پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
درود
من یک سوال دارم و نمیدانم اصلا امکان داره یا نه ؟
امکان اینکه پرداخت ارزی مانند پی پال هم داشته باشید نیست ؟ منظور درگاهی هم باشه که این خارجی های بینوا هم بتونند با دلار خرید کنند و معادل ریالی اون را شما پرداخت کنید ، حتی اگر کارمزد تبدیل ارز هم بگیرید باز خوب هستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
immortal1389
درود
امکان اینکه پرداخت ارزی مانند پی پال هم داشته باشید نیست ؟ منظور درگاهی هم باشه که این خارجی های بینوا هم بتونند با دلار خرید کنند و معادل ریالی اون را شما پرداخت کنید ، حتی اگر کارمزد تبدیل ارز هم بگیرید باز خوب هستش
چرا این پیشنهاد رو به طور آنلاین بهشون نمیدید
البته فکر نکنم این امکان باشه چون سایت های خارجی معمولا از درگاه خود بانک ها استفاده می کنن تا بیان مثلا از جهان پی استفاده کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaleshtor
چرا این پیشنهاد رو به طور آنلاین بهشون نمیدید
البته فکر نکنم این امکان باشه چون سایت های خارجی معمولا از درگاه خود بانک ها استفاده می کنن تا بیان مثلا از جهان پی استفاده کنن
مشکل اینجاست مثلا یکی مثل من نه حساب خارجی داره و نه اگر مشکلی برای حساب پیش بیاد با توجه به اینکه کسی را در خارج ندارم تا آدرس و تلفن بدم دچار مشکل خواهم شد و از طرفی مشتری خارجی هم دارم ! که با توجه به نداشتن امکان خرید ارزی ناچارا مشتری را رد میکنم ولی اگر مثلا جهان پی بتونه اینکار را بکنه هم ما سود میبریم هم یک نوآوری کرده و احتمال موفقیت هم براش تصور میشه
الان همه درگاهها مثل هم هستند و امکانات مشابه دارند و تنها درصدهای اونها فرق داره و البته نقطه قوت جهان پی به نظر من ارتباط دائم با مشتری ها و توجه به نظرات اونها هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
immortal1389
درود
با سلام
موضوع مربوطه چندماهی است توسط کارشناسان شرکت بررسی می شود متاسفانه به دلایلی فعلا به نتیجه مطلوبی نرسیدیم در صورت حصول نتیجه از طریق سایت اطلاع رسانی می شود
شما نشستید ببینید دیگران چیکار میکنن بدون اینکه فک کنید درسته یا غلطه همون کار رو بکنید؟
یعنی چی که زیر ده تراکنش در ماه درگاه غیر فعال میشه؟
اولا اونجایی که شما دیدید اطلاعیه دادن درگاه اختصاصی رو غیر فعال میکنن که همون کار هم اشتباهه و چون کاربرا دارن میپرن به جای فکر کردن به علت و کاهش کارمزد این حرکتها رو عجولانه دارن انجام میدن ، ضمنا اونجا درگاه اختصاصی رو بدون هزینه دادن ولی شما هزینه هم گرفتید ؛ بعدشم شما ما رو با 1 درصد کردن کارمزد کشیدید آوردید سمت سامانه خودتون که بعدش هر طور خواستید باهامون رفتار کنید و قوانین جدید از خودتون دربیارید؟
خوشبختانه درگاههای دیگه هم هستن و اینطوری ادامه پیدا کنه مجبورم از یه سامانه دیگه استفاده کنم ، نمیدونم چه رسمی هست تو ایران که همه شرکتها اولش تموم زورشون رو میزنن مشتری و کاربر جمع کنن بعد دچار غرور میشن و شروع میکنن به پس زدن مشتری ، یه سامانه مالی باید با ثبات و قابل اعتماد باشه نه اینکه منتظر باشیم هر چند وقت یکبار یه قانون جدید توش وضع بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aquila
شما نشستید ببینید دیگران چیکار میکنن بدون اینکه فک کنید درسته یا غلطه همون کار رو بکنید؟
اولا اونجایی که شما دیدید اطلاعیه دادن درگاه اختصاصی رو غیر فعال میکنن که همون کار هم اشتباهه و چون کاربرا دارن میپرن به جای فکر کردن به علت و کاهش کارمزد این حرکتها رو عجولانه دارن انجام میدن ، ضمنا اونجا درگاه اختصاصی رو بدون هزینه دادن ولی شما هزینه هم گرفتید ؛ بعدشم شما ما رو با 1 درصد کردن کارمزد کشیدید آوردید سمت سامانه خودتون که بعدش هر طور خواستید باهامون رفتار کنید و قوانین جدید از خودتون دربیارید؟
خوشبختانه درگاههای دیگه هم هستن و اینطوری ادامه پیدا کنه مجبورم از یه سامانه دیگه استفاده کنم ، نمیدونم چه رسمی هست تو ایران که همه شرکتها اولش تموم زورشون رو میزنن مشتری و کاربر جمع کنن بعد دچار غرور میشن و شروع میکنن به پس زدن مشتری ، یه سامانه مالی باید با ثبات و قابل اعتماد باشه نه اینکه منتظر باشیم هر چند وقت یکبار یه قانون جدید توش وضع بشه
پاسخ شما :
-- این اطلاعیه شامل هر دو درگاه عادی و اختصاصی می باشد.
