برای منم همین مشکل بوجود اومد ولی وقتی که ماژول ارسال ایمیل (مشتری و فروشنده ) رو از سایت دانلود و نصبوندم. دلیلشو هم پیدا نکردم برا همین ماژول رو حذفش کردم و تغییرات لازم رو در ماژول ارسال ایمیل اصلی فریر انجام دادم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان .ماژول کد تخفیف برای فریر نسخه رایگان داره؟
ممنون
کسی از دوستان میدونه چطوری میشه قالب اون ایمیل که سند میشرو عوض کرد ؟!؟!
سلام
من بعد از اتمام نصب وقتی میخوام لاگین کنم میگه نام کاربری و رمز عبور اشتباه است.
رفتم تو دیتابیس دیدم اصلا تیبل هارو کریت نمیکنه
جندین بار نصب کردم اما حل نشد :(
سی پنل دارم
سلام وقت بخیر خسته نباشید
من قبلا این اسکریپت رو بدون مشکل نصب کرده بودم
یه مدتی پاک کردم الان که دوباره میخوام همون جا نصب کنم نصب میشه ولی بعد از نصب ارور میده
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_519ba56eca368f04c85f2b99e562879f, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/sabadata/vip/include/prepare.php on line 12
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sabadata/vip/include/prepare.php:12) in /home/sabadata/vip/include/prepare.php on line 12
ممنون میشم راهنمایی کنید
home/sabadata/vip/include/prepare.php on line 12
تو خط 12 مشکلی هست یه فریر دانلود کنید - به آدرسش مراجعه کنید خط 12 رو کپی پیست کنید به جای خط 12 خودتون
سلام. خوب هستید.
این زمان اسکریپت فریر مشکل داره. خیلی عقبه. چجوری با ساعت ایران هماهنگش کنم؟
درود به همه دوستان
من امروز هاست جدیدی تهیه کردم و سایتمو که روش همین فریر هست بهش انتقال دادم ولی نمیدونم چرا charecter encoding اش utf-8 نمیشه و همه نوشته ها غلط نمایش داده میشند. رو هاست قبلی هیچ مشکلی وجود نداشت ولی رو این هاست جدید اینجوریه.
تمام فایلها رو پاک کردم و از نو فایلها را آپلود و نصب کردم ولی بازم این مشکل هست.
ورژن پی اچ پی سرور جدید هم 5.3.27 هستش
ممنون میشوم برای حل این مشکل راهنمایی و کمک کنید.
با سپاس
سلام دوستان چگونه میشه تعداد خرید همزمان در فریر را که به طور پیشفرض 5 عدد هست را افزایش داد؟