پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
سلام دوستای گلم
من نصب کردم
توی مدیریت و صفحه خرید این پیغامو میده
جریان چیه؟
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2244
سلام
من چند وقته که از فریر استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم
امروز یه 1.57 رو از اون روی یه پوشه دیگه توی هاستم نصب کردم
حالا اون قبلیه این ارورو میده:
Warning: Unknown: Failed to write session data (memcached). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0
ضمنا وقتی پردافت رو میزنی این ارورو میده:
gatway.php?random=یه عددی
مشکل چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2244
سلام دوستای گلم
من نصب کردم
توی مدیریت و صفحه خرید این پیغامو میده
جریان چیه؟
دوستان کسی هست کمک کنه؟
با سلام خدمت دوستان
بنده قبلا هاست لینوکس سی پنل داشتم و از این اسکریپت استفاده میکردم ولی الان سرور ویندوز گرفتم و با نرم افزار xampp میخواستم اینو نصب کنم که متوجه شدم ارور میده و حتی باز نمیشه
قسمت نصب و... هیچکدوم باز نمیشه و سورسش رو نشون میده
دوستان و پشتیبانی عزیز اگر راه حلی دارید لطفا بهم بگید ممنون میشم کارم خیلی گیره سایتم رو باید منتقل کنم
منتظرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
derakhti
با سلام خدمت دوستان
بنده قبلا هاست لینوکس سی پنل داشتم و از این اسکریپت استفاده میکردم ولی الان سرور ویندوز گرفتم و با نرم افزار xampp میخواستم اینو نصب کنم که متوجه شدم ارور میده و حتی باز نمیشه
دوستان و پشتیبانی عزیز اگر راه حلی دارید لطفا بهم بگید ممنون میشم کارم خیلی گیره سایتم رو باید منتقل کنم
منتظرم
zpanel نصب کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
teraserver
zpanel نصب کنید
خیر روی لوکال و xampp هست
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
derakhti
با سلام خدمت دوستان
منتظرم
سلام به پوشه xammp برید و بعد پوشه php و فایل زیر رو جایگزین کنین و بعد apache رو استارت کنید
البته اول فایل از حالت فشرده خارج کنید و فایل php.ini رو تو پوشه php جایگزین کنین
بعد از قرار دادن فایل apache & Mysql رو استارت کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mkh1372
سلام به پوشه xammp برید و بعد پوشه php و فایل زیر رو جایگزین کنین و بعد apache رو استارت کنید
البته اول فایل از حالت فشرده خارج کنید و فایل php.ini رو تو پوشه php جایگزین کنین
با سلام و ممنونم دوست عزیز بابت معرفی این لینک . فقط یک سوال این فایل برای همه سرور ها کار میکنه ؟ ویندوز ؟ چون ویندوز من 2003 هست فرقی نمیکنه اگر بعدا توی 2008 هم بزارم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
derakhti
با سلام و ممنونم دوست عزیز بابت معرفی این لینک . فقط یک سوال این فایل برای همه سرور ها کار میکنه ؟ ویندوز ؟ چون ویندوز من 2003 هست فرقی نمیکنه اگر بعدا توی 2008 هم بزارم ؟
سلام این فایل فقط واسه تغییر دادن تنظیمات php هست فک نکنم به ویندوز ربط داشته باشه ولی به ورژن php xampp فک کنم ربط داشته باشه
salam man moshke daram ke virsul ro kamel bala nemiyare in ham link فروش اينترنتي شارژ
lotfan rahnayi konid
salam man moshke daram ke virtual freer ro kamel bala nemiyare in ham link
فروش اينترنتي شارژ
lotfan rahnamari konid