-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
آقا شایان شدیدا تایید میشه
پشتیبانی هم خیلی خوب شده
موفق باشید ;)
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
من به انتقاد بکنم و یه تعریف
خوب قبلا با ایشون تو یاهو صحبت کردم ، البته هنوز خریدی نشده ، ولی خیلی با حوصله جواب میداد و به قولی واسه حرف زدن زیر لفظی نمی خواست ... تا جای ممکن هم کار راه مینداخت
اما انتقاد اینکه اینجا اصولا جدای سایت فروش هست ... یعنی من نوعی میام اینجا ببینم بقیه چه نظری میدن ...
اینکه فقط بقیه بیان تعریف کنند و لایک بخورند و کسی انتقاد نکنه اصلا درست نیست ...
فقط یه نکته ای کسی که میاد مثلا میگه ایشون جوابگو نبوده تو پشتیبانی .. یه عکس بگیره بذاره ... نهایتش ایشون هم تو یه پست دفاع کنه .. تموم بشه بحث و به جنجال نکشه
ولی اینکه بگین کسی بیاد بگه ایراد بگیره از سیستم من 48 ساعت جواب نمیدم ... یکم دور از اخلاقیه که من از شما میشناسم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
من به انتقاد بکنم و یه تعریف
خوب قبلا با ایشون تو یاهو صحبت کردم ، البته هنوز خریدی نشده ، ولی خیلی با حوصله جواب میداد و به قولی واسه حرف زدن زیر لفظی نمی خواست ... تا جای ممکن هم کار راه مینداخت
اما انتقاد اینکه اینجا اصولا جدای سایت فروش هست ... یعنی من نوعی میام اینجا ببینم بقیه چه نظری میدن ...
اینکه فقط بقیه بیان تعریف کنند و لایک بخورند و کسی انتقاد نکنه اصلا درست نیست ...
فقط یه نکته ای کسی که میاد مثلا میگه ایشون جوابگو نبوده تو پشتیبانی .. یه عکس بگیره بذاره ... نهایتش ایشون هم تو یه پست دفاع کنه .. تموم بشه بحث و به جنجال نکشه
ولی اینکه بگین کسی بیاد بگه ایراد بگیره از سیستم من 48 ساعت جواب نمیدم ... یکم دور از اخلاقیه که من از شما میشناسم
دوست عزیز
همونطور که از اسم این تاپیک مشخص هست تاپیک فروش هست و جنبه تبلیغاتی داره
من دارم چیزی حدود 700 هزارتومان در ماه فقط خرج میکنم برای پاسخ گویی به مشتری ها و اگر بخوام اینجا به کسی ساپورت بدم حق بقیه که توی سایت انتظار دارند پایمال میشه
توی صفحه های قبل بگردید خیلی ها اینجا ساپورت خواستند بنده هم 3تا راه پشتیبانی گزاشتم
اول از همه سایت و اگر جوابی داده نشده تماس بگیرید و بازم اگر جوابی داده نشد اس ام اس بدید 100 درصد یکی از 3 راه جواب شما داده میشه
چون بنده خیلی با ارامش اولش خواستم از سایت پیگیر باشید و خیلی از افراد هیچ توجهی نکردند مجبورم این اخلاق رو استفاده کنم
خود مدیریت سایت چندبار به من گفته چرا بعضی یوزر هات اینجوری هستند !!!
متاسفانه مجبورم اینطوری برخورد کنم تا بعضی از افراد یاد بگیرند ( توهین نمیکنم ولی شما هم جای ما بودید همینطور برخورد میکردید )
به هرحال هرکی اینجا ساپورت بخواد عمدا 48 ساعت هیچ گونه جوابی بهش نمیدم
موفق باشید
-
سلام
سرور لینوکس هم داری؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
سرور لینوکس هم داری؟
بله روی همه سرور ها امکان نصب هست
-
کد:
http://www.vpsfars.net/viewticket.php?tid=839606&c=siyPlSrh
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
man7tomani
کد:
http://www.vpsfars.net/viewticket.php?tid=839606&c=siyPlSrh
نقل قول:
به هرحال هرکی اینجا ساپورت بخواد عمدا 48 ساعت هیچ گونه جوابی بهش نمیدم
موفق باشید
-
-
فروش رم 1گیگ انگلستان دوباره قرار داده شد
http://www.vpsfars.net/cart.php?a=add&pid=77
تحویل تا شنبه
ماهانه فقط 15000 تومان
-
یه مشکل برام پیش اومد ،پیگیری کردن ! پشتیبانیشون هم با اومدن کارمند جدید خیلی با قبل فرق کرده !
