پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
دوست عزیز بنده هم دقیقا هفته پیش همین مشکل رو داشتم
وقتی برای منم همینطور شد تیکت دادم که چرا دیر واریز شده در حالی که ایمیل شب اومده همین رو گفتند!
منم همین 500 تومان رو گفتم همین جواب رو دادند
جالبه که بعد چند دقیقه حساب کاربری منو هم تا 1 ساعت کلا مسدود کرده بودند!
اگر لازم شد اسکرین شات هم میزارم
بله 500 تومان پولی نیست اما فکر کنید از هزاران نفر همین 500 تومان رو بگیرند در روز چی میشه!
- - - Updated - - -
یکی از دلایلی هم که من پست ندادم اینه که هنوز هم دارم استفاده میکنم چون درگاه خوبی هستش اما خوب ...
من به شخصه خودم مشکلی با جهان پی ندارم اما پشتیبانیشون دیگه یواش یواش داره مشکل ساز میشه و اگه از اینی که هست بد تر بشه قطعا کاربران خودشو از دست میده هیچ خیلی ها هم درگاه های دیگه رو استفاده میکنن ...
درگاه های خوب زیادی هستن که متعصفانه همشون مشکل پشتیبانی دارن در این بین درگاه جهان پی خوب بود که اونم متعصفانه پشتیبانیش داره خراب میشه ...
من که توی کار هاستینگ و غیره نیستم که درگاه نیاز داشته باشم دوستانی هم که تبلیغات بخوان بدن توی سایت هام و یا چیزی رو بفروشم توی نت میتونم از این به بعد به راحتی با شماره حساب این کارور انجام بدم و دیگه از درگاه استافده نکنم ...
اما بازم میگم بقیه درگاه ها مثب زرین پال پی لاین و غیره خوب هستن اما جهان پی عالیه ... اگه جهان پی میخواد عالی بمونه باید وقت بیشتری برای کاربران در پشتیبانی بزاره ...
به شخصه حاظرم به جای 0.5 درصد کارمزد 1 یا 2 درصد هم کارمزد بدم اما خوب در کنار خدمات خوب پشتیبانی خوب هم بگیرم ...
با سلام
در حال حاضر جزء مشتریان جهان پی نیستم . اما زمانی که از خدمات جهان پی استفاده می کردم راضی بودم
جهان پی حوبه اما با Mr.Pouria شما موفق هستم که جهان پی پشتیبانیش جدیدا ضعیف شده تیکت میدی دیر جواب میدند مدتی هست و تسفیه حساب هاش شبا دیر میزنه .
دوم اینکه تیکتی میدی بارها شده دیدم که تیکت خودشون میبندند یک بی احترامی هست یا شاید سوال ادم بازم داره نمیگم همش اما گاهی اینطور بود من دیدم . خودم استفاده میکنم راضی هستم اما از پشتیبانیش جدیدا ....
هر شرکتی قوانینی دارد و تمامی کاربران آن شرکت باید آن را رعایت کردند
- تسویه حساب بین 5 دقیقه الی 24 ساعت انجام می شود و هیچ نیازی به ارسال تیکت و تماس تلفنی نیست
-زمان پاسخ گویی به تیکت ها نیز بین 5 دقیقه الی 24 ساعت کاری می باشد و مسلما در این بازه زمانی پاسخ داده خواهد شد
- جهان پی طبق شرایط درج شده میتواند نوع درخواست کاربر تغییر دهد از جمله این موارد حجم بالای درخواست ها و پر شدن سقف واریز شتاب می باشد
- کاربر Mr.Pouria تیکت شما به دلیل عدم بررسی شرایط و قوانین بسته شده بود و در آخرین تیکت نیز به شما تذکر دادیم دقیقا به لینک داده شده مراجعه فرمایید شما به عنوان کاربر سیستم حق انتشار محتوای تیکت یا اسامی پشتیبانان را ندارید. مورد بعدی اینکه درخواست شما به صورت اتومات و توسط سیستم ثبت شده به ساعت ثبت تسویه دقت کنید لذا سیستم به صورت هوشمند مبلغ تاییدی (مبلغ با کسر کارمزد) را اعمال می کند و در تمامی تیکت ها نیز خدمت شما اعلام شد و هیچ نیازی نیست 3 تا تیکت چند صفحه ای یا در انجمن پابلیک فرمایید با این شرایط حساب کاربری شما جهت بررسی دقیق به بخش مربوطه ارجاع شد.
-
با سلام و احترام
قالب صفحه اصلی و همچنین پنل کاربری به صورت کامل تغییر داده شد لذا خواهشمندیم از طریق لینک زیر بررسی کرده و در صورت وجود مشکل اعلام فرمایید تا تغییرات نهایی نیز اعمال شود.
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay
با سپاس
- - - Updated - - -
با سلام و احترام
قالب
صفحه اصلی و همچنین
پنل کاربری به صورت کامل تغییر داده شد لذا خواهشمندیم از طریق لینک زیر بررسی کرده و در صورت
وجود مشکل اعلام فرمایید تا تغییرات نهایی نیز اعمال شود.
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bannned
کد نویسیش کار کی هست ؟
طراحی و پیاده سازی شرکت رسا پژواک جهان | 476261-021
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
قالب زیبایی هست تبریک فقط جهت بهینه سازی و رفع ارور های قالب eroor & warning استاندارد جهانی به کد نویستون بگید این ها رو رفع کنند
[Invalid] Markup Validation of http://jahanpay.ir/ - W3C Markup Validator
من تا اعلان چند ماه بیشتر استفاده نکردم اما راضی بودم
دوست عزیز پیشنهاد میکنم امکان تغیر وگو و اسم فروشگا هم در بخش درگاه های اختصاصی فعال کنید که کاربران بتونن از درگاه قبلی خود که برای سایت x گرفته شده بود برای سایت y با تغیر لوگوی درگاه استفاده کنن ...
به شخصه یه درگاه اختصاصی دارم که نمیتونم استفاده کنم روی سایت جدیدم زیرا لوگوی یک سایت دیگر که فروخته شده روی اون هست !