-
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
سلام آقای عادل.
ممنون بابت زحماتتان ولی بانک پارسیان رو همه دارند. ما همیشه منتظر درگاه های جدیدی بودیم. مثلا همین بانک شهر که گفتید. این بانک شهر تا کی آماده میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
سلام آقای عادل.
ممنون بابت زحماتتان ولی بانک پارسیان رو همه دارند. ما همیشه منتظر درگاه های جدیدی بودیم. مثلا همین بانک شهر که گفتید. این بانک شهر تا کی آماده میشه؟
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
وضیفه ما خدمت رسانی در مقابل دریاف ت کارمزدی است که از شما یا از خریدارانتان دریافت می کنیم.
در رابطه با درگاه پارسیان، حرف شما صحیح است، اما برنامه نویسی و راهکارهای اجرای برای اجرا و کنترل تراکنش ها در سیستم جدید، اهمیت بسیاری دارد.
در رابطه درگاه بانک شهر هم نمیتوان مدت زمانی را مشخص کرد، زیرا شاید همانند بانک پارسیان دچار مشکل شده و تاخیری 2 الی 3 روزه پیش آید.
امید است تا هفته آینده، درگاه پرداخت این بانک تکمیل و در اختیار فروشندگان گرامی قرار گیرد.
پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
همانطور که بارها عرض شد، این ضعف از سمت "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" بوده که این درگاه به کل از سیستم حذف شد
هم اکنون و در سیستم جدید، با توجه به وجود Reversal در تمامی درگاه های بانکی، تراکنش های ناموفق در موقعیت های زیر به صورت خودکار برگشت داده خواهند شد و دیگر هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت :
1-درصورتی که پس از پرداخت به سایت شرکت "یگانه دانه پیشرو" برنگشته و یا دچار مشکل شود (در بازه های زمانی مشخص توسط بانک برگشت داده خواهد شد)
2.در صورتی که به سایت فروشنده برنگشته و یا دچار مشکل شود (بین 10 الی 20 دقیقه پس از تایید فاکتور درسایت شرکت "یگانه دانه پیشرو"، به صورت خودکار توسط سیستم برگشت داده خواهد شد)
برای تراکنش های نا موفق 28اردیبهشت 10 روز زمان دادیم تا در کل و از هر طریق ممکن، اطلاعات خریدهای نا موفق را دریافت نماییم.
در چند روز آتی، با هماهنگی"سامانه پرداخت امن پاسارگاد" مبالغ به صورت کارت به کارت برای خریداران واریز خواهد شد.
پیروز باشید
من کاری به سیستم جدید و یا مشکلی که ایجاد شد ندارم ...زمان برگشت پول رو میگم که خیلی طولانی هست ! شما بخاطر اینکه کارتون راحت بشه دارید 10روز صبر میکنید که مال همرو یکجا پیگیری کنید ...در صورتی که میتونستید مال کسایی که همون موقع ارسال کردن مشخصاتو همون موقع پیگیری کنید ولی چون پشتیبانیتون ضعیف بوده هست و خواهد بود اینکارو نکردید ...
در هر صورت با سیستم جدیدتون امیدارم موفق باشید :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
من کاری به سیستم جدید و یا مشکلی که ایجاد شد ندارم ...زمان برگشت پول رو میگم که خیلی طولانی هست ! شما بخاطر اینکه کارتون راحت بشه دارید 10روز صبر میکنید که مال همرو یکجا پیگیری کنید ...در صورتی که میتونستید مال کسایی که همون موقع ارسال کردن مشخصاتو همون موقع پیگیری کنید ولی چون پشتیبانیتون ضعیف بوده هست و خواهد بود اینکارو نکردید ...
در هر صورت با سیستم جدیدتون امیدارم موفق باشید :)
به دلیل اینکه باید مبالغ را به صورت مستقیم به حساب خریداران واریز کنیم، ناچار بودیم تا اطلاعات را جمع آوری و یکبار به "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" اعلام نماییم.
متاسفانه امکان ارسال جزء جزء و چندین باره وجود نداشت و "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" در این زمینه همکاری نمی کردند.