کیفیت سروراشونم که دیگه نیاز به گفتن نیست
آقا دستت درد نکنه !
-
سلام افر زیر چند ؟
hdd 5 or 10 gig ssd
ram 1 or 2
cpu هم در حد معمول باشه
دیتاسنتر اول انگلیس بعد امریکا
در صورت که پنل vm بدهید نیازی به پشتیبانی ندارم
پورت مهم نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parti_Baz
سلام افر زیر چند ؟
hdd 5 or 10 gig ssd
ram 1 or 2
cpu هم در حد معمول باشه
دیتاسنتر اول انگلیس بعد امریکا
در صورت که پنل vm بدهید نیازی به پشتیبانی ندارم
پورت مهم نیست
سلام
رم ۱گیگ دارم با ۶۰ گیگ هارد ساس تحویل شنبه الی ۲شنبه نهایت
از انگلیس ترافیک نامحدود
پنل وی ام ویر رایگان هم داده میشه
ماهانه ۱۵۰۰۰ تومان
-
دوست عزیز یک سرور از Redstation میخوام 4 مگ با هارد 300 اما انگار دیگه موجود نیست، اگر موجود میشه برای کی برای این کانفیگ چقدر CPU چند هسته ای خواهیم داشت؟ با تشکر
-
اقا رم 2گیگ انگلیس سفارش دادم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliscc
دوست عزیز یک سرور از Redstation میخوام 4 مگ با هارد 300 اما انگار دیگه موجود نیست، اگر موجود میشه برای کی برای این کانفیگ چقدر CPU چند هسته ای خواهیم داشت؟ با تشکر
تیکت کنید براتون فاکتور میکنم
۲هسته سی پی یو ۱گیگاهرتز داره
-
رم ۱گیگ انگلیس تا ۲۴ ساعت اینده به قیمت ۱۳۰۰۰ تومان پیش فروش میشود
کد تخفیف: 1gb
-
منم الان یک سرور 2 گیگ انگلیس خریدم ، امیدوارم همونطور که دوستان گفتند اوکی باشه تا همیشه مزاحم خودشون بشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash_Elf
منم الان یک سرور 2 گیگ انگلیس خریدم ، امیدوارم همونطور که دوستان گفتند اوکی باشه تا همیشه مزاحم خودشون بشم.
با تشکر از شما سرویستون تحویل داده شد
-----------------------------
پیش فروش همچنان ادامه دارد
-
اگر شکایتی دارید یک تاپیک در بخش انتقادات و پیشنهادات ایجاد کنید و منتظر تاییدش از طرف مدیران بمونید.
-
سلام و عرض ارادت
امکان داره سایت یاهو رو از داخل وی پی استون پینگ کنید و مقدار اونو اعلام بفرمائید؟
ممنون میشم اگر زحمت بکشید و مقدار پینگ سروهای مختلفتونو اعلام کنید.
بنده نیاز به سروری دارم که پینگ زیر 10 از یاهو باهاش داشته باشم یا گوگل فرق نمیکنه و کیفیت نت اون برام مهم هستش و نیاز به پشتیبانی و و مقدار هارد بیش از 1 گیگ هم ندارم و فقط 99% آپتایم واقعی باشه!
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
o0ehsan0o
سلام و عرض ارادت
امکان داره سایت یاهو رو از داخل وی پی استون پینگ کنید و مقدار اونو اعلام بفرمائید؟
ممنون میشم اگر زحمت بکشید و مقدار پینگ سروهای مختلفتونو اعلام کنید.
