تخفیف شد 10 درصد ؟
کد تخفیف whtns1m - 10% یکبار تخفیف
نمایش نسخه قابل چاپ
تخفیف شد 10 درصد ؟
کد تخفیف whtns1m - 10% یکبار تخفیف
با سلام و تبریک سال نو
والا در روز های اخیر شاهد افزایش نرخ ارز و خصوصا نرخ پوند شدیم برای همین به ناچار این مورد بر قیمت ای پی هم تاثیر گزار خواهد بود ، از این رو قیمت هر ای پی اضافه بنا به نرخ ارز روز 9 هزار تومان است.
تاکید میکنم این قیمت نرخ روز ارز محاسبه شده است و با تغییرات قیمت ارز ، قیمت ای پی هم تغییر خواهد کرد.
کسی نیست جواب تیکت هارو بده ؟؟؟
از دیروز بار دوم هست که قطع میشه ...
تا الان خوب بوده .. ولی از دیروز دو بار قطع شده ... تیکت هم زدیم کسی جواب نداده ... وقتی وصل بشه فکر کنم میخوان جواب بدن .
لطفا پاسخگوو باشید ♥
سلام
دوستان جهت اطلاع رسانی :
از 2 روز اخیر سرور زیر حملات شدید روی شبکه بوده است.
برای همین دیتا سنتر سرور را یه حالت ساسپند در اورده است و ما هم پیگیریم که مشکل رو حل و این فرد را پیدا کرده و به صورت کاملا قانونی با ایشون برخورد کنیم.
دیروز هم همین مشکل بود که دیتا سنتر به محض روشن کردن سرور و روشن شدن ماشین های مجازی توسط ما دوباره حملات شروع شد.
دیتا سنتر در حال حاظر درحال چک کردن شبکه است و سرور را به حالت ساسپند در اورده است و ما هم منتظر پاسخ از طرف دیتا سنتر هستیم.
مطمئنن این فرد جزو مشتریان ما میباشد.
ما در حال پیگیری هستیم و اقدامات لازم رو با همکاری دیتا سنتر داریم انجام میدیم.
از دوستان خواهش میکنم کمی تحمل داشته باشند و اینم در نظر داشته باشند عدم پاسخ به تیکیت ها به این معنا نیست که ما تیکیت ها را نمیخوانیم ، بلکه در حال رسیدگی هستیم.
تشکر بابت صبر و شکیبایی تک تک شما بزرگواران :53:
سرویس ها در دسترس قرار گرفتند.
سرور زیر مانیتورینگ کامل است.
این طور که معلوم شده است حملات به صورت arp floods هستند و سخت میتوان شناسایی کرد.
خواهشا تمامی موارد و سوالات رو در سایت و به صورت تیکت مطرح کنید.
پشتیبانان انلاین و اماده پاسخگویی هستند.
در مورد فروش باید عرض کنم از امروز چه یوزر های عادی چه اینده موظفند نام و نام خانوادگی درست و یک شماره معتبر در هنگام خرید درج کنند.
لطفا تمام یوزر های قدیمی که هنوز در ناحیه کاربری اطلاعات درستی وارد نکردند ، نسبت به تصحیح اقدام کنند ،
با سلام
هزینه هارد اضافه ساتا به چه صورت هست و تخفیف ها در حال حاضر به چه صورت اعمال میشن
مشکرم
خب برادر پسوورد همه رو بگیرید .. دوه دونه قبل از تحویل بهشون چک کنید ببنید ایا ایشان بودند که حمله میکردند یا خیر ..
هر کسی هم پسوورد نداد یعنی یه کاسه ای زیر نیم کاسه اش هست ..
بهشون تحویل ندید تا زمانی که پسوورد رو ارائه کنند و غیره ..
برخی مواقع باید از روش های قدیمی استفاده کرد ..
هر کسی میخوا دسترسی به سرورش باز بشه .. پسووردش رو تیکت کنه
سلام
هر هسته CPU دقیقا چقدره ؟ روی سرورهای شما
آیا بیشتر از 30 گیگ هارد ssd هم میدید؟
سلام جناب جلالیان سال نو مبارک
سعادت ملاقات دوباره رو باهتون پیدا کردیم.
باید عرض کنم 3روزی به دلیل مسافرت دسترسی به اینترنت نداشتم و از این بابت عذر خواهی میکنم.
اقای جلالیان عزیز و محترم یکبار این موضوع رو مطرح کردید بنده هم با مکاتبه با مدیران و شواهد ، پستتون پاک شد و اخطار دریافت کردید. ( مثل الان که یوزرتون بن شد !!!)
باز هم عرض میکنم حمله از طرف ای پی شما بوده ، حالا چه خودتون بودید چه کس دیگری میدیریت سرور با شما بوده و به همین دلیل شما مسئول هستید.
تنها شرط ما برای عودت کامل وجه یک شماره تماس بوده که دلیل رو جویا شیم چون ما هم متحمل خسارت شدیم.
شما اگر ریگی به کفش نداشتید همون موقع شماره میدادید و توضیح میدادید و مشکل رفع میشد.
هر زمان ما شماره تماس خواستیم شما امتناع کردیم شواهد هم موجوده است.
باز هم میگم بعد گذشت سه ماه :
شماره تماس بدید تا هزینتون رو کامل برگشت بزنیم.
برای ما 2 کاربر سالم و با شخصیت ، بادرک و فهم از 10 کاربر ناسالم و فاقد شخصیت و درک فهم والاتر است.
مطمئنن ما یوزر های ناسالم رو کنسل میکنیم ، همانطور که تا الان این کار رو انجام دادیم و سرویس با کیفیت تر به کاربران خوبمان میدهیم.
برای ما تعداد کاربران مطرح نیست بلکه کاربر مناسب و با شخصیت مطرح است.
کاربران قدیمی ما گواه و تاییدی بر گفته ما هستند.