پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
از مدیر هاستت بخواه ورژن پی اچ پی رو بروز کنه همین
1 فایل پیوست
سلام
من يك مشكلي دارم.وقتي خريد انجام ميشه شناسه پرداخت 1 و شناسه 1پرداخت 2 نشون داده نميشه.
و مشكل بعدي اينكه از قسمت مديريت كارت ها توي فيلد اول يك كد وارد ميكنم مثلا abcd123akl كه بعد خريد اين كد به كاربر نشون داده بشه اما به جاي اين كد يك سري حروف به هم ريخته نشون داده ميشه.مشكل كجاست؟عكس را ضميمه كردم
يك سوال ديگه آيا ميشه يك درگاه پرداخت سوري به اين اسكريپت از طريق افزونه ها اضافه كرد كه بدون اينكه پرداخت واقعي انجام بشه بتونيم صفحه اي را كه بعد از پرداخت نشون داده ميشه مشاهده كنيم.ميخواهم واسه تست خودم كه ببينم بعد پرداخت صفحه اي كه مشتري واردش ميشه چه طوري در مياد.چون از درگاه پي لاين استفاده ميكنم هر سري براي تست خودم مجبور ميشم لااقل 100 تومان از حسابم كم بشه
پیشنهاد میکنم هزینه رو خیلی کم بزارید و صفحه رو تست کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saberloty
يك سوال ديگه آيا ميشه يك درگاه پرداخت سوري به اين اسكريپت از طريق افزونه ها اضافه كرد كه بدون اينكه پرداخت واقعي انجام بشه بتونيم صفحه اي را كه بعد از پرداخت نشون داده ميشه مشاهده كنيم.ميخواهم واسه تست خودم كه ببينم بعد پرداخت صفحه اي كه مشتري واردش ميشه چه طوري در مياد.چون از درگاه پي لاين استفاده ميكنم هر سري براي تست خودم مجبور ميشم لااقل 100 تومان از حسابم كم بشه
از درگاه جی پل استفاده کنید و اکانت تست بزارین با 100 تومان که حداقل هزینه برای پرداخت آنلاین محسوب میشه و فقط 3 تومان کارمزد کم میکنه و 97 تومان میره به حساب شما توی جی پل
سلام به همه دوستان عزیز.
اول از همه عزیزانی که پشت این اسکریپت هستند یه تشکر ویژه می کنم ، دستشون واقعا درد نکنه.
یه سوالی که برام پیش اومده اینه که میشه برای هر محصول یه لینک داد که خریدار مستقیما به اون هدایت بشه و نخواد دوباره محصولش رو انتخاب بکنه یا اینکه همه لینک ها همچین شکلی خواهند داشت : yoursite.com/shop و بعد خریدار باید حتما محصول مورد نظرش رو انتخاب بکنه؟
موفق باشید :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takspeed.org
سلام دوستان
حدودا 2سال میشه از فرییر استفاده میکنم
مدتی هست بعد از خرید اکانت مشخصات اکانت برای مشتری ایمیل نمیشه.
با میزبان هاست تماس گرفتم و همچنین تست ایمیل انجام دادم مشکل از هاست نبود.
مشکل از کجا میتونه باشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ورژن جدید فریر هم نصب کردم باز همین مشکل رو داره
پی اچ پی ورژن 5.3.2 هستش
دوستان راهنمایی کنید
دوستان کسی میدونه فایل های خرید مستقیم در این اسکریپت چی هست لازم دارم فجیح هر کی میدونه بگه دمش گرم 1 دنیا دعاش می کنم :">
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saberloty
سلام
من يك مشكلي دارم.وقتي خريد انجام ميشه شناسه پرداخت 1 و شناسه 1پرداخت 2 نشون داده نميشه.
و مشكل بعدي اينكه از قسمت مديريت كارت ها توي فيلد اول يك كد وارد ميكنم مثلا abcd123akl كه بعد خريد اين كد به كاربر نشون داده بشه اما به جاي اين كد يك سري حروف به هم ريخته نشون داده ميشه.مشكل كجاست؟عكس را ضميمه كردم
تذکر :
ورژن مناسب پی اچ پی برای فریر 5.2 هستش . با ورژن های بالاتر هم کار میکنه ولی پیام های وارنینگ میده.
کد رمزنگاری را حتما در جایی یادداشت کنید چون:
ورود به قسمت مدیریت کارت ها با هر کدی امکانپذیر است و اگر با کد نادرست وارد قسمت کد ها بشین و کارت اضافه کنین بهنگام نمایش اطلاعات علائم بی معنی بجای اطلاعات کارت نمایش داده خواهد شد.
تنها زمانی که با کد صحیح وارد قسمت کارت ها بشین و کارت اضافه کنید کد ها درست نمایش داده میشوند.
کسی میدونه چرا در قسمت "افزونه ها" این اسکریپت وقتی تهداد ماژول ها از 5 و بالا تر میره اندازه فونتش هم بزرگ میشه؟
علتش و کسی میدونه؟