پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
اميدواريم درست بشه تا سه شنبه .
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
اميدواريم درست بشه تا سه شنبه .
بعد از انتقال سرور شما قطع شده !؟
سرور جدید رو از آمریکا تحویل گرفتین ؟
اقا کسی نیست جواب مارو بده سایتشونم که قطع کردن جواب نمیدن........من رنج ایپیم 173.208.199 هست که جدیدا از امریکا گرفتم.........دوستان وی پی ان من قطع شده بالا نمیاد از شما چطور
ماله من هم چند ساعته قطع شده
1 فایل پیوست
فایل پیوست 11486
همین چند دقیقه ی پیش انلاین شدن ولی باز رفتن.........
اقا کسی شماره ای از اقای پورمهدوی نداره؟
دوستان لطف نماییند کمی صبور باشند، در حال برسی میباشم، اینترنت نیز امروز وضع جالب ندارد و پشت هم قطعی داریم
متسفانه از طرف سرور اسپم ارسال شده و دیتاسنتر نیز به شدت حساس میباشد و سرویس را terminate کرده است
منتظر پاسخ دیتاسنتر میباشیم و تمام سعیمان را میکنیم تا مشکل حل شود
لطف نمایند دوستان در این رابطه تیکت یا این موضوع را بار های تکرار ننمایند که بنده فقط تمام وقت پاسخ شما را ندهم و که سرور به باد برود ...
متسفانه مشکل بسیار جدی میباشد و امکان فرمت سرویس میباشند، از دوستان خواهشمندم وضیعت را درک نمایند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
دوستان لطف نماییند کمی صبور باشند، در حال برسی میباشم، اینترنت نیز امروز وضع جالب ندارد و پشت هم قطعی داریم
متسفانه از طرف سرور اسپم ارسال شده و دیتاسنتر نیز به شدت حساس میباشد و سرویس را terminate کرده است
منتظر پاسخ دیتاسنتر میباشیم و تمام سعیمان را میکنیم تا مشکل حل شود
لطف نمایند دوستان در این رابطه تیکت یا این موضوع را بار های تکرار ننمایند که بنده فقط تمام وقت پاسخ شما را ندهم و که سرور به باد برود ...
متسفانه مشکل بسیار جدی میباشد و امکان فرمت سرویس میباشند، از دوستان خواهشمندم وضیعت را درک نمایند.
اقا خواهش میکنم یه کاریش بکن زجمت یه تیم 4 نفره به باد میره اگه فرمت بشه خدا به حق قران خیرت بده.مرسی
:|
همین 2 روز پیش مگه مشکل نداشت
1 رز هم بیشتر قطع شد :|
باز هم مشکل :| ؟؟؟:102::102:
اقا چی شد مردیم از دلشوره