بنده نیاز به سروری دارم که پینگ زیر 10 از یاهو باهاش داشته باشم یا گوگل فرق نمیکنه و کیفیت نت اون برام مهم هستش و نیاز به پشتیبانی و و مقدار هارد بیش از 1 گیگ هم ندارم و فقط 99% آپتایم واقعی باشه!
موفق باشید.
سلام
میگید یاهو یا گول این 2تا خیلی از نظر پینگی فرق دارند :دی
با سرور انگلیس یاهو + 400 هست و گوگل بین 10 تا 20
با سرور امریکا گوگل بین 1 تا 8 پینگ میشه و یاهو + 200 :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
میگید یاهو یا گول این 2تا خیلی از نظر پینگی فرق دارند :دی
با سرور انگلیس یاهو + 400 هست و گوگل بین 10 تا 20
با سرور امریکا گوگل بین 1 تا 8 پینگ میشه و یاهو + 200 :دی
عرض ارادت مجدد
ممنون از پاسختون
پوزش میخوام بحث سرور و مباحث مربوط به اون در تخصص بنده نیست
دوست عزیز پینگ اینترت بنده در ایران زیر 120 برای یاهو هستش اینکه سروره و خیلی عجیبه!!!
من سرورو برای نرم افزار مخصوصی میخوام که باید مداوم به نت متصل باشه و کیفیت نت برای بنده مهمه
بنده در گذشته از شرکتهای خارجی سرویس تهیه میکردم مثل vpsland که پینگ این شرکت برای یاهو بین 0 تا 3 هستش!
گفتم به این انجمن سر بزنم شاید در بین ارائه کنندگان سرور بتونم پکیج با کیفیتی گیر بیارم ولی..
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
o0ehsan0o
عرض ارادت مجدد
ممنون از پاسختون
پوزش میخوام بحث سرور و مباحث مربوط به اون در تخصص بنده نیست
دوست عزیز پینگ اینترت بنده در ایران زیر 120 برای یاهو هستش اینکه سروره و خیلی عجیبه!!!
من سرورو برای نرم افزار مخصوصی میخوام که باید مداوم به نت متصل باشه و کیفیت نت برای بنده مهمه
بنده در گذشته از شرکتهای خارجی سرویس تهیه میکردم مثل vpsland که پینگ این شرکت برای یاهو بین 0 تا 3 هستش!
گفتم به این انجمن سر بزنم شاید در بین ارائه کنندگان سرور بتونم پکیج با کیفیتی گیر بیارم ولی..
موفق باشید.
توی سایت تیکتبدید من پینگ چندین سرور روبراتون میزارم هرکدوم رو پسند کردید براتون فاکتور میکنم
-
بازم از دست اقا شایان
یک مدت پشتیبانی شایان خوب شده بود
نمیدونم امروز چرا پشتیبانیش انقدر خراب شده
اگه بهش تیکت کنید دوتا جواب به شما میده
1:دو تا سه ساعت بعد جواب شمارو میده
2:یا بهتون میگه از یم تیکت پیگیر باشید
انگار جز این دو جمله کار دیگه ای بلد نیست.......
براش شرمنده هستم:102::102::102::102::102::102:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raha1990
بازم از دست اقا شایان
یک مدت پشتیبانی شایان خوب شده بود
نمیدونم امروز چرا پشتیبانیش انقدر خراب شده
اگه بهش تیکت کنید دوتا جواب به شما میده
1:دو تا سه ساعت بعد جواب شمارو میده
2:یا بهتون میگه از یم تیکت پیگیر باشید
انگار جز این دو جمله کار دیگه ای بلد نیست.......
براش شرمنده هستم:102::102::102::102::102::102:
وقتی برای یک مشکل 20 تا تیکت باز میکنید باید هم این 2 جمله رو بشنوید
پشتیبانی منساعت 12 ظهر تا 12 شب هست خارج از این محدوده ساپورت ندارم چون دیگه خوابم
پستتون گزارش شد
موفق باشید
-
فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
-
یک عدد سرور مجازی از سایت سفارش داده شد ! انشالله طبق گفته خودشون شنبه تحویل میگیریم.
