سلام
من میخوام خودم تو فریر یوزر رو بسازم تعداد بالا پیشوند هم براش انتخاب کنم و یوزر ها هم ارسال بشه به ibs
نمیخوام که تو صفحه اصلی باشه که یوزر پسورد به انتخاب کاربر باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
همونطوری که بهتون تو پی ام گفتم
تو اینترنت سرچ کردم و فکر کنم این اخطار مربوط به ورژن پی اچ پی هست و موارد مشابه زمانی که ورژن پی اچ پی رو از 5.3 به 5.4 ارتقا دادن رویت شده
اگه تونستین مشکل رو حل کنید راه حل یادتون نره تو فروم دقیق توضیح بدین
مهم
توجه : اسکریپت فریر تنها با php ورژن 5.2 بصورت کامل و بدون خطا و هشدار کار میکند.
اگه روی لوکال هم نصب کنید برای درست کار کردن فریر ورژن 5.2 پی اچ پی رو نصب کنید. سرور که من ازش استفاده میکنم ورژن 5.2.17 پی اچ پی روش نصب هستش و بدون خطا و ...
من این رو با تست فریر روی لوکال و با ورژن پی اچ پی 5.2 - 5.3 و 5.4 فهمیدم . پس اونایی که فریر استفاده میکنند حتما مد نظر داشته باشند.
برای ویرایش فایل ها از ++Notepad استفاده کنید. بهترین نرم افزار مورد استفاده در این زمینه است.
سلام
من می خواستم امکان ارسال اس ام اس فری ار رو فعال کنم ولی اونجایی که توی خود سایتش نوشته برین این قسمت و ثبت نام کنید تا وب سرویس رایگان رو پگیرید و پنل رو شارژ کنید. هاستش ساسپند شده.
لطفا یه راهنمایی کنید که چیکار کنم. من حتی اگه فقط وب سرویسش رو هم گیر بیارم می رم یه پنل می گیرم و وصلش می کنم بهش.
2. می خوام کد تخفیف بذارم توی اسکریپت فری ارم ولی نه ماژولشو دارم. نه قالبش که فیلد کد تخفیف داشته باشه.
به دشت کمک کنید. با:d تشکر.
با سلام خدمت دوستان
کسی میدونه این اررور برای چیه
نقل قول:
[13-Nov-2013 00:59:37 Asia/Tehran] PHP Fatal error: Cannot redeclare class phpmailerException in /home/cp8474/public_html/gold/include/class.phpmailer.php on line 2321
من مشکلم رو برطرف کردم
اما وقتی صفحه فروشگاه میاد این خطا بالاش هست
میشه بگید این خطا رو چطور برطرف کنم ؟نقل قول:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sslb2v/public_html/accounts/include/configuration.php:1) in /home/sslb2v/public_html/accounts/include/prepare.php on line 12
----------------
دوست عزیز برای اس م اس که پنل رایگان زیاده .ماژول ارسال اس م اس رو فعال کنی لیست ارائه دهندگان اس م اس رو نشون میده . هر کدوم که برات مناسبه انتخاب کن
من از pfc.ir استفاده میکنم و راضی نیستم. (شماره عمومی ) اس م اس ها با تاخیر میرسه یا اصالا نمیرسه و امارش تو اون تعداد کم ارسالی که من داشتم افتضاح هستش (سیستم ارسال شد رو میزنه ولی مهم دلیور هستش... ) .میگند بخاطر *****ینگ اوپراتور هست.....
دوستان پی اف سی ببخشید
مورد دوم هم به لینک های زیر سربزنید.
http://www.webhostingtalk.ir/f42/76609/
http://www.webhostingtalk.ir/f42/79590/
ودر اخر : گوگل وسیله ایست بسیار کاربردی که شما میتوانید با ان جستجو کنید:65:
یه سوال (یا شایدم مشکل اسکریپت)
موقعی که اطلاعات کارت رو وارد میکنم در صفحه اصلی میتونی انتخاب کنی و خرید کنی ولی اگر کسی از خرید منصرف بشه دیگه اون کارت رو نمیشه خرید و دوباره هم برای فروش نمیاد
چرا؟