همچنین در سیستم جدید، هیچ مشکلی بابت برگشت پول وجود نداشته و نخواهد داشت.
همانطور که بارها اعلام شد، برگشت پول به صورت خودکار توسط بانک و یا سیستم جدید جی پل انجام شده و جزئیات آن در هر فاکتور قابل مشاهده می باشد.
در اقدام بعدی، پس از راه اندازی بانک شهر، سیستم تیکتینگ پشتیبانی به صورت کامل راه اندازی خواهد شد.
پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
در رابطه درگاه بانک شهر هم نمیتوان مدت زمانی را مشخص کرد، زیرا شاید همانند بانک پارسیان دچار مشکل شده و تاخیری 2 الی 3 روزه پیش آید.
امید است تا هفته آینده، درگاه پرداخت این بانک تکمیل و در اختیار فروشندگان گرامی قرار گیرد.
پیروز باشید
سلام.
یک مشکل برای ماژول جدید فریر: وقتی از freer خرید انجام میشه وقتی میره به بانک پارسیان، اونجا اگه انصراف رو بزنید دیگه به freer بر نمیگرده و اینجا هنگ میکنه:
این مشکل رو برطرف کنید لطفا.
همچنین در مورد بانک شهر ما کماکان منتظریم. فقط لطفا این مشکل بالا برای این بانک جدیده وجود نداشته باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
سلام.
یک مشکل برای ماژول جدید فریر: وقتی از freer خرید انجام میشه وقتی میره به بانک پارسیان، اونجا اگه انصراف رو بزنید دیگه به freer بر نمیگرده و اینجا هنگ میکنه:
این مشکل رو برطرف کنید لطفا.
همچنین در مورد بانک شهر ما کماکان منتظریم. فقط لطفا این مشکل بالا برای این بانک جدیده وجود نداشته باشه.
موضوعی که اعلام کردید، مشکل نیست!
در ایمیل اطلاع رسانی اعلام شد : انتقادات و پیشنهادات خود را به admin@jaypal.ir ایمیل کنید
موفق باشید
-
این پولارو برگشت نزدید هنوز ؟؟؟به گفته خودتون باید 6خرداد برگشت میزدید الان 12خرداد هست !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
این پولارو برگشت نزدید هنوز ؟؟؟به گفته خودتون باید 6خرداد برگشت میزدید الان 12خرداد هست !
با سلام خدمت شما،
قبلا" هم عرض شد، منتظر اعلام شماره کارت هر خریدار برای هر تراکنش می باشیم.
ما زمان دقیقی برای برگشت پولها اعلام نکرده بودیم. همچنین پولها به حساب ما واریز شده و ما منتظر شماره کارت خریداران می باشیم تا به صورت کارت به کارت برگشت بزنیم.
به دلیل زیاد بودن لیست تراکنش ها، نتیجه نهایتا" تا 2 شنبه توسط "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" به ما اعلام می شود.
پس از اعلام اطلاعات خریدار، پول برگشت داده می شود.
این تراکنش ها حد اقل 50عدد می باشند. اگر برای هر تراکنش 500تومان کارمزد کارت به کارت در نظر بگیرید، برای 50تراکنش باید 25000تومان کارمزد پرداخت کنیم.
برای ما 25000تومان مهم نیست، بلکه برگشت وجه و واریز به حساب خریداران مهم است.
ما پس از 15 ماه فعالیت و اینهمه برنامه نویسی برای درگه های قبلی و سیستم فعلی، هیچوقت با 1میلیون یا 2 میلیون تومان تراکنش نا موفق کار خودمان را خراب نمیکنیم.
موفق باشید
-
کدام قابلیت جی پل را از سایر درگاه های پرداخت اینترنتی متمایز می کند؟
سلام،
لطفا" در نظرسنجی شرکت کنید...
(لازم به ذکر است، برخی گزینه ها به زودی در سیستم اعمال خواهند شد)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
ما زمان دقیقی برای برگشت پولها اعلام نکرده بودیم.
نقل قول:
برای تراکنش های نا موفق 28اردیبهشت 10 روز زمان دادیم تا در کل و از هر طریق ممکن، اطلاعات خریدهای نا موفق را دریافت نماییم.