مطمئنا اگر پشتیبانی خوب باشه دومی هم فردا سفارش میدیم.
1 فایل پیوست
دوستان ببیند من دیشب زنگ زدم به ایشون گفتم اگه VPS مشکل داشت وجه را برگشت میدید ایشون هم قول دادن که برگشتن بدن ولی الان زیر حرفشون میزنن
اینم یک عکس
CPU : 500 ghZ
Ram 2
هم که داده بین 8 نفر به اشتراک گذاشته شده
اخه این درست CPU اینجا زده 2.67GhZ
ولی من فقط یک دونه برنامه فقط یک دونه برنامه باز کردم CPU USE 30 % - 40% بالا پایین میشه اخه این درسته اقا شایان حرف مرد یکی هست به حرفی که زدی عمل کن خواهشا
فایل پیوست 13191
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
دوستان ببیند من دیشب زنگ زدم به ایشون گفتم اگه VPS مشکل داشت وجه را برگشت میدید ایشون هم قول دادن که برگشتن بدن ولی الان زیر حرفشون میزنن
اینم یک عکس
CPU : 500 ghZ
Ram 2
هم که داده بین 8 نفر به اشتراک گذاشته شده
اخه این درست CPU اینجا زده 2.67GhZ
ولی من فقط یک دونه برنامه فقط یک دونه برنامه باز کردم CPU USE 30 % - 40% بالا پایین میشه اخه این درسته اقا شایان حرف مرد یکی هست به حرفی که زدی عمل کن خواهشا
فایل پیوست 13191
قبل خرید دقت کنید که برگشت وجه ندارم ( دیشب هم بهتون گفتم اگر مشکلسرعت پایدار باشه بک میدم که تست شد و هیچ مشکلی نبود )
توی پست های صفحه قب مشکلتون تست سرعت دانلود بود که بهتون تست دانلود بالا دادم حالا هم سی پی یو رو بهونه کردید موقع خرید هم بهتون گفته شده توی تضیحات سرور سی پی یو ۱گیگاهرتز هست
الانم سی پی یو تون رو لیمیت رو ۱گیگاهرتز گزارشتم با ۸ هسته سی پی یو میخوام بهونه بعدیتون رو ببینم
سرور هم ۱۹۲ گیگ رم داره عزیزم ۱درصد رم شیر نیست
البته با این ریدکالی که شما باز میکنید مصرف این سی پی یو عادی هست
موفق باشید
-
جواب پ خ مارو بدید ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siingle_boy
جواب پ خ مارو بدید ممنون میشم
چشم
-
1 فایل پیوست
فایل پیوست 13233
اقا شایان شما که میگید مصرف ریدکال بالاست این عکس چی میگید :)
وی پی اس که شما دادید همه چیش دروغ هست من یک برنامه رایدکال باز کردم cpu user 34% شد اما این 3 تا ریدکال باز هست 0%
حالاچی میگی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
تایید میشن چون مصرف تا 4 عدد رایدکال هیچ سی پی یو مصرف نمیکنه.
