منم گرفتم 2 تا مشکلی نداره و راضی ام
جالبتر اینجا که شب ساعت 2 حرف زدیم ساعت 5-6 نشده تحویل داد!
نمایش نسخه قابل چاپ
منم گرفتم 2 تا مشکلی نداره و راضی ام
جالبتر اینجا که شب ساعت 2 حرف زدیم ساعت 5-6 نشده تحویل داد!
دوستان من دیروز گرفتم
تست کردم دیدم یا یه یوزر واسه وی پی.. صفحه باز نمی کنه
دادم به دوستام اونا هم تست کردن دیدن نمی شه
بعد توی تماسی که با ایشون داشتم گفت سرعت خوبه در حالی که من وی پی ... می گفتم دوستمون سرور رو
بعدم چون توی چند روز چند بار سرور خریدم و همین بلا سرم اومد دیگه واقعا عصبانی بودم
چند تا سرور خریدم همش یا 2 روزه قطع شد یا کلا بهم ندادن آخری هم 20 روزه قطع شد طرفم جوابم رو نمی داد
بهر حال من منظورم وی پی .. بود ایشون منظورشون سرور
به دوستان هم که می گفتم و مشورت کردم گفتن باید با یه یوزر با همچین سروری باید سرعتت خدا باشه
اما نبود(که با این سرور می شد حدود 200 تومن ضرر)
بهر حال الان مشکل حل شد و یه جورایی نه تقصیر من بود و نه تقصیر ایشون ( البته من به شدت عصبانی بودم و ایشون هم یکمی از کوره در رفت که چون من کوچیکترم خدا رو شکر توهینی نکردم)
من سرور نمی خوام اما خوب اینکه بخوام نون بری کنم یا کسی بخواد از حرف من بر علیه ایشون جبهه گیری کنه به شدت مخالفم
من رسما از ایشون معذرت می خوام
اگه هم کسی سوالی داشت نقل این قضیه من هستم و همونقدر که از اینکه کسی حقم رو بخوره بدم میاد از اینکه بخوام حق کسی رو بخورم بیشتر بدم میاد
منظور من از سرعت یه چیز دیگه بود نه سرعت سروری، ایشون سرورش مشکلی نداره
بازم معذرت
راستی اینم بخونید خدایش اینو نمی دونستم
افت سرعت شدید از دیروز( دقیقا همون وقتی که من سرور رو تحویل گرفتم)
http://www.webhostingtalk.ir/f41/30471/index4.html
یا حق
ادیت
متاسفانه پایین اومده سرعت وی * پی ان موجب این مشکلات شده.:-|
خوشحالم مشکل حل شد.
خوب خدا را شکر مشکل را متوجه شدن به حرحال خودتون هم میدونید تا جای که من تونستم قصدم حل مشکل بودچه توی توی تاپیک چه از طریق اس ام اس ( تا حالا توی این چند سال به کسی اینقدر اس ام اس نفرستاده بودم- از سال 79 موبایل دارم ) چون اصلا دوست ندارم کسی از من نارضی باشه اون هم سر چیزیکه اصلا وجود نداشته من هی میگفتم بابا سررو مشکلی نداره و سرعت داخل خوبه ولی خوب شما ظاهرا از بس بقولتون سرتون کلاه گزاشته بودن بودن توی این چند روز و سوریسهاتون قطع شده بود عصبانی بودن و حرفگ وش نمیگرفتید و قبول نمی کردین راهای زیادی هم من براتون گزاشتم ولی ظاهار خیلی از دست بقه عصبانی بودی و دیگه همه را به یک چشم میدین در هر صورت قضیه ختم به خیر شد و این قضیه باعث شد یک دوست دیگر به دوستان من اضافه بشه :-* و یک پشتیبان دیگر پیدا کردم در هر صورت هر زمان که مشکلی بود خط من 24 ساعته توی نت هم معمولا هستم کافیه یه تک بزنی 3 سوت پیدام مکنی
از همه دوستانی هم که توی این چند صفحه اخر برای حل این مشکل و سو تفاهم ایجاد شده نظر دادن و سعی در حل مشکل داشتند سپاسگزارم
آقا من یک چیزی تیکت کردم براتون فکر نکنم درست باشه اینجا بپرسم. شماره تیکت : # 299385
اگه امکانش هست شماره ی تماستون رو هم برا پ.خ. کنید
چون می خوام امروز سفارش بدم اگه همه چیز اوکی بشه ...