-----------------------------------------------
نقل قول:
این تراکنش ها حد اقل 50عدد می باشند. اگر برای هر تراکنش 500تومان کارمزد کارت به کارت در نظر بگیرید، برای 50تراکنش باید 25000تومان کارمزد پرداخت کنیم.
برای ما 25000تومان مهم نیست، بلکه برگشت وجه و واریز به حساب خریداران مهم است.
ما پس از 15 ماه فعالیت و اینهمه برنامه نویسی برای درگه های قبلی و سیستم فعلی، هیچوقت با 1میلیون یا 2 میلیون تومان تراکنش نا موفق کار خودمان را خراب نمیکنیم.
موفق باشید
به نظرم این بحث رو اصلا مطرح نمیکردید خیلی بهتر بود چون قطعا شما تو این جریان 1ریال هم ضرر نمیکنید ...بخاطر اینکه خیلی ها پرداخت انجام دادن ولی مشخصات پرداخت رو نداشتن و یا پیگیری نکردن و این پول در واقع میره تو جیب شما...
منم نگفتم شما قصد دارید این پولارو برای خودتون بردارید چون به اندازه کافی بهتون اعتماد دارم(اگر گردش حسابم رو چک کنید میبینید که این مبلغ ها در مقابلش خیلی ناچیز هست) ولی بحث اصلی من سرعت عمل هست ...متاسفانه اصلا به این موضوع اهمیت نمیدید و همه چی رو هم میندازید گردن بانک ...یعنی واقعا بانک فقط یکبار قبول میکنه که شما مشخصات رو بفرستید براشون و اگر مشخصات پرداخت جدید رو بار دوم بفرستید پیگیری نمیکنن ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
-----------------------------------------------
به نظرم این بحث رو اصلا مطرح نمیکردید خیلی بهتر بود چون قطعا شما تو این جریان 1ریال هم ضرر نمیکنید ...بخاطر اینکه خیلی ها پرداخت انجام دادن ولی مشخصات پرداخت رو نداشتن و یا پیگیری نکردن و این پول در واقع میره تو جیب شما...
منم نگفتم شما قصد دارید این پولارو برای خودتون بردارید چون به اندازه کافی بهتون اعتماد دارم(اگر گردش حسابم رو چک کنید میبینید که این مبلغ ها در مقابلش خیلی ناچیز هست) ولی بحث اصلی من سرعت عمل هست ...متاسفانه اصلا به این موضوع اهمیت نمیدید و همه چی رو هم میندازید گردن بانک ...یعنی واقعا بانک فقط یکبار قبول میکنه که شما مشخصات رو بفرستید براشون و اگر مشخصات پرداخت جدید رو بار دوم بفرستید پیگیری نمیکنن ؟؟
با سلام خدمت شما،
تمامی حرف های شما صحیح، بنده در جریان فعالیت و گردش حساب شما هستم
اما ذکر شد 10 روز زمان دادیم تا تراکنش ها اعلام شود
بعد از 10 روز، "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" برای ارسال شماره کارت ها از ما فرصتی 5 روزه خواستند
در نتیجه تا زمان تکمیل اطلاعات 15 روز طول کشید
هم اکنون تمامی اطلاعات جمع آوری شده و در امروز و یا فردا به صورت کارت به کارت به حساب خریداران برگشت داده خواهد شد
از طرفی، به دلیل تسویه حساب کاملی که با سامانه پرداخت امن پاسارگاد انجام شده است، بر روی تراکنش های روز 28 اردیبهشت حسابرسی انجام شده؛ در نتیجه تراکنش های نا موفق مشخص شده اند
برای تراکنش های نامشخ نا معلوم هم به زودی تصمیم گرفته خواهد شد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
کدام قابلیت جی پل را از سایر درگاه های پرداخت اینترنتی متمایز می کند؟
سلام،
لطفا" در نظرسنجی شرکت کنید...
(لازم به ذکر است، برخی گزینه ها به زودی در سیستم اعمال خواهند شد)
سلام.
