مطمئنن یوزرهایی که به این شکل جذب بشن ، به درد این انجمن نمیخورن و اوضاع را هر روز بدتر میکنند !
نمایش نسخه قابل چاپ
یه نگاه به پست های قرمز رنگ من بندازید محمد جان
خودت قضاوت بکن
http://www.webhostingtalk.ir/f15/vps...7/index21.html
داداش هنوز هیچ vps ای ندادی و این قدر داری بازار گرمی می کنی؟
چرا قفل نشه تاپیک وقتی شما هنوز چیزی برای ارائه ندارین؟
از ادمین خواهش می کنم این تاپیک را تا زمان واگذاری ببنده
ممنون
بله دقیقا موافقم.نقل قول:
مطمئنن یوزرهایی که به این شکل جذب بشن ، به درد این انجمن نمیخورن و اوضاع را هر روز بدتر میکنند !
برای انجمن بده برای وحید خوبه
من هم نگفتم برای فروم گفتم برای مدیران.چون محمد گفت چرا نمیان اینجا گفتم دلیلش اینه
باید دید اخر این ماجرا چی میشه
اگر تاپیک بسته بشه ، ممکنه صحبت هایی پیش بیاد که بگن به فلان دلیل نتونستیم اطلاع رسانی بکنیم
بهتره یه تاپیک جداگانه زده بشه و اسم افرادی که وی پی اس گرفتن رو در اونجا بیان
همراه با مشخصات کامل وی پی اس
جب تاپیکی هست. از دیروز تا الان شلوغه.. ملت نرفتند بخوابند..وی پی اس رایگانه دیگه!! من دیروز پشیمون شدم از بس تاپیک به ........... کشیده شد.حق دارند. تاپیک بیخودی هست.بهتره ایشون اول وی پی اس ها رو آماده کنه وقتی اماده شد بیاد اعلام کنه ما هم درخواست میدیم و ثبت نام.. هنوز نه به باره نه به داره ...
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
تاپیک رو ببنده نه.. کلا پاک کنه وقتی وی پی اس ها عرضه شد یک تاپیک دیگر میزنند.
من پیشنهاد داده بودم به صاحب تاپیک معلوم نشد چی شد.نقل قول:
باید دید اخر این ماجرا چی میشه
اگر تاپیک بسته بشه ، ممکنه صحبت هایی پیش بیاد که بگن به فلان دلیل نتونستیم اطلاع رسانی بکنیم
بهتره یه تاپیک جداگانه زده بشه و اسم افرادی که وی پی اس گرفتن رو در اونجا بیان
همراه با مشخصات کامل وی پی اس
سلام.
البته با این اطلاعیه شماره 3 که زدین واقعا دیگه جای سوالی نمیمونه فقط میشه بعد از یک هفته پکیج رو افزایش داد مثلا قرار داد برای رم بیشتر بسته بشه؟
ممنون میشم برای من هم ارسال کنید البته چندین مشکل فنی دارم که اگه بتونم اونها رو حل کنم حتما میخوام به لینوکس تغییر بدم چون امکانات بسیاری داره.
ایمیل منdvdsara09@gmail.com
با تشکر.
والا منم همان اول تاپیک نوشتم شما اسم ها رو در پست اول قرار بده مشخص بشه به کی می خوای بدی ! این بنده خدا می امد و می گفت منظور شما رو نفهمیدم و بعد از 2 بار انجام نداد
فکر کنم یکم گیاری خوبی ندارد و یا خیلی داستان رو کش می دن
-------------
من متوجه نمیشم دوستان این اطلاعیه شماره 3 ایشون رو
یعنی مثلا 200 تا وی پی اس می دن و بعد هر کسی خواست هزینه میده و هر کسی هم نخواست هزینه نمیده !
فرقی هم بین اونی که هزینه میده و نمیده وجود نداره !
باید دید این داستان بکجا می کشه
سلام :64:
email :fa2chat@yahoo.com :105:
من هم این وی پی اس لازم دارم با direct admin و اینکه cpanel ماهی چند هست ؟
:65: :106: