پاسخ : تک پرداخت - tak pardakht
سلام
اگر سيستم ايميل ها و پيغام ها و ... رو هم به ايميل كاربرا بفرسته خيلي خوب ميشه
مثلا وقتي جواب پيغام رو ميديد يك ايميل هم بياد
با سلام من مدارکم را فرستادم و تایید هم شدم الان با در گاه غیر مستقم مشکلی ندارم ولی ماژول پرداخت مستقیم را نصب کردم هنگام پرداخت میزنه خطا در سیستم لطفا راهنمایی کنید
در تنظیمات ماژول مستقیم هم کد پذیرنده را گذاشته وتست کردم هم ایمیل را در دو حالت میزنه خطا در سیستم
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟:39:
session ها بخش پرداخت غیر مستقیم و صفحه نخست سایت یا هم در ارتباط نیستند. رسیدگی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad2314
با سلام من مدارکم را فرستادم و تایید هم شدم الان با در گاه غیر مستقم مشکلی ندارم ولی ماژول پرداخت مستقیم را نصب کردم هنگام پرداخت میزنه خطا در سیستم لطفا راهنمایی کنید
در تنظیمات ماژول مستقیم هم کد پذیرنده را گذاشته وتست کردم هم ایمیل را در دو حالت میزنه خطا در سیستم
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟:39:
سطح کاربری شما جهت استفاده از درگاه مستقیم باید تجاری باشد .
کال بک سیستمتون بهم خورده + این ارور هم بالای قسمت بازگشت هست
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/admin/domains/takpardakht.com/public_html/classes/Mail.php on line 141
نهایت امر تکلیف کارمزدها چیه؟
در همین انجمن عزیز دیگه ای وجود داره که داره درگاه مستقیم با کارمزد 2.4% ارائه میشه
در تاپیک شما اسم نمیبرم که تبلیغات منفی بشه
اما خواستم بگم این که مدعی تنها ارائه دهنده درگاه مستقیم بودید بدونید تنها نیستید دیگه!!!!
اگر هم قرار هست کارمزدها این چنین ناعادلانه باشه برای امثال ما که تو کار کارت شارژ و ... هستیم اعلام کنید تا قطع همکاری کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
کال بک سیستمتون بهم خورده + این ارور هم بالای قسمت بازگشت هست
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/admin/domains/takpardakht.com/public_html/classes/Mail.php on line 141
callback به سایت tzkpardakht یا سایت خودتان ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
نهایت امر تکلیف کارمزدها چیه؟
در همین انجمن عزیز دیگه ای وجود داره که داره درگاه مستقیم با کارمزد 2.4% ارائه میشه
در تاپیک شما اسم نمیبرم که تبلیغات منفی بشه
اما خواستم بگم این که مدعی تنها ارائه دهنده درگاه مستقیم بودید بدونید تنها نیستید دیگه!!!!
اگر هم قرار هست کارمزدها این چنین ناعادلانه باشه برای امثال ما که تو کار کارت شارژ و ... هستیم اعلام کنید تا قطع همکاری کنیم
سلام
ما نگفتیم تنها ارایه دهنده درگاه مستقیم هستیم !!!!!
سیستم فرستنده بیش از یک سال هست درگاه بانک سامان و ملی مستقیم ارایه میده .
آخر این هفته سیستم تغییراتی خواهد کرد و امکان توافق کارمزد با هر کاربر به صورت جداگانه فراهم میشود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARAZIRANIAN
سلام
ما نگفتیم تنها ارایه دهنده درگاه مستقیم هستیم !!!!!
سیستم فرستنده بیش از یک سال هست درگاه بانک سامان و ملی مستقیم ارایه میده .
آخر این هفته سیستم تغییراتی خواهد کرد و امکان توافق کارمزد با هر کاربر به صورت جداگانه فراهم میشود .
کال بک درست شد
اما این
ارور هم بالای قسمت بازگشت هست
هنوز هست