این نظر سنجی یک طرفه ست! شما اگه واقعا دوست دارید پیشرفت کنید بگذارید دیگران ازتون انتقاد کنند. نه اینکه نکات مثبت رو بگن. این درسته که که نکات مثبت دارید، ولی نکات ضعف هم کم ندارید! نظرسنجی باید طوری باشه که باعث پیشرفت شما باشه. یکی از مواردی که من در طی این حدودا 9 ماه ازتون زیاد دیدم، وعده هایی هست که میدین! واقعا کسی به اندازه شما وعده نمیده که انجام نده. این واقعا یکی از خصوصیات فوق العاده بد این مجموعه شماست. پیشنهاد میکنم، واقعا یه فکری به حال این موضوع کنید. وعده ای که میدین و تاریخی که مشخص میکنید رو واقعا انجام بدین. در اکثر موارد تاخیر دارید. نمونش قرار بود سایر درگاه ها قبل از سال جدید اضافه بشه. انقدر طول دادینش که تا درگاه پاسارگاد اذیتتون کرد مجبور شدین و اون هم از روی اجبار درگاه پارسیان رو آماده کردید. یعنی در واقع اگه پاسارگاد مشکلی پیش نیومد همون پارسیان رو هنوز هم آماده نمیکردید!!!
امیدوارم از نظر بنده به دیدگاه نقد نگاه بشه. من به عنوان یک کاربر انتظاراتی از شما دارم. انتظار دارم بهبود داشته باشید. روراست باشید. باور کنید اینطوری کارها بهتر پیش میره.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
سلام.
این نظر سنجی یک طرفه ست! شما اگه واقعا دوست دارید پیشرفت کنید بگذارید دیگران ازتون انتقاد کنند. نه اینکه نکات مثبت رو بگن. این درسته که که نکات مثبت دارید، ولی نکات ضعف هم کم ندارید! نظرسنجی باید طوری باشه که باعث پیشرفت شما باشه. یکی از مواردی که من در طی این حدودا 9 ماه ازتون زیاد دیدم، وعده هایی هست که میدین! واقعا کسی به اندازه شما وعده نمیده که انجام نده. این واقعا یکی از خصوصیات فوق العاده بد این مجموعه شماست. پیشنهاد میکنم، واقعا یه فکری به حال این موضوع کنید. وعده ای که میدین و تاریخی که مشخص میکنید رو واقعا انجام بدین. در اکثر موارد تاخیر دارید. نمونش قرار بود سایر درگاه ها قبل از سال جدید اضافه بشه. انقدر طول دادینش که تا درگاه پاسارگاد اذیتتون کرد مجبور شدین و اون هم از روی اجبار درگاه پارسیان رو آماده کردید. یعنی در واقع اگه پاسارگاد مشکلی پیش نیومد همون پارسیان رو هنوز هم آماده نمیکردید!!!
امیدوارم از نظر بنده به دیدگاه نقد نگاه بشه. من به عنوان یک کاربر انتظاراتی از شما دارم. انتظار دارم بهبود داشته باشید. روراست باشید. باور کنید اینطوری کارها بهتر پیش میره.
با تشکر
با سلام و با تشکر از انتقاد و پیشنهاد شما،
این نظر سنجی برای معرفی و دانستن بهترین و متمایز ترین سرویس ما می باشد.
ذکر نکات مثبت برای قوت کار و ذکر نکات منفی برای بهبود سیستم نیاز می باشد.
موفق باشید
-
با درود چطور میتونم نوع بانک رو عوض کنم فقط باید پارسیان باشه ؟
بعد اینکه موقع برگشت به سایت بر نمی گرده به سایت من
-
آقای عادل ما درگاه پارسیان شما رو نصب کردیم اما هر کاری میکنیم این درگاه پاسارگارد هنوز تو صفحه اول میاد با اینکه از پوشه پلاگین و تمپلیتس و از افزونه های فرییر حذفش کردیم !
چکار کنیم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام و با تشکر از انتقاد و پیشنهاد شما،
این نظر سنجی برای معرفی و دانستن بهترین و متمایز ترین سرویس ما می باشد.
ذکر نکات مثبت برای قوت کار و ذکر نکات منفی برای بهبود سیستم نیاز می باشد.
موفق باشید
تشکر/ امیدوارم موفق باشید.
