user name : me7@yahoo.com
سرویس جایگزین هم ندادید !!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
user name : me7@yahoo.com
سرویس جایگزین هم ندادید !!!!!
دوست عزیز شما طبق چه منطقی این صحبت را کردید؟؟نقل قول:
در مرحله اول بگم که سرویس جایگزینی برای شما تعلق نمیگیرد و به فکر سرویس دیگری باشید
من دروغی اینجا بیان کردم؟؟؟؟
فقط عکس از پاسخ های خودتون گذاشتم .حتی نقل قول نکردم.
فکر میکنید الان که حاصل همه ی تلاش و تمام اطلاعاتم به دست شما از بین رفته است به خاطر یک کوتاهی و احمال وی پی اس و حتی یک سرور اختصاصی ارزشی داره برای من؟؟؟
2 سایت بعد از 1 سال باید به طور کامل بسته بشن.
ناراحتی من از این هست که اگر الان همه ی دنیا جمع بشن و با مدرک بگن ایمیلی نیومده.همه با مدرک ثابت کنند کوتاهی از سمت شما بوده باز هم حاضر به پذیرش نیستید .
حالا اینجا سرویس وی پی اس نذر میکنید که تاپیک ادامه نداشته باشه؟؟؟
اگر من دروغی گفتم همین جا بفرمئید تا از همه عذرخواهی کنم؟
ساسان جان این عکس 3 ایمیل ردو بدل شما بین من و شما هستش برای دریافت سرویس جایگزین ارسال کنید ایمیل به پشتیبانی
http://tehranpic.net/images/e2c5iv5uhben0yjmdsr.jpg
عزیز شماره تماس داری یا آیدی یاهو
حالا که همه """جان"" شدند.و حالا که در پیغام شخصی 4 تا 4 تا وی پی اس خیر میشه به عنوان حق سکوت و پست ندادن در این تاپیک و حالا که هیچ جوابی برای سوال های من نیست باید عرض کنم:
1- برای خودم متاسف هستم به خاطر اعتمادی که به شما داشتم به صرف شرکت بودن و تبلیغات کاذب و عنوان "شرکت" .
2- برای این فروم متاسف هستم و مدیران اینجا .چون اگر منطق داشته باشند و اگر اعتقدی به حق داشته باشند با مطالعه چند صفحه آخر این تاپیک و پست های همه میتونن قضاوت کنند و اجازه و یا عدم اجازه پیشروی این تاپیک را بدهند.(با دکمه "گزارش پست خلاف" همین پست این موضوع را گزارش کنید.اگر منطقی داشتند و حقی وجود داشت قضاوت میکنند.اگر نه که هیچ :) حالا که بخشی برای فروش قرار دادند باید مکانی هم برای صحبت مشتریانی که به وسیله ی همین فروم خریدی انجام داده ایند وجود داشته باشه :)
3- برای شما متاسف هستم که برای اندک مبلغ و سود هر چند ناچیز به دست هر کاری میزنید.از در.. و انکار تا حق سکوت و باند بازی و.........:)
در آخر عرض کنم نیاز نبود سرویس من را شخصا حذف کنید.در پست های قبلی هم عرض کردم ارزشی برای من نداره در حال حاضر که چیزی ندارم و همه ی اطلاعات از بین رفته .
اگر هم روزی نیاز به وی پی اس داشته باشم .مطمئن باشید دیگه با این داستان ها حتما از شما سرویسی خریداری نمیکردم .نیاز نبود مثل بچه ها با حذف سرویس من خودتون را آرام کنید.;)
برای من 12 یا 20 یا 30 این مبالغ اصلا ارزشی نداره و حاضر نیستم برای این مبالغ دست به هر کاری بزنم ;)
امیدورام به صورت بدتر ضرر این کار را بعدا بدهید.اینجا هم کسی طرف دار حق نباشه باز هم یک شاهد همیشه هست :)
http://www.img.nightdl.in/images/h82dzw58vm3moqk84i.jpg
موفق باشید آقای محترم;):)
آقا این کلاهبرداریه به من نه ایمیلی دادید نه تیکتی !
الان براتون تیکت دادم لطفا پیگیر باشین و خواهشا برای تماس با خودتون یه شماره ی درست حسابی قرار بدین این چه وضعش هست.
در این مورد بهتر هست مسئله یه صورت خصوصی حل شود مطمئن باشید بهتر جواب میدهد ...
از مسئولا شرکت نوین وی پی اس تقاضا داریم یک شماره ثابت در اختیار مشتریان قرار بدهند تا حداقل در اوقات اداری برای رفع سریعتر مشکلات یا مشاوره و تمدید و ... تماس بگیریم.
با تشکر و موفق باشید.
:55:
دوست عزیزنقل قول:
حالا که در پیغام شخصی 4 تا 4 تا وی پی اس خیر میشه به عنوان حق سکوت و پست ندادن در این تاپیک
باور کنید به من پیشنهادی ندادند و مقدار باقی مانده ی اعتبار من هم کمتر از 10 15 روز هست.
خرید مجدد vps هم برای من کاری نداره! همین پریروز از آقای حشمتی یکی خریدم!
ولی شما میگید چیکار کنیم!
ماشاالله رکورد سرعت رو ش***دیم! ظرف 5 دقیقه دو تا صفحه نوشتیم.
یهرحال من از حق خودم و شما نخواهم گذشت و نوین وی پی اس هم موظف به ارائه ی خدمات به شماست زیرا شما کار خلاف مقرراتشان انجام ندادید ( حداقل تا الآن که من خوندم )
پیروز باشید
یعنی شما ها از ایشون راضی نیستین؟
با سلام به تمام دوستان عزیز
دوستان غرض از تحریر این چند خط به معنای هیچ حمایت و شکایت از شرکت نوین وی پی اس نیست
بلکه یک نظر از یک دوست یا بگم یک کاربری که این شرکت سرویس داره
من خودم از این شرکت سرویس دارم هم از آمریکا و هم از اروپا ولی به خاطر مشکلی
که برای این سرور آمریکا پیش اومده خیلی از اطلاعات بنده پرید متاسفانه هم به دلیل
اینکه من خودم دیر متوجه ایمیلی شدم که از شرکت برام فرستاده شده بود
ولی حالا در کل باید عرض کنم چون شما هم حال خود بنده رو دارید میتونم شماها رو
هم درک کنم من قبلا از شرکت و بچه های نوین خیلی طرفداری کردم چون واقعا خدمات
عای با ساپورت عالی در اختیار مشتری ها دادن ولی امصاف نیست که الان به خاطر بروز
چنین مشکلی بخواهیم سر این شرکت خراب بشیم اگه مثل شرکتهای دیگه در میرفتن چی
اینا که ایستادن حداقل و سرویس جایگزین به مشتری خودشون میدن حالا اگه بعضی از جاها
مشاهده میشه که با تندی صحبت شده به خاطر فشار زیادی بو.ده که طی این مدت دون شدن
سرور آمریکا بهشون وارد شده ولی توجه کنند دوستان هم با تندی با مدیر شرکت نوین وی پی اس
دارن برخورد میکنن
خلاصه کنم دوستان من میگم بیاییم در یه فضای دوستانه مشکلی که پیش اومده را با همکاری شرکت
بر طرف کنیم از این همه جار و جنجال هم پرهیز کنیم تا ببینیم چه خواهد شد
با آرزوی موفقیت برای شما و من