بخدا از بس از اینور اونور خریدم هی سرم کلاه رفت از کوره در رفتم
بازم معذرت می خوام
منم به شدت ایشون رو تایید میکنم
واقعا کیفیت و ساپورتشون حرف نداره
فکر نکنم هیچکسی اندازه من ازیتشون کرده باشه
اما مثل همیشه خوب پشتیبانی کردن
:-*:-*:-*
منم یک ساعت پیش سفارش دادم ... منتظرم هنوز ...
پای تلفن برخورد خیلی خوبی دارند ...
از نظر پشتیبانی و جواب دادن به تلفن! تأیید میشن ...
هنوز سرور به دستم نرسیده وقتی برسه حتما نتیجه رو اعلام می کنم ...
با سلام بدلیل استقبال دوستان سرور دیگری با همین مشخصات سخت افزاری اضافه گردید و اماده سرویس دهی میباشد کلیه سرویسها با پهنای باند نامحدود میباشد مشخصات سرور اصلی
Dual (2x) Intel® Xeon® Processor E5520
Memory: 48 GB (DDR3)
Drive(s): 4 #1TB
1 Gbps Uplink Port
پلان میکروتیک نسخه 3.22 و نسخه 5.5 ++نسخه 5.5 با قابلیت اپدیت وبدون نیاز به هزینه لایسنس
در این سرویس پورتهای اسپم + استفاده از تورنت بسته شده هست و با خیال اسوده و 100% و فارغ از هر گونه شکایت تورنت میتوانید از میکروتیک استفاده کنید
نقل قول:
Ram = 1024 MB DDR3 ECC Dedicated
BW = نامحدود
CPU = Xeon E5620
Port = 1 Gbps
HDD = 500MB
IP = 1
ماه اول 15000 تومن از ماه دوم 20000 تومن
در صورت خرید 6 ماه به قیمت 15000 تومن محاسبه میشود
پلان ویندوز و لینوکس xp 2003 2008r2 2008
http://0000.2.img98.net/out.php/i12069_linux.png http://0000.2.img98.net/out.php/i120...s-logo-256.png
این افر فقط به مدت محدود میباشدنقل قول:
Ram = 1024 MB DDR3 ECC Dedicated
BW = نامحدود
CPU = Xeon E5620
Port = 1 Gbps
HDD = 8 GB
IP = 1
ماه اول 15000 تومن از ماه دوم 20000 تومن
در صورت خرید 6 ماه به قیمت 15000 تومن محاسبه میشود
1- موقعیت سرور در امریکا دیتا سنتر : singlehop
2- پورت سرور اصلی 1 گیگابیت اختصاصی میباشد
3- مجازی ساز سرورها : VMware ESX 4 میباشد.
4-پهنای باند سرویسهای فوق بصورت نامحدود بوده
5-منابع ارائه شده برای سرور های مجازی ، کاملا اختصاصی است
6-سرورها دارای قابلیت دسترسی کامل به کنترل پنل جهت reboot و power on/off و کنسول مدیریت میباشند
7- در صورت ناراضی بودن مشتری تا 1 هفته امکان برگشت وجه وجود دارد (با ذکر دلیل)
8- سیستم عاملهای Win/Lin/Mik بدلخواه و بصورت رایگان نصب خواهد شد
9-در صورت درخواست نصب مجدد سیستم عامل محدودیتی نداشته و به صورت رایگان میباشد
10- سرورهای فوق را میتوان برای اکانتینگ استفاده نمود.
11- هر آی پی اضافه ماهانه 2000 تومان
12-سرویسها به تورنت ، اسپم ، پورت اسکن حساس بوده و در صورت دریافت شکایت برخورد میشود
13- سرویس ها بصورت منیج نشده بوده و پشتیبانی شامل راه اندازی اولیه، رفع مشکلاتی که از طرف ما می باشد در صورتی که مشتریان گرامی درخواست پشتیبانی بالاتر را دارند با دریافت هزینه امکان پذیر می باشد.
دوستانی که مایل به تهیه سرور اورپا از دیتا سنتر (Equinix Switzerland Berne Private Layer Inc ) موقعیت سوییس هستند
کلیه شرایط افر امریکا که در بالا توضیح داده شده برای افر سوییس هم هست با این تفاوت که بجای رم 1 گیگ رم 512 میباشد و قیمت بصورت ثابت ماهاینه 15 تومن میباشد هر ماه
میکروتیک بصورت کانفیگ شده با قابلیت بسته بودن تورنت بصورت 100% و تضمینی به سرویسها اضافه شد
در این سرویس پورتهای اسپم + استفاده از تورنت بسته شده هست و با خیال اسوده و 100% و فارغ از هر گونه شکایت تورنت میتوانید از میکروتیک استفاده کنید