پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
دوستان من الان سفارشم رو تحویل گرفتم ، فقط یک سوال داشتم ، با 1 گیگ رم معمولا چند هرتز سی پی یو میدن ؟ (میکروتیک )
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
عالیه دوستان با sstp استفاده می کنم و سرعت خوبی داره
پشتیبانی بعد از خرید با من تماس گرفت که آیا راضی هستید از سرویس ؟!!!
منم گفتم 100%
پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
نقل قول:
پشتیبانی بعد از خرید با من تماس گرفت که آیا راضی هستید از سرویس ؟!!!
جداً ؟ هرچی میگیرن نوش جونشون باشه .
پول حلال به این میگن !
موجودی باقی مانده از این افر فقط 8 عدد
با سلام و خسته نباشید، چند تا سئوال داشتم اگر مقدور بود پاسخ بدید ممنون میشم
1- لطفا آی پی تست برای Latency Check اینجا یا در پیغام خصوصی بفرمایید
2- نحوه خرید از شما رو متاسفانه من ندیدم جایی، تو سایتتون شماره حساب دارید اما اینکه اقدامات چطور باید باشه رو بی زحمت برای من بفرمایید.
3- استفاده من از میکروتیک برای EOIP هست لطفا بفرمایید با توجه با این محدودیت پورتهای 1721 و 1701 اخیر آیا برروی پروتکل GRE هم مشکلی هست یا نه
4- تورنت آیا یک لایه بالاتر از میکروتیک بسته شده یا توسط پروتکل لایه 7 خود میکروتیک؟
با تشکر و امتنان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shap2001
با سلام و خسته نباشید، چند تا سئوال داشتم اگر مقدور بود پاسخ بدید ممنون میشم
1- لطفا آی پی تست برای Latency Check اینجا یا در پیغام خصوصی بفرمایید
2- نحوه خرید از شما رو متاسفانه من ندیدم جایی، تو سایتتون شماره حساب دارید اما اینکه اقدامات چطور باید باشه رو بی زحمت برای من بفرمایید.
3- استفاده من از میکروتیک برای EOIP هست لطفا بفرمایید با توجه با این محدودیت پورتهای 1721 و 1701 اخیر آیا برروی پروتکل GRE هم مشکلی هست یا نه
4- تورنت آیا یک لایه بالاتر از میکروتیک بسته شده یا توسط پروتکل لایه 7 خود میکروتیک؟
با تشکر و امتنان
خواهش میکنم
1- ایپی را پیام خصوصی میکنم براتون
2-
MagicVPS - اعضا میتونید ثبت نام کنید و سرویس خودتون سفارش بدین بعداز پرداخت وجه مشصخات پرداختی و 4 رقم اخر کارت تیکت بزنید بعداز تایید پرداخت بین 12 تا 24 اعت بعد سرویستون تحیول داده میشود
3-والهل چون خودم شخصا توی کار اکانتینگ نیستم از وضعیت محدودیتها زیاد خبر ندارم ولی در کل این چند روز بوده هرچی بوده و بعدش کلا برطرف میشه هر سال همینطور بوده
4- تورنت هم از طریق یکسری رول و اسکریپ بسته شده
موفق باشید
سرورهایی که دوستان سفارش دادن ارسال شد
موفق باشید
سلام.
من لینوکس 1گیگ رم و 1گیگ پورت و همین مشخصات دیگه که گفتید میخوام + میکروتیک. البته تنظیم ای بی اس و اتصال میکروتیک رو هم میخواستم. چیکار باید بکنم؟
خیلی هم عجله دارم.ممنون
سلام
ایا سیستم sstp روی سرور هست یا براش هزینه دریافت میشه ؟(سرور سوییس)
و ایا برای کانفیگ هزینه دریافت میکنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moen7000
سلام
ایا سیستم sstp روی سرور هست یا براش هزینه دریافت میشه ؟(سرور سوییس)
و ایا برای کانفیگ هزینه دریافت میکنید ؟
ببخشید که از طرف ایشون جواب میدم :
هزینه ی کانفیگ دریاف نمیشه توی پست اول نوشته شده
sstp هم به طور پیشفرض روی سرویس ها نیست ، اگر بخواهید دوستانی توی این انجمن هستند که براتون با دریافت هزینه انجام میدن ...
اقا کسی اینجا هست واسه ما ای بی اس نصب کنه؟ چون ایشون که وی پی اس میدن کانفیگ نمیکنن برای v p n
ممنون