1 دونه نمیدونم چطوری 34 تا سی پی یو میکشه احتمالا سی پی یو شیر شده به سرور شما کمتر از 500 gh
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
فایل پیوست 13233
اقا شایان شما که میگید مصرف ریدکال بالاست این عکس چی میگید :)
وی پی اس که شما دادید همه چیش دروغ هست من یک برنامه رایدکال باز کردم cpu user 34% شد اما این 3 تا ریدکال باز هست 0%
حالاچی میگی
عزیزم همونطور که گفتم سرورتون 1گیگاهرتز سی پی یو داره میدونید یعنی چی؟ یعنی اگر به شما 30 هسته سیپی یو هم بدم نهایتش میتونید از 1گیگاهرتز کل قدرتش استفاده کنید این چیزی هست که توی توضیحات و توی اکثر صفحات این نوشتم که کل سرویس های من 1گیگاهرتز سی پی یو داره
اینکه شما توی سرور دیگری کاری همانند کار توی سروری انجام میدید و مصرف سی پی یو ها فرق داره برای همین هست چون ممکنه جای دیگه بهتون 10 گیگاهرتز سی پی یو داده باشه
این عکس مقدار سی پی یو ای هست که بهتون اختصاص داده شده :
http://upcity.ir/images2/86313174016988033331.jpg
این عکس منابع شمارو نشون میده که دارید مصرف میکنید
http://upcity.ir/images2/26379785900595637388.jpg
و این عکس هم سی پی یو کل سرور رو نشون میده که بیتشر از 60 درصدش خالی هست و به ایپی هاست ها دقت کنید بعدا نگید این عکس یک سرور دیگه هست
http://upcity.ir/images2/37442220372172885225.jpg
همونطور که قبلا هم گفتم هیچ مشکلی توی سرور های ما نیست و ما چیزی رو که تصمین کردیم داریم بهتون میدیم
راستی این عکس هم از رم سرور هست که میبینید هیچ محدودیتی توش نیست و کامل از 2گیگ میتونید استفاده کنید ( با توجه به اینکه قبلا گفته بودید رم سرور محدود کردید )
http://upcity.ir/images2/52505464325039057185.jpg
مشکلاتتون رو از طریق پشتیبانی پیگیر باشید و انتقاد هاتون رو از بخش انتقاد چون اینجوری پست هاتون گزارش داده میشه و باقی نمیمونه
موفق باشید
-
کاری نداره که زمانی که می خواید عکس و نشون بدید همه چیزو دست کاری میکنید و عکس میگیرد که ثابت کنید بعد که کارتون تموم شد همون اش همون کاسه
بعدش هم توی این دور زمنونه ب هیچ کس نمیشه اعتماد کرد چه برسه به یک عکس (:|
یک برنامه فتوشاپه بچه 5 ساله هم بلده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
کاری نداره که زمانی که می خواید عکس و نشون بدید همه چیزو دست کاری میکنید و عکس میگیرد که ثابت کنید بعد که کارتون تموم شد همون اش همون کاسه
بعدش هم توی این دور زمنونه ب هیچ کس نمیشه اعتماد کرد چه برسه به یک عکس (:|
یک برنامه فتوشاپه بچه 5 ساله هم بلده
فیلم بگیرم بازم حرفی دارید بزنید؟
-
چطور سرور جدید که گرفتم 1000 MGhz
CPU داده
هیچ مشکلی نداره
اماه شما 1000 MGhz
به دروغ دادین وگرنه این 1000 تا نیست 500 تا هم نیست شاید هم کمتر باشه
هیچ چیزی بعید نیست
به فیلم هم اعتمادی نیست توی یعنی شما میگی مرد عنکبوتی واقعا وجود داره ؟ :79: یعنی بتمن واقعا هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
چطور سرور جدید که گرفتم 1000 mghz
cpu داده
هیچ مشکلی نداره
اماه شما 1000 mghz
هیچ چیزی بعید نیست
به فیلم هم اعتمادی نیست توی یعنی شما میگی مرد عنکبوتی واقعا وجود داره ؟ :79: یعنی بتمن واقعا هست؟
دوست عزیز
ما از ایشون سرور گرفتیم راضی هستیم.
در مورد cpu من مطمین نیستم ولی شما راه حلتون برای اثبات چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
چطور سرور جدید که گرفتم 1000 MGhz
CPU داده
هیچ مشکلی نداره
اماه شما 1000 MGhz
هیچ چیزی بعید نیست
بیا برو باو ! (:|
بنده 4-5 ماهه از ایشون سرویس دارم هیچ مشکلی هم نداشتم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen6558
دوست عزیز
ما از ایشون سرور گرفتیم راضی هستیم.
در مورد cpu من مطمین نیستم ولی شما راه حلتون برای اثبات چیه؟
دوست عزیز صفحه قبل رو برسی کنید متوجه خواهی شد