-- لازم به ذکر است قبل از هر اقدامی 3 بار برای پذیرنده تیکت و پیامک ارسال می گردد تا نسبت به فعال سازی درگاه اقدام کند.
-- برای پذیرندگانی که قبلا(در سه ماه گذشته) تراکنشی کمی داشتند محدودیتی اعمال نمی گردد و میتوانند با همین حجم تراکنش کم از درگاه های مذکور استفاده کنند. هدف فعال بودن درگاه در وب سایت کاربر می باشد یعنی در زمان بررسی جهان پی,درگاه مربوطه قابل استفاده باشد
چرا فقط ماهیانه حداقل 10 تراکنش!
-متاسفانه برخی کاربران فقط عضو شده و درخواست درگاه داده اند با این حال در 6 ماه گذشته حتی 1 تراکنش نیز انجام نشده است
- وب سایتی که درخواست درگاه پرداخت داده و api در یافت کرده,باید در زمان بررسی کارشناس جهان پی,درگاه جهان پی فعال و قابل استفاده باشد گاها مشاهده شده فقط درخواست در پنل جهان پی ثبت شده و اثری از درگاه جهان پی در وب سایت کاربر نمی باشد!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AQUILA
پاسخ شما :
-- این اطلاعیه شامل هر دو درگاه عادی و اختصاصی می باشد.
-- لازم به ذکر است قبل از هر اقدامی 3 بار برای پذیرنده تیکت و پیامک ارسال می گردد تا نسبت به فعال سازی درگاه اقدام کند.
-- برای پذیرندگانی که قبلا(در سه ماه گذشته) تراکنشی کمی داشتند محدودیتی اعمال نمی گردد و میتوانند با همین حجم تراکنش کم از درگاه های مذکور استفاده کنند. هدف فعال بودن درگاه در وب سایت کاربر می باشد یعنی در زمان بررسی جهان پی,درگاه مربوطه قابل استفاده باشد
چرا فقط ماهیانه حداقل 10 تراکنش!
-متاسفانه برخی کاربران فقط عضو شده و درخواست درگاه داده اند با این حال در 6 ماه گذشته حتی 1 تراکنش نیز انجام نشده است
- وب سایتی که درخواست درگاه پرداخت داده و API در یافت کرده,باید در زمان بررسی کارشناس جهان پی,درگاه جهان پی فعال و قابل استفاده باشد گاها مشاهده شده فقط درخواست در پنل جهان پی ثبت شده و اثری از درگاه جهان پی در وب سایت کاربر نمی باشد!
در مدت چهار ماه اخیر که جز کاربران جهان پی بودم از سرویس دهی این سیستم بسیار راضی هستم.
با سلام بنده یه 1 سالی میشه از جهان پی استفاده میکنم و تا حالا هیچ گونه مشکلی ندیم و هیچ وقت به مشکل چه در پرداخت درگاه .. چه در خود شرکت ندیدم امیدوارم همینطور ادامه بدن و همینطور بمونن
یه خسته نباشید بدهکار شدیم با تشکر
براساس بررسی های صورت گرفته محدودیت 10 تراکنش ماهیانه به صورت کامل حذف شد و کاربران عزیز میتوانند بدون محدودیت از درگاه های موجود استفاده کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
براساس بررسی های صورت گرفته محدودیت 10 تراکنش ماهیانه به صورت کامل حذف شد و کاربران عزیز میتوانند بدون محدودیت از درگاه های موجود استفاده کنند.
این کار رو که کردین واقعا عالیه
من حدود 4-5 ماه میشه از جهان پی استفاده میکنم خیلی راضی هستم
+
از پشتبانی هم دو چندان راضی هستم
پیروز باشید همیشه