شما لطف کنید متن ایمل و چت با دیتا سنتر رو قرار بدید تا واسه ما هم واضح بشه تحریم شدید
نمایش نسخه قابل چاپ
شما لطف کنید متن ایمل و چت با دیتا سنتر رو قرار بدید تا واسه ما هم واضح بشه تحریم شدید
سلام
1- با کشیدن بحث در این تاپیک نه تنها مشکلتون برطرف نمیشه ، بلکه سرویس جایگزین هم بهتون داده نمیشه ;) قابل توجه همه کسانی که در تاپیک شلوغش کردند رامین و...
2- اینکه نتونستید بکاپ بگیرید به موقع یا دیر ایمیل رو دیدید مشکل ما نیست ! خیلی ها بکاپ رو گرفتند و در حال استفاده هستند ولی اینکه شما نتونستید به موقع بکاپ بگیرید مسولش ما نیستیم وقتی یک سرویس 12 تومان میگیرید بکاپ هم بگیریم ؟ چیز دیگری که لازم ندارید ؟ ما حتی یک اس ام اس سنتر کاملا خصوصی برای رفع این مشکل خریداری کردیم که در متن ایمیل قرار دادیم برای همه هم ارسال کردیم
نقل قول:
در صورت بروز مشکل از طرق سامانه اس ام اس با ما در تماس باشید
10000297212142
تنها راه ارتباطی با شما:http://www.img.nightdl.in/images/o7l...r3d0y9nq0w.jpg
شماره اس ام اس سازمان هواشناسی کشور در صفحه اول سایت نوین وی پی اس.
هیچ گونه شوخی در کار نیست .همین الان یک اس ام اس به این شماره ارسال کنید با هر متنی.تا پاسخ را خودتون ببینید و باور کنید
برای من ظهر ایمیل رسیده بود ساعت 3 ظهر ولی همون لحظه خواستم بکاپ بگیرم دیدم سرور دان هست و.........
خیلی جالب هست اول دان کردند بعد ایمیل زدند بعد جالبتر اینکه که یکسری آیپی از سویس داده بودن که بکاپ رو اونجا بریزید
بعد اون آیپی ها هم دان هست...
انقدر کارهای خودتون رو توجیه نکنید ...
من سرویس شما رو به استاد دانشگاه خودم پیشنهاد دادم ولی وقتی هفته پیش دیدمشون انقدر ناراحت بود از دست من که...
چون میگفت پدر من رو در آوردند میگفت آمریکا رو قطع کردند گفتند برو اروپا خلاصه از سازی خواستید میزنید بعدم میگید انقدر پول دادید...
آقای عباس زاده شما سرویس مناسب و پایدار و پشتیبانی مناسب تحویل بده هزینه رو زیاد کن نه اینکه هر کار میخوای میکنی
میگی هزینه رو کم میدید!!!!
شما کجا پست اول نوشتید ارزون ولی هر کار خواستیم میکنیم!!!
این هم جزو قوانین هست حتما! پذیرش هم کردیم؟نقل قول:
بلکه سرویس جایگزین هم بهتون داده نمیشه
من هیچ ایمیلی دریافت نکردم !
در مرحله اول بگم که سرویس جایگزینی برای شما تعلق نمیگیرد و به فکر سرویس دیگری باشید
و در مرحله دوم در تیکت به شما اعلام شد.
نقل قول:
این مشکل به خاطر به اشتباه ارائه دادن سرویس دهنده اس ام اس بود که شماره رو اشتباهی در پنل ما قرار داده بود و تا ان زمان همکار ما در سایت قرار داده بود و هنوز وقت ادیت نشده است
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
نام کاربریتون ارسال کنید
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
سلام دوست من
فقط 2 سرور ما این اتفاق براشون افتاده خیلی ها بکاپ گرفتند و دارن استفاده می کنند الا به تعداد شاید کمتر از انگشتان دست خیلی دیر متوجه ایمیل شدند یا ایمیل به دستشون نرسیده در هر صورت ما تلاشمون رو کریدم که مطلع کنیم
هر کسی بکاپ سرور میخواد تو سفارشات اعلام کنه تا سرویس بکاپ براش فعال بشه
مممنون از نظرتون
اما باید بگم سرویس جدیدی که به شما داده شده فکر نمی کنم داون باشه ، مگر اینکه مشکلی داشت از طریق تیکت اعلام کنید
شما با کمال پر رویی میگید سرویس جایگزین نمیدید؟!
آخه مگه میشه شما سرویس 1 ماهه بفروشید بعد مثلا 5 روز بگید دان شد بکاپ نداری به من چه؟!!!
اخه کدوم منطق این رو میگه؟
شما بطور غیر مستقیم داری کلاه برداری میکنی...
به بهانه تحریم!!!!
آخه تحریم چه ربطی به یوزر داره شما در پرداخت هزینه به دیتاسنتر توجه نکردی یوزر باید هزینه بده؟؟؟
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
در هر صورت شما باید سرویس های جایگزین بر روی سرور آمریکا برای مشتری ها ارائه کنید...
در غیر اینطورت مدیران سایت باید یه فکری به حال این تاپیک و فروشنده بکنن...!!!
به شما سرویس جایگزین داده میشه ، مشکلی از این بابت نیست
مشکلی نیست کسانی که میخوان سرویس امریکایی از همین دیتاسنتر بگیرن در صورت وجود شرایط ، ایمیل بزنند ولی تضمینی در کار نیستنقل قول:
در هر صورت شما باید سرویس های جایگزین بر روی سرور آمریکا برای مشتری ها ارائه کنید...
در غیر اینطورت مدیران سایت باید یه فکری به حال این تاپیک و فروشنده بکنن...!!!
میشه بگید چرا به این دوستمون که فقط برای حق خودش داره تلاش میکنه سرویس جایگزین نمیدید؟نقل قول:
به شما سرویس جایگزین داده میشه ، مشکلی از این بابت نیست