پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
یک سرور نمیه اختصاصی میخواستیم برنزی !
برنزی نیمه اختصاصی 1 (0 موجود است)
سی پی یو:2هسته
رم:1گیگابایت
هارد:250 گیگابایت
پورت:1گیگابایت نامحدود
میزبانی بر روی سرویس مخصوص با کیفیت بسیار بالا
موجود دارید ؟
تخفیف میخوره ؟
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hotler
یک سرور نمیه اختصاصی میخواستیم برنزی !
برنزی نیمه اختصاصی 1 (0 موجود است)
سی پی یو:2هسته
رم:1گیگابایت
هارد:250 گیگابایت
پورت:1گیگابایت نامحدود
میزبانی بر روی سرویس مخصوص با کیفیت بسیار بالا
موجود دارید ؟
تخفیف میخوره ؟
درود
موجودی سرویس مذبور افزایش یافت
متاسفانه تخفیف خاصی قابل ارائه نیست
لازم به ذکر هست که سرویس ها حرفه ای و نیمه اختصاصی بر روی سرورهای مخصوص و جداگانه میزبانی میشود و کیفیت فوق العاده ای دارد - همچنین اپتایم این سرورها در 9 ماه گذشته 100% کامل بوده
ارادتمند;;)
منظور از تخفیف همین 40% هست که بر روی تمام سرویس ها زدید ! :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hotler
منظور از تخفیف همین 40% هست که بر روی تمام سرویس ها زدید ! :|
تخفیف مذبور برای پلن اول نیمه اختصاصی فعال نبود.همچنین دقت کنید که کد تخفیف فقط به مناسبت عید بوده و در حال حاظر منقضی شده
فروش همچنان ادامه دارد .کانفیگ سرورهای به مدت محدود رایگان خواهد بود
ارادتمند
آقا این سایتتون چرا باز نمیشه؟!! وی پی اس من مشکل داره باز نمیشه می خوام ریست کنم! اهههههههههه
با توجه به افزایش نسبی هزینه ها و درخواست کاربران جدید برای تخفیف .
نخفیف 30% فقط بر روی سرورهای معمولی فعال شده
30%-persianvds
کاربران جدید در هنگام سفارش استفاده از کد تخفیف فراموش نشود
ارادتمند
:53:
|
سلام
من یه سرور میخوام با رم 1 گیگ و هارد 100 گیگ
هزینش چقدر در میاد؟!
درود
با 135 گیگابایت هارد ماه الول 20 هزار تومان تمدید 29 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود
با 135 گیگابایت هارد ماه الول 20 هزار تومان تمدید 29 هزار تومان
ممنون
ویندوز 2008 میخوام برای هاست دانلود ازش استفاده کنم.
کانفیگ رایگانه؟!
حدود 50 گیگ فایل هم میخوام از یه سرور دیگه برام انتقال بدین
کلاَ با آماده سازی سرور بعنوان هاست دانلود + انتقال فایل ها قیمتش همینه یا اونا هم هزینه جداگانه داره؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgt1234
ممنون
ویندوز 2008 میخوام برای هاست دانلود ازش استفاده کنم.
کانفیگ رایگانه؟!
حدود 50 گیگ فایل هم میخوام از یه سرور دیگه برام انتقال بدین
کلاَ با آماده سازی سرور بعنوان هاست دانلود + انتقال فایل ها قیمتش همینه یا اونا هم هزینه جداگانه داره؟!
سرویس های معمولی به صورت مدیریت نشده تحویل میشوند-هرگونه کانفیگ و موارد اضافی مشمول هزینه مربوطه میباشد
کانفیگ و انتقال جمعا 10هزار تومان میباشد که با تخفیف 6 هزار تومان قابل ارئه هست
ارادتمند