این درگاه بانک گردشگری که فرمودید هفته پیش تا کی آماده خواهد شد؟
-
با سلام خدمت شما،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behtash007
با درود چطور میتونم نوع بانک رو عوض کنم فقط باید پارسیان باشه ؟
هم اکنون تنها درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان فعال می باشد.
تا چند روز آینده درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر تکمیل و شما میتوانید از آن استفاده نمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Snowa
آقای عادل ما درگاه پارسیان شما رو نصب کردیم اما هر کاری میکنیم این درگاه پاسارگارد هنوز تو صفحه اول میاد با اینکه از پوشه پلاگین و تمپلیتس و از افزونه های فرییر حذفش کردیم !
چکار کنیم ؟
لطفا" اطلاعات هاست خود را برای ما ایمیل کنید تا درگاه قبلی پاکسازی گردد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
تشکر/ امیدوارم موفق باشید.
این درگاه بانک گردشگری که فرمودید هفته پیش تا کی آماده خواهد شد؟
درگاه بانک شهر قرار است به سیستم اضافه شود.
همانطور که میدانید، در سیستم جدید ما چندین مرحله جهت تایید تراکنش و برگشت تراکنش های ناموفق وجود دارد که باید برنامه نویسی گردد.
موفق و پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behtash007
سلام. آقای عادل این مشکل برای بانک پارسیان کی حل میشه؟ وقتی رو انصرف کلیک میشه دیگه به سایت برنمیگرده... این یک مشکل هست.
-
با سلام ماژول درگاه whmcs کی اماده میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
سلام. آقای عادل این مشکل برای بانک پارسیان کی حل میشه؟ وقتی رو انصرف کلیک میشه دیگه به سایت برنمیگرده... این یک مشکل هست.
با سلام خدمت شما،
به زودی این مشکل برطرف میشود(به دلیل تعطیلات اخیر، زمان دقیقی نمیتوان اعلام کرد).
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
با سلام ماژول درگاه whmcs کی اماده میشه ؟
با سلام خدمت شما،
این پلاگین و یا ماژول، پس از راه اندای درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر برنامه نویسی و ارائه می گردد.
شاد باشید
-
با سلام خدمت کاربران گرامی،
با توجه به انتقاد و پیشنهاد یکی از کاربران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
هم اکنون در زمان انصراف از بانک، تا 3 دقیقه به صفحه جدیدی جهت بازگشت به بانک و یا بازگشت به فروشگاه منتقل شده و خریدار میتواند با توجه به نیاز خود، یکی از گزینه ها را انتخاب نماید.
پیروز باشید
-
عادل جان چرا پاسارگاد کلا منتفی شده ؟
۲ - ملت رو دیگه در برنامه کاری نداری ؟
۳ - لطفا اینو حتما درست کنید
زمانی که خرید انجام میشه فاکتور واسه ما فروشنده ها میل میشه اما این سیتم جدیده یه مشکل داره اینکه در هر فاکتور جدیده موجودی فعلی رو نمیاره
اینو لطفا اوکی کنید مهمه
سپاس
-
5 روز از آخرین پست من در این تاپیک گذشت ولی هنوز پول ریخته نشده به حساب مشتری ها ...جناب عادل من فقط میتونم بگم واقعا براتون متاسفم ! این دیگه اضافه کردن درگاه بانکی یا مسائل این مدلی نیست که بگیم وعده الکی دادید و ازش بگذریم ...شما با آبروی ما بازی کردید و همه اونایی که پولشون برگشت زده نشده بلااستثنا فکر میکنن ما کلاهبرداریم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
5 روز از آخرین پست من در این تاپیک گذشت ولی هنوز پول ریخته نشده به حساب مشتری ها ...جناب عادل من فقط میتونم بگم واقعا براتون متاسفم ! این دیگه اضافه کردن درگاه بانکی یا مسائل این مدلی نیست که بگیم وعده الکی دادید و ازش بگذریم ...شما با آبروی ما بازی کردید و همه اونایی که پولشون برگشت زده نشده بلااستثنا فکر میکنن ما کلاهبرداریم ...
