پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
ممنون بابت پاسخ گوییتون بهترین درگاهی که تا حالا دیدم
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blackz
ممنون بابت پاسخ گوییتون بهترین درگاهی که تا حالا دیدم
از لطف شما متشکریم و انجام وظیفه بوده است
در حال حاضر سیباپال بدون شک بهترین سیستم پشتیبانی را نه تنها در میان شرکت های پرداخت بلکه در تمامی وب سایت های فارسی دارد
کافیست امتحان کنید و تجربیات خودتان را در تاپیک در میان بگذارید
اگه امکانش هست لینک ماژول رو پ.خ کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blackz
اگه امکانش هست لینک ماژول رو پ.خ کنید.
بله , چه پلاگینی مورد نیاز است؟
از طریق پ.خ برای بنده ارسال نمایید تا خدمتتان تقدیم گردد
ببخشید یک لحظه اشتباه فکر کردم.
پوزش
سلام ... یک سوال داشتم ولی پیام خصوصی نمیتونم ارسال کنم میشه یک راه ارتباطی برام پیام کنید یا اینجا اعلام کنید که بتونم ارتباط برقرار کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msl-ice
سلام ... یک سوال داشتم ولی پیام خصوصی نمیتونم ارسال کنم میشه یک راه ارتباطی برام پیام کنید یا اینجا اعلام کنید که بتونم ارتباط برقرار کنم
درود
یک شماره تماس ارسال نمایید تا همکارانم با شما تماس برقرار کنند
سیبا پال بهترین درگاهی هست که من تا الان دیدم یک سال است دارم باهاشون کار میکنم تصفیه حسابش سریع هست من به دوستان پیشنهاد میکنم حتما با این شرکت کار کنند با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi741
سیبا پال بهترین درگاهی هست که من تا الان دیدم یک سال است دارم باهاشون کار میکنم تصفیه حسابش سریع هست من به دوستان پیشنهاد میکنم حتما با این شرکت کار کنند با تشکر
باعث افتخار است که توانسته ایم رضایت شما را جلب نماییم
هم اکنون نسبت به دریافت درگاه اختصاصی با نام برند خودتان اقدام فرمایید و از تسویه حساب آنی شرکت لذت ببرید
سلام ما الان توی سایت سیباپال ثبت نام کردیم ،حالا برای فعالسازی " درگاه اختصاصی با نام برند " باید چیکار کنیم ؟