پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestdeveloper
متاسفانه بعضی مستقیما درمورد ایران و تحریم ایران حرف زدند که انگار باید ایران تحریم کرد که هرقدر هم سفارش کردم راجب این موضوع حرف نزنید باز هم تکرار شد
بله دیدم. چه میشه کرد دیگه... احتمالا رفتیم هم رده هندی ها...
آقا خبر جدید
اکانت من همین الان باز شد
زمانی که اکانتم لیمیت شده بود یه پروژه داشتم که نیمه کاره موند و از بخت بد هیچ راه تماس دیگه ای هم با مشتری نبود. خلاصه مشتری شاکی شده بود (البته غیر طبیعی بود، بعد دیدم که توی وبلاگم هی مسیج داده بود که: من استرس دارم، چرا جواب نمیدی؟ اکانتت ساسپند شده و... ) بعد ایمیلی دریافت کردم که ایشون یش پرداخت رو Dispute کرده ... همین الان رفتم Dispute رو Solve کردم و بعد از 1 دقیقه ایمیل اومد که اکانت شما باز شده بدون مشکل!!! گویا (به نظر میرسه) مشکل همین بوده و چیزی بمن نمیگفتن. البته فریلنسر از این کارا خیلی میکنه...
اینم داستان بنده، همت کنیم اکانت بقیه بچه ها هم به جایی برسه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehranhost
هنوز که نه، نه سوالی نه درخواست مدرکی چیزی...
الان چند وقته لیمیتی شما؟
16 روز مدارک رو فرستادم ، در حال بررسی هست
بیست پنج روزی هست لیمیت هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehranhost
بله دیدم. چه میشه کرد دیگه... احتمالا رفتیم هم رده هندی ها...
آقا خبر جدید
اکانت من همین الان باز شد
زمانی که اکانتم لیمیت شده بود یه پروژه داشتم که نیمه کاره موند و از بخت بد هیچ راه تماس دیگه ای هم با مشتری نبود. خلاصه مشتری شاکی شده بود (البته غیر طبیعی بود، بعد دیدم که توی وبلاگم هی مسیج داده بود که: من استرس دارم، چرا جواب نمیدی؟ اکانتت ساسپند شده و... ) بعد ایمیلی دریافت کردم که ایشون یش پرداخت رو Dispute کرده ... همین الان رفتم Dispute رو Solve کردم و بعد از 1 دقیقه ایمیل اومد که اکانت شما باز شده بدون مشکل!!! گویا (به نظر میرسه) مشکل همین بوده و چیزی بمن نمیگفتن. البته فریلنسر از این کارا خیلی میکنه...
اینم داستان بنده، همت کنیم اکانت بقیه بچه ها هم به جایی برسه.
به شما هم تبریک میگم انشاءالله مابقی هم حل بشه
خیلی خوبه که جزییات گفته بشه تا بقیه هم مشکلشون حل بشه
شما با چه آی پی وارد اکانت شدی؟ آی پی ایران؟ آی پی کشوری که الان اکانت با اون کشور ست شده؟ یا آی پی کشور دیگه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestdeveloper
به شما هم تبریک میگم انشاءالله مابقی هم حل بشه
خیلی خوبه که جزییات گفته بشه تا بقیه هم مشکلشون حل بشه
شما با چه آی پی وارد اکانت شدی؟ آی پی ایران؟ آی پی کشوری که الان اکانت با اون کشور ست شده؟ یا آی پی کشور دیگه؟
مرسی
ببینید بر خلاف چیزی که دوستان میگن من فکر میکنم آی پی مهمه! چون من با آی پی انگلیس وارد میشدم (همیشه حواسم بود) تا یروز مجبور شدم با آی پی آلمان برم (انگلیس کار نمیکرد و برداشت پول داشتم که باید تایید میشد) همین که رفتم با دوستم تو انگلیس تماس گرفتن و ازش تایید گرفتن برای برداشت، فردای اونروز اکانت لیمیت شد. به هر حال من فکر میکنم آی پی موثره... ضمن اینکه قبلا شخصا از ساپورت پرسیدم و گفت هرگونه وی پی ان و آی پی قلابی بر خلاف قوانین ماست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverfire
16 روز مدارک رو فرستادم ، در حال بررسی هست
بیست پنج روزی هست لیمیت هستم
هیچ مشکل دیگه ای نبود؟ همینجوری یهو لیمیت کردن؟ شکایتی؟ تغییر ایمیل پی پل؟ (چون خیلی وقتا که ایمیل برداشت پول رو تغییر میدی تماس میگیرن و تاییدیه میخوان)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tehranshahr
اکانت منو بالاخره از لیمیت در آوردن بعد از 2هفته!
البته کشور و تلفن اکانت من ایران نبود.
تبریک! امیدوارم برای اکانت های ایرانی هم اتفاق بیافته.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehranhost
هیچ مشکل دیگه ای نبود؟ همینجوری یهو لیمیت کردن؟ شکایتی؟ تغییر ایمیل پی پل؟ (چون خیلی وقتا که ایمیل برداشت پول رو تغییر میدی تماس میگیرن و تاییدیه میخوان)
قبلا پرداخت به پی پال های مختلف داشتم مشکلی نبوده
هیچ مشکل خواصی نیست فقط جواب نمیده میگن باید صبر کنی جواب قسمت تائید هویت بیاد
Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverfire
سلام میشه به من هم کمک کنید که از لیمیت در بیام ، چی بگم به چه قسمت بگم
من از اول هم بهشون گفته بودم از چندین کشور داریم کار میکنیم و واقعا هم خواهرم استرالیا هست و هر مدرکی بخوان می تونم ارائه بدم . ولی در حال حاضر با مدرک ایران در حال بررسی زده شده
یک بار هم با مدرک ایران از لیمیت در اومدم
سلام
شما چون مدارک ایرانی دادین قضیش فرق داره ، الان اینا در حال تصمیم گیری برای کشور های تحریم شده از سوی امریکا هستن و پرچم این کشورا هم که برداشته شده ، حتی اگر اکانت لیمیت هم نباشه چون کشور اکانت ایرانه درخواست برداشت کنسل میشه حتی اگه با ای پی غیر ایران باشه.
اما شما بطور جدی پیگیر باشین وقتی اکانت از لیمیت در اومد درخواست تغییر کشور بدین مدارک جدید ارسال کنین و حتما هم از ای پی کشور جدید استفاده کنید.
اینم بگم لیمیت نهایت ۴۵ روزه چه بخوان چه نخوان بعد از ۴۵ روز باید تکلیف اکانت مشخص بشه.
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
من فکر کنم از سایر دوستان زودتر فرستادم مدارکم رو و هیچ جواب قانع کننده ای هم دریافت نکردم هنوز، بیشتر از 35 روزه الان که مدارک ایرانیم رو فرستادم و آندر ریویو هست...
از اونجایی که توی نت دیدم این کارهاشون سابقه داره گفتم شاید یه کم باید تحدید بشند تا انقدر راحت پول مردم رو نخورند، یا اگه میخورند لااقل یه ضرری بهشون بزنیم :)
میدونید که توی تجارت الکترونیک، اولین و مهمترین فاکتور برای وب سایت ها اعتماد یا همون تراسته ...
این قضیه براشون خیلی مهمه و سخت دنبال این هستند که خودشون رو موجه جلوه بدند و برای این شرکت های بزرگ، از دست دادن یک درصد اعتماد هم ضرر مالی سنگینی داره...
من تصمیم گرفتم که از طریق سایت های مختلف این کار رو بکنم، ولی قبل از اون، از طریق ساختن پروفایل های فیک توی فریلنسر و پست کردن پروژه هایی که توشون توضیح دادم ***یه اینارو شروع کردم.
البته معمولاً سریع حذف میشه این پست ها، ولی تا بیان به خودشون بجنبند، حداقل 200 نفری پست ها رو میبینه ...
گفتم سایر دوستان هم در جریان باشند، شاید با این روش بتونند یه فشار مضاعفی ایجاد کنند.
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xplusboy
من تصمیم گرفتم که از طریق سایت های مختلف این کار رو بکنم، ولی قبل از اون، از طریق ساختن پروفایل های فیک توی فریلنسر و پست کردن پروژه هایی که توشون توضیح دادم ***یه اینارو شروع کردم.
البته معمولاً سریع حذف میشه این پست ها، ولی تا بیان به خودشون بجنبند، حداقل 200 نفری پست ها رو میبینه ...
گفتم سایر دوستان هم در جریان باشند، شاید با این روش بتونند یه فشار مضاعفی ایجاد کنند.
دوست من این کار خیلی پسندیده نیست. چرا؟ عرض میکنم.
۱. مجموعه فری لنسر با شرکت و گروه مدیریت فری لنسر یکی نیست بلکه شامل کاربرها (مشتری ها و فری لنسرها)، برنامه (سایت) و تیم مدیریتش میشه. برای روشن تر شدن قضیه تصور کنین که یک برنامه پی اچ پی عینا مثل برنامه فری لنسر داشته باشیم (با سرور هاش). آدم هائی هم برای پشتیبانی و مدیریتش داشته باشیم. میتونیم بگیم یک فری لنسر دوم داریم؟ نه! چون کاربرهاش رو نداریم.
ما با مدیریت و روش های مدیریت فری لنسر مشکل داریم نه کل مجموعه که شامل کاربرها هم میشه.
۲. این کار به کل مجموعه ضرر میزنه. الان یک انیمشین بچه گول زنک گذاشتن که وقتی پروژه پست میکنی چند تا چیز رو مثلا بررسی میکنه و پروژه شما پست میشه. اما اگر واقعا ببینن بدون کنترل داره براشون مشکل ایجاد میشه و شروع کنن به کنترل دونه دونه پروژه ها، این بررسی کار رو کند میکنه و در نهایت به ضرر کاربرها هم هست.