با سلام خدمت شما،
تراکنش های ناموفق 28اردیبهشت92، برگشت داده شده اند.
حرف شما کاملا" صحیح می باشد، اما خودتان شاهد این بودید که 4 روز تعطیلی پشت سر هم پیش آمد...
ما هم دقیقا" همین امروز وجه ها را به حساب خریداران برگشت زدیم (یعنی اولین روز کاری پس از تعطیلات)
امیدوارم موقعیت و وضعیت ما را بیشتر از این درک کنید...
پیروز باشید
-
هنوز مبلغی برگشت داده نشده ، تا اونجا که من میدونم کارت به کارت همون لحظه میاد به حساب و همچنین خودم از درگاه خودم دو تراکنش ناموفق با کسر مبلغ از حساب در روز ۲۸ اردیبهشت داشتم.
به هر حال بازگشت این مبالغ تعیین کننده این خواهد بود که در آینده دوباره به جی پل بازگردم یا نه
-
آقای عادل این فاکتورها قرار بود پیگیری بشن ، چی شد؟ اگه برگشت داده شده، مشخصات واریزی رو بدین
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
13051818294165533143
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noyfound
هنوز مبلغی برگشت داده نشده ، تا اونجا که من میدونم کارت به کارت همون لحظه میاد به حساب و همچنین خودم از درگاه خودم دو تراکنش ناموفق با کسر مبلغ از حساب در روز ۲۸ اردیبهشت داشتم.
به هر حال بازگشت این مبالغ تعیین کننده این خواهد بود که در آینده دوباره به جی پل بازگردم یا نه
Sent from my ME301T using Tapatalk HD
با سلام خدمت شما،
تعدادی از تراکنش ها به دلیل نا مشخص بودن وضعیت در سیستم ما و در بانک هنوز برگشت نخورده؛
که بنده شخصا" همین حالا در حال بررسی می باشم.
پس از مشخص شدن وضعیت تراکنش ها، تا ساعاتی دیگر تراکنش های برگشت نخورده هم برگشت داده میشوند.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan227
آقای عادل این فاکتورها قرار بود پیگیری بشن ، چی شد؟ اگه برگشت داده شده، مشخصات واریزی رو بدین
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
13051818294165533143
با سلام خدمت شما،
جزئیات به زودی برای شما به صورت پیام خصوصی ارسال خواهد شد.
شاد باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Snowa
عادل جان چرا پاسارگاد کلا منتفی شده ؟
۲ - ملت رو دیگه در برنامه کاری نداری ؟
۳ - لطفا اینو حتما درست کنید
زمانی که خرید انجام میشه فاکتور واسه ما فروشنده ها میل میشه اما این سیتم جدیده یه مشکل داره اینکه در هر فاکتور جدیده موجودی فعلی رو نمیاره
اینو لطفا اوکی کنید مهمه
سپاس
با سلام خدمت شما،
1- به دلیل مشکلات "سامانه پرداخت امن پاسارگاد"، این سامانه به صورت کلی از سیستم حذف شد. البته اضافه شدن درگاه اصلی "بانک پاسارگاد" در برنامه کاری ما میباشد.
2-اضافه شدن درگاه بانک ملت هم در برنامه کاری ما میباشد.
3-بله، دقیقا" همین مشکل وجود دارد. به زودی مشکل برطرف شده و اطلاع رسانی خواهد شد.
سلامت باشید
-
بازگشت تعدادی از تراكنش های ناموفق 28 اردیبهشت تایید شده اما هنوز تعدادی مونده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
noyfound
بازگشت تعدادی از تراكنش های ناموفق 28 اردیبهشت تایید شده اما هنوز تعدادی مونده
برگشت تراکنش های نا موفقی که توسط فروشنده ها اعلام و ارسال شده بود انجام شده.
هم اکنون منتظر اعلام و ارسال تراکنش های نا موفق توسط خریداران می باشیم.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
سلام. جناب عادل، درگاه بانک شهر در چه مراحلی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
با سلام خدمت شما،
این درگاه پرداخت اینترنتی در مراحل آخر تکمیلی می باشد.
پس از تکمیل تست شده و ابتدا از طریق نمونه کد قابل استفاده است.
پس از استفاده از طریق نمونه کد و تست مجدد، پلاگینها و ماژولهای پرداخت برنامه نویسی و ارائه می گردد.
موفق باشید
-
با سلام
جناب ممیز عادل فکر میکنم امروز 25/3/1392
پلاگین های فرییر شما دچار مشکل شده اند
1- فیلد اول دوم سوم بعد از خرید به مشتری نشان داده نمی شود.
2-شناسه پرداخت در فریر ثبت نمیشود.
ولی پرداخت به طور کامل صورت میگیرد و شماره فاکتور داده میشود
این مشکلات فقط با افزونه شما میباشد
لطفا راهنمایی کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
با سلام
جناب ممیز عادل فکر میکنم امروز 25/3/1392
پلاگین های فرییر شما دچار مشکل شده اند
1- فیلد اول دوم سوم بعد از خرید به مشتری نشان داده نمی شود.
2-شناسه پرداخت در فریر ثبت نمیشود.
ولی پرداخت به طور کامل صورت میگیرد و شماره فاکتور داده میشود
این مشکلات فقط با افزونه شما میباشد
لطفا راهنمایی کنید.
این گزارش برای اولین بار و فقط از طرف شما به ما اعلام شد
تا به الآن همچین مشکلی گزارش نشده است.
لطفا" مشخصات هاست و مدیریت اسکریپت خود را به ایمیل پشتیبانی ارسال تا مشکل بررسی و رفع گردد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
این گزارش برای اولین بار و فقط از طرف شما به ما اعلام شد
تا به الآن همچین مشکلی گزارش نشده است.
لطفا" مشخصات هاست و مدیریت اسکریپت خود را به ایمیل پشتیبانی ارسال تا مشکل بررسی و رفع گردد
موفق باشید
بله بنده هم احتمال میدهم مشکل از ما باشد.
ارسال شد.
ممنون
-
یکی از مشتری های من 8هزار تومان پرداخت کرده بوده شما مثل اینکه 5879تومان به حسابش برگشت زدید !!!!جریان چیه ؟؟؟؟چرا مشخصات پرداختی که انجام دادید رو نمیفرستید برامون که بدیم به مشتری ها ؟ما که از خیر اون تراکنش های که چند ماه پیگیرشونیم گذشتیم ولی از خیر این یکیا به هیچ وجه نمیگذرم ! منتظر پاسختون هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
یکی از مشتری های من 8هزار تومان پرداخت کرده بوده شما مثل اینکه 5879تومان به حسابش برگشت زدید !!!!جریان چیه ؟؟؟؟چرا مشخصات پرداختی که انجام دادید رو نمیفرستید برامون که بدیم به مشتری ها ؟ما که از خیر اون تراکنش های که چند ماه پیگیرشونیم گذشتیم ولی از خیر این یکیا به هیچ وجه نمیگذرم ! منتظر پاسختون هستم
با سلام خدمت شما،
تراکنش های نا موفق از طرف ما با شمار فاکتور اعلام شد و "سامانه پرداخت امن پاسارگاد"، شماره کارت + مبلغ تراکنش را برای ما ارسال نمود
ما هم دقیقا" طبق لیستی که "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" برای ما ارسال کرد برگشتی ها را واریز کردیم
شما در کل نباید از خیر هیچکدام از تراکنش های ناموفق بگذرید!
متاسفانه مشکل عدم برگشت تراکنش ها در "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" وجود داشت و دلیلی شد برای کوچ و تغییر درگاه پرداخت اینترنتی
امیدوارم در سیستم جدید، به هیچ وجه این چنین مشکلاتی برای خریداران و فروشندگان پیش نیاید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
برنامه نویسی درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر تکمیل شده است.
متاسفانه هم اکنون مشکلی در سیستم برگشت خودکار تراکنش های نا موفق وجود دارد که در حال پیگیری از طریق "شرکت توسعه و نوآوری شهر" می باشد
پس از حل این مشکل و راه اندازی سیستم برگشت خودکار تراکنش های نا موفق، این درگاه پرداخت اینترنتی در دسترس فروشندگان و خریداران محترم قرار داده خواهد شد
پیروز باشید