اگر پنل بدن که راز استراتژیکشون بر ملا میشه :)
سرور 64 گیگ رم و یک هارد 2 ترابایت و یک ssd...اونایی که رو ssd باشن شانس اوردن ...بقیه دیگه خدا به دادشون برسه ..!
نمایش نسخه قابل چاپ
تعریف مع*** :دینقل قول:
الان تعریف بود یا انتقاد؟ :دی
آقـــــــــــــــــــــــ ــا زمانی ک کاربر میاد تعریف میکنه خوبه انتقاد میکنه بده !!! :|نقل قول:
هر کی دوست داره میاد تو تاپیکمون هر چی دلش میخواد میگه خوب بگه
ولی این رو بدونین ما مشکلات کاربران رو بر طرف می کنیم و مسئولیت پذیریم این کاربر هست که یا درخواست پرداخت هزینه سرویس می کنه یا سرویس ول می کنه میره یا میاد اینجا انتقاد های خودش رو انجام میده
ما به فکر مشکلات کاربران هستیم و مسئولیت قبول می کنیم در قبال سرویس دهی
پیش فروش 24الی 48ساعت اینده شروع خواهد شد و لینک سفارش فعال میشود
با تشکر
والا کلا آش نخوردیم پول هم فدای سرمون :دینقل قول:
ده هزار تومن دیگه ارزش اعتراض نداره.آش تموم شده
به هر اندازه پول بدین آش میخورید
الان من چند تا سرور 512 دارم ک متوسط بین 30-35 تومن هزینه ی ماهیانه پرداخت میکنم.ناراضی هم نیستم چون ارزشش رو داره
بحث پول هم نیست اکثر فروشندگانی ک تو اینجا فعالیت میکنند و کیفیت سرورهاشون خوب هست شناخته شده هستند و قیمت هاشون هم نسبت به کیفیت منصفانه هست
خوب گفتید از روز اول هی میگیم پنل - کنسول بدید میگن باشه الان دو هفتش در حال اماده سازیه :دینقل قول:
اگر پنل بدن که راز استراتژیکشون بر ملا میشه
ما ک کلا بیخیال شدیم سروهاشون در حد سیستم پنتیوم 2 هس سرعتشون هم در حد ا دی اس ال 128 مخابرات :دی
ایشالا خوب بفروشن
متاسفانه من هم دچار همین مشکل بودم و هر 2 سرور مجازی از دسترس خارج شد اما با مراجعه به بخش اخبار وب سایت vgig.ir مطلع شدم بعضی از دوستان که از ایشون سرویس گرفتن کم لطفی کردن و قواعد و قوانین دیتا سنترهارو نقض کردن ( بنا بر هر انگیزه و هدفی )که باعث suspend شدن سرویس شده ! :-s و طبیعتاً بین 24 تا 48 ساعت این وضعیت ادامه خواهد داشت.
پیشنهاد من به kingserver عزیز اینه برای جلوگیری از ضایع شدن حقوق دیگران برنامه یا راهکاری برای تشخیص و مسدود سازی سرویس اینچنین افراد قبل از اقدام دیتاسنتر در نظر بگیره :-s
چرا بعضی ها اینقد جو میدن، خوب سرور دان شده دلیلشم که گقتن
خدایی شما جاهای دیگه که سرور میگیرید دان نشده تا حالا
منکه سه تاسرور دارم، راضیم هستم واقعا
نسبت به قیمتش واقعا خوبه
نصف اینایی که میان انجا جو میدن، همه همکارای این آقا هستن
من چند ساله که با ایشون دارم کار میکنم و راضیم مگه برای بقیه تا حالا این مسایل پیش نیومده حالا باز ایشون مثل مرد دنباله رفع مشکله خیلی ها مثل وی پی اس پرشیا پول مردمو خوردنو رفتن خیلