http://www.webhostingtalk.ir/f172/43...tml#post547141
http://www.webhostingtalk.ir/f172/43...tml#post547247
نمایش نسخه قابل چاپ
پی لاین هم مثل هم مثل بقیه فقط اول یک تکونی به خودش داد بعد چندین ماه هنوز دارن با یک درگاه کار می کنن اون هم یکی از بدترین درگاه ها .
خدمات خوبه همه چی عالی وضعیت درگاه ها خراب .
سلام
درگاه پرداخت مستقیم هنوز هم ارائه میدید؟
این که بعد از خرید برمیگرده به پی لاین تا کاربر تکمیل کنه همون درگاه معمولی غیر مستقیم میشه که!!؟
کسی میتونه برای بازی انلاین تراوین اینم بنویسه زرین پال و پارس پال هست کدا شو دارم
زرین پال رو بی خیال به درد نمیخوره اما پارس پال خوبه اینم به نظرم خوبه
کسی هست من کدا رو بدم تغییر بده هزینه هم داد می شود برای کارش
این طرح به صورت آزمایشی بود و راجب اون هم اطلاع رسانی شد. در پنل تون اخبار مربوط به این موضوع براتون فرستاده شده.
ایمیل هم برای تمام اعضا ارسال شد.
درگاه پرداخت مستقیم به همون شکل قدیم هست و هیچ صفحه ای از Payline نمایش داده نمیشه.
3 تا از درگاه ها به دلیل کلاهبردای بضعی از اعضا مشکل پیدا کرده بود که با دستگیری متهمان و بسته شدن پرونده کلاهبرداری ها، دستور رفع انسداد از قاضی پرونده گرفته شده که
این هفته درگاه ها باز شده و به سایت اضافه میشن.
برای بنده این اطلاع رسانیتون نه ایمیل شده نه پیغام خصوصی! البته یه پیغام خصوصی در رابطه با اضافه شدن این موضوع برای درگاه معمولی ارسال کردید و توی همون پیغام هم فرمودید به علت این که درگاه مستقیم مستقیما به صفحه بانک هدایت میشه این امکان نیست و فقط برای درگاه معمولی است!
اما از خدمات و پشتیبانی خوبتون تشکر میکنم
موفق باشید.
خواهش می کنم. اطلاعیه ها از طریق پیغام خصوصی، ایمیل و بعضضا اخبار برای همه ارسال میشه و بعد از ورود به پنل تون میتونید اون رو ببینید.
پلاگین مربوط به پرداخت آنلاین Payline برای RSmembership جوملا آماده و بر روی وب سایت قرار گرفته که به صورت مجانی میتونید دانلود و استفاده کنید.
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
برگزیده شدن پی لاین به عنوان برترین سرویس پرداخت الکترونیک کشور در سال 91 رو به مجموعه پی لاین و کاربرانش تبریک عرض میکنم!
امیداوارم شاهد موفقیت روز افزون این مجموعه باشیم
برترین سرویس های پرداخت الکترونیک سال 1391 مشخص شدند
رنکینگ تجارت الکترونیک ایران
الان یه مشکلی هست ما برای عضویت و دریافت درگاه از پی لاین باید حتما مدارک ارسال کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!