...
آقای عباس زاده شما سرویس مناسب و پایدار و پشتیبانی مناسب تحویل بده هزینه رو زیاد کن نه اینکه هر کار میخوای میکنی
میگی هزینه رو کم میدید!!!!
شما کجا پست اول نوشتید ارزون ولی هر کار خواستیم میکنیم!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
من هیچ ایمیلی دریافت نکردم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
شما با کمال پر رویی میگید سرویس جایگزین نمیدید؟!
آخه مگه میشه شما سرویس 1 ماهه بفروشید بعد مثلا 5 روز بگید دان شد بکاپ نداری به من چه؟!!!
اخه کدوم منطق این رو میگه؟
شما بطور غیر مستقیم داری کلاه برداری میکنی...
به بهانه تحریم!!!!
آخه تحریم چه ربطی به یوزر داره شما در پرداخت هزینه به دیتاسنتر توجه نکردی یوزر باید هزینه بده؟؟؟
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
در هر صورت شما باید سرویس های جایگزین بر روی سرور آمریکا برای مشتری ها ارائه کنید...
در غیر اینطورت مدیران سایت باید یه فکری به حال این تاپیک و فروشنده بکنن...!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
دوست عزیز شما طبق چه منطقی این صحبت را کردید؟؟
من دروغی اینجا بیان کردم؟؟؟؟
فقط عکس از پاسخ های خودتون گذاشتم .حتی نقل قول نکردم.
فکر میکنید الان که حاصل همه ی تلاش و تمام اطلاعاتم به دست شما از بین رفته است به خاطر یک کوتاهی و احمال وی پی اس و حتی یک سرور اختصاصی ارزشی داره برای من؟؟؟
2 سایت بعد از 1 سال باید به طور کامل بسته بشن.
ناراحتی من از این هست که اگر الان همه ی دنیا جمع بشن و با مدرک بگن ایمیلی نیومده.همه با مدرک ثابت کنند کوتاهی از سمت شما بوده باز هم حاضر به پذیرش نیستید .
حالا اینجا سرویس وی پی اس نذر میکنید که تاپیک ادامه نداشته باشه؟؟؟
اگر من دروغی گفتم همین جا بفرمئید تا از همه عذرخواهی کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
حالا که همه """جان"" شدند.و حالا که در پیغام شخصی 4 تا 4 تا وی پی اس خیر میشه به عنوان حق سکوت و پست ندادن در این تاپیک و حالا که هیچ جوابی برای سوال های من نیست باید عرض کنم:
1- برای خودم متاسف هستم به خاطر اعتمادی که به شما داشتم به صرف شرکت بودن و تبلیغات کاذب و عنوان "شرکت" .
2- برای این فروم متاسف هستم و مدیران اینجا .چون اگر منطق داشته باشند و اگر اعتقدی به حق داشته باشند با مطالعه چند صفحه آخر این تاپیک و پست های همه میتونن قضاوت کنند و اجازه و یا عدم اجازه پیشروی این تاپیک را بدهند.(با دکمه "گزارش پست خلاف" همین پست این موضوع را گزارش کنید.اگر منطقی داشتند و حقی وجود داشت قضاوت میکنند.اگر نه که هیچ :) حالا که بخشی برای فروش قرار دادند باید مکانی هم برای صحبت مشتریانی که به وسیله ی همین فروم خریدی انجام داده ایند وجود داشته باشه :)
3- برای شما متاسف هستم که برای اندک مبلغ و سود هر چند ناچیز به دست هر کاری میزنید.از در.. و انکار تا حق سکوت و باند بازی و.........:)
در آخر عرض کنم نیاز نبود سرویس من را شخصا حذف کنید.در پست های قبلی هم عرض کردم ارزشی برای من نداره در حال حاضر که چیزی ندارم و همه ی اطلاعات از بین رفته .
اگر هم روزی نیاز به وی پی اس داشته باشم .مطمئن باشید دیگه با این داستان ها حتما از شما سرویسی خریداری نمیکردم .نیاز نبود مثل بچه ها
با حذف سرویس من خودتون را آرام کنید.;)
برای من 12 یا 20 یا 30 این مبالغ اصلا ارزشی نداره و حاضر نیستم برای این مبالغ دست به
هر کاری بزنم ;)
امیدورام به صورت بدتر ضرر این کار را بعدا بدهید.اینجا هم کسی طرف دار حق نباشه باز هم یک شاهد همیشه هست :)
http://www.img.nightdl.in/images/h82dzw58vm3moqk84i.jpg
موفق باشید آقای محترم;):)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HamedNet
دوست عزیز
باور کنید به من پیشنهادی ندادند و مقدار باقی مانده ی اعتبار من هم کمتر از 10 15 روز هست.
خرید مجدد vps هم برای من کاری نداره! همین پریروز از آقای حشمتی یکی خریدم!
ولی شما میگید چیکار کنیم!
ماشاالله رکورد سرعت رو ش***دیم! ظرف 5 دقیقه دو تا صفحه نوشتیم.
یهرحال من از حق خودم و شما نخواهم گذشت و نوین وی پی اس هم موظف به ارائه ی خدمات به شماست زیرا شما کار خلاف مقرراتشان انجام ندادید ( حداقل تا الآن که من خوندم )
پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n340
منم به جمع معترضان اضافه کنید
دو روزه سرویسم یک دفعه اف شده
تا دیروز هیچی نگفتم
گفتم شاید واقعا کارشون گیره
میبینم نه بابا اصلا اونجاشونم خیالی نیست
سرویسم یکدفه قطع شده
میگم چرا قطع شده جواب درست حسابی نمیدن
میگم بک اپ اطلاعاتم چی میشه :میگه 20 دلار خرجشه
میگم من چرا بدم:میگن ما به شما اطلاع دادیم که قراره سرور عوض شه
میگم نه تیکتی نه ایمیلی به کی اطلاع دادین
هنوزم که سرور افه
حالا من موندمو 200 مشتری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid68
با سلام دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
بی خیال ایشون و سرویس بشید . کاملا کلاهبردار هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali68
لطفا مسئولان نوین وی پی اس هر چه زودتر تکلیف مارو روشن کنن!:77:
زحمات بیش از یک سال من روی سرویس شما بود.
لطفا هر چه سریعتر تکلیفمون و روشن کنین.:(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
تا 24 ساعت اگر سرویس جایگزین من ارائه نشه شکایت خواهم کرد !