پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
1-ثبت کامل دامنه به نام شخص
2- دارای کنترل پنل اختصاصی با تمام امکانات
3- امکان انتقال کامل دامنه
4- بدونه نیاز به هزینه برای انتقال
5- امکان تمدید دامنه
6- ثبت آنی در همان لحظه
7- بدونه مشکل با آی پی ایرانی و هویت ایرانی
8- تضمین شده 100%
9- پشتیبانی 24 ساعته
از نُه مورد بالا حتی یکیش رو هم سایتتون نداره؛ خودتون بگید کدوم رو داره ؟!
پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
1-ثبت کامل دامنه به نام شخص
2- دارای کنترل پنل اختصاصی با تمام امکانات
3- امکان انتقال کامل دامنه
4- بدونه نیاز به هزینه برای انتقال
5- امکان تمدید دامنه
6- ثبت آنی در همان لحظه
7- بدونه مشکل با آی پی ایرانی و هویت ایرانی
8- تضمین شده 100%
9- پشتیبانی 24 ساعته
از نُه مورد بالا حتی یکیش رو هم سایتتون نداره؛ خودتون بگید کدوم رو داره ؟!
1- دامین تو پنل خودتون ثبت میشه به نام خودتون
2- پنل رسیلو بهتون داده میشه
3- امکان انتقال از پنل رسیلو وجود داره
4-هزینه برای انتقال گرفته نمیشه
5-امکان تمدید دامنه وجود داره
6- ثبت آنی هست به جز زمانی که اعلام کرده بودن ثبت نکنید که اونم مشخص بود اعلام شده بود ثبت نکنید ثبت آنی هم غیر فعال بود
7- شما تا الان تو ثبت دامین با آی پی ایران مشکل داشتی؟
8- تا الان دامینی ثبت کردی که ثبت نشده باشه؟
9- پشتیبانی هم که دادن و اعلام کردن که مشکلی پیش اومده تا چند مدت سایت در دسترس نیست
این 9 مورد که فرمودین مشکلی توشون نبود
فکر کنم زیادی دارین شلوغش میکنید
ثبت دامین چیه که پشتیبانی بخواد؟ دامین ثبت بشه پنل هم بهتون میده میتونید ان اس ها روعوض کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
1- دامین تو پنل خودتون ثبت میشه به نام خودتون
2- پنل رسیلو بهتون داده میشه
3- امکان انتقال از پنل رسیلو وجود داره
4-هزینه برای انتقال گرفته نمیشه
5-امکان تمدید دامنه وجود داره
6- ثبت آنی هست به جز زمانی که اعلام کرده بودن ثبت نکنید که اونم مشخص بود اعلام شده بود ثبت نکنید ثبت آنی هم غیر فعال بود
7- شما تا الان تو ثبت دامین با آی پی ایران مشکل داشتی؟
8- تا الان دامینی ثبت کردی که ثبت نشده باشه؟
9- پشتیبانی هم که دادن و اعلام کردن که مشکلی پیش اومده تا چند مدت سایت در دسترس نیست
این 9 مورد که فرمودین مشکلی توشون نبود
فکر کنم زیادی دارین شلوغش میکنید
ثبت دامین چیه که پشتیبانی بخواد؟ دامین ثبت بشه پنل هم بهتون میده میتونید ان اس ها روعوض کنید
دامنه اصلی ترین بحث در هاستینگ هست و پایه و اساس یک سایت دامنه است!
فکر میکنم شما هنوز پروژه ی سنگینی رو راه ننداختید و اصلا هیچ ارزشی هم برای دامنه قائل نیستید ؛ گرون ترین دامنه ها ها و سنگین ترین پروژه ها رو دیدم که بخاطر دامنه کنسل شدن !
پشتیبانی نیاز نداره ؛ باشه !
شما بیا یه دامنه بزن تو سایت بنده ثبت بشه ؛ بعد سه هفته ام جواب ندم بعد فایل viewticket.php و submitticket.php رو هم از سایتم حذف کنم که نتونی تیکت بدی!
جواب تلفنمم ندم ؛ هیچ دسترسی هم نداشته باشی به من !
چیکار میکنی دقیقا !؟
در ضمن از نُه مورد یه مورد دارن فقط اونم اینه ک پنل دامنه رو میدن و تمام! الکی اومدن یه پنلی که داده میشه رو ده قستمش کردن اصل پشتیبانیه.
نه پشتیبانی دارن نه ثبت آنی نه چیزی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
دامنه اصلی ترین بحث در هاستینگ هست و پایه و اساس یک سایت دامنه است!
فکر میکنم شما هنوز پروژه ی سنگینی رو راه ننداختید و اصلا هیچ ارزشی هم برای دامنه قائل نیستید ؛ گرون ترین دامنه ها ها و سنگین ترین پروژه ها رو دیدم که بخاطر دامنه کنسل شدن !
پشتیبانی نیاز نداره ؛ باشه !
شما بیا یه دامنه بزن تو سایت بنده ثبت بشه ؛ بعد سه هفته ام جواب ندم بعد فایل viewticket.php و submitticket.php رو هم از سایتم حذف کنم که نتونی تیکت بدی!
جواب تلفنمم ندم ؛ هیچ دسترسی هم نداشته باشی به من !
چیکار میکنی دقیقا !؟
در ضمن از نُه مورد یه مورد دارن فقط اونم اینه ک پنل دامنه رو میدن و تمام! الکی اومدن یه پنلی که داده میشه رو ده قستمش کردن اصل پشتیبانیه.
نه پشتیبانی دارن نه ثبت آنی نه چیزی .
عزیز دامین در صورتی ثبت خودکار نمیشد که اعلام کردن غیر فعاله. درسته؟
وقتی هم که فعال بود خودکار ثبت میشد. درسته؟
اگرم ثبت نمیشد در صورت وجود پشتیبان دامین ثبت میشه اگرم پشتیبان نبود پرژه سنگین شما به خاطر 30 تومن دامین میخوابه؟ برو یه جا دیگه ثبت کن خوب وقتی پشتیبان اومد هزینه رو برگشت میزنه
و این که دامین شما ثبت شده میخوای مدیریت کنی دامین و که اصلیترین بحث هاستینگ شما نخوابه؟ پنل رسیلو در اختیار شماست میتونید مدیریت کنید غیر اینه؟ پنل برای چی میدن؟ برای این که در صورتی که سایت خودشون در دسترس نبود تو پنل رسیلو دامینتون رو مدیریت کنید دیگه
دامنه زیر 10تومان چی دارید؟
دوستان من توی پست قبلیم گفتم
چیزی جزء عذر خواهی نتونستم بگم
امیدواریم دیگه مشکلی نباشه و پشتیبانی هم انجام بشه چون بیشتر دوستان از این دلخور بودن که جوابگو نبودم
الان هم که مشکل حل شده و مشکلی هم از قبل باقی نمونده
باز هم معذرت میخوام به دلیل دیر پاسخ دادن ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
دامنه زیر 10تومان چی دارید؟
ظاهرا کسی پاسخگو نیست
- - - Updated - - -
اصلا پاسخگو نیست حتی تیکت
راست میگه دیگه
چه خبره هی زرت و زرت سایت رو می بندین
...
سایت چرا بسته است بچه ها؟