پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman6709
من هم تعجب كردم كه تالار قفل شده تازه گويا بعضي از پستها هم حذف شده و تعداد بازديد از اينجا از شش هزارو هفصد و خورده اي به سه هزار و خورده اي رسيده ؟؟؟؟؟؟ البته تعداد بازديد اين تاپيك به تاپيك Vpn رایگان شرکت سامانه نیک منتقل شده كه بايد از اين كار متعجب بود
البته دوباره تاپيك باز شده ..
بله متاسفانه من هم الان دقت كردم ديد اينگونه شده يادمه ديشب حدود 6000 تا بوده
متاسفانه مسئولين سايت webhostingtalk در يك اقدام زشت و ناپسند دقايقي را اقدام به بسته نمودن اين تاپيك كرده بودند كه به نظر من كاري ناپسند بوده است زيرا بايد اگر اين تاپيك مشكلي داشت از قبل تذكر ميدادند و نه يك دفعه بسته بشه .من به اين سايت به عنوان يك سايت حرفه اي در زمينه هاستينگ حساب كرده بودم كه مديريت آن حرفه اي است
البته اين كار من نه تنها به ضرر آنها نبود بلكه كاربرهاي جديدي به فروم اضافه شدند و براي خيلي ها اين فروم شناخته شد و زمينه آشنايي خيلي ها را با مسائل هاستينگ در پي داشته است بازديد حدود 6800 از اين تاپيك گواه بر حرف من است كه البته به قول آقا سامان تغيير كرده
گويا من بايد در جاي ديگر پذيراي دوستان مي بودم
در ضمن هر سوال فني را دوستان فقط از پشتيباني شركت بپرسند كه به صورت شبانه روز در خدمت شماست لطفا مشخصات پكيج و همچنين شماره تلفن و سايت شركت و بخش پشتيباني را به صورت عمومي منتشر كنيد
این پشتیبانی کجاست؟
آدرس سایت نمیدید؟
در ضمن اسم بگید که برای چه کسانی ارسال شده
دوستان مثه اینکه هنوز نفهمیدند سرکار هستند !
چرا که من درخواست دادم و حتی قصد خرید دارم !
خب چه ربطی داره؟
در ضمن مگه دوستان چکار کردند؟
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
خب چه ربطی داره؟
در ضمن مگه دوستان چکار کردند؟
سلام
به نظر من این تاپیک داره به مسخره گرفته میشه
اگر مدیران صلاح بدونن و کاربران هم موافق باشن
این تاپیک قفل بشه
اگر کسی هم قصد خرید داره به صاحب تاپیک پیام خصوصی بده
دوست عزیز 24 ساعت صبر می کنییییم.
قول تحویل دادند. 24 ساعت دیگه معلوم میشه چی به چیه
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
دوست عزیز 24 ساعت صبر می کنییییم.
قول تحویل دادند. 24 ساعت دیگه معلوم میشه چی به چیه
اینجور که اولش گفتند !
قرعه کشی نیست !
تعداد نفرات از نفرات اول داده می شه !
هر کدوم از نفرات اول گرفتند بیاند بگند !
کاربران در حال دیدن موضوع: 117 نفر (35 عضو و 82 مهمان)
1eng.ir, ahmad19, alibaba, alimosavi, alirezaftm, ashiyane, avax, babli, behrooz741, Caspianazirban, Dr.SalaR, eh3an, Faraz4u, H+R, hadi_gby, jumong4, kazemjoon, LoveLife, mahdi2009, mehrdadkhadem, MiRr0r, nioton, parsuser_com, Persianscript, rainymonth2006, rayannet, saeidj, saman6709, siavashsony, tasnimsg, tmfar, مجید, veria, آقا ناصر, بهنام
ببندید در این دیوونه خونه رو !!!!!!!!!!!!!!!
وحید تو که تو همین تاپیک بغلی پست دادی چرا به اینجا سرک نمیکشی ؟
سجاد تو همین چند ساعت پیش یه تاپیو قفل کردی، الان خوابت برده ؟
ووشکا تو که داری کل تاپیکا رو با اسپمات پر میکنی، دسترسیت به اندازه ای نیست که کاری کنی ؟
امیر تو هم که روزانه 25 ساعت آنلاینی (1 ساعت بیشتر از من) پس الان داری نخودا رو رنگ میکنی ؟!!
ممد جون اینجا شده محل جذب کاربر برای چی ببندن؟ =p~
در ضمن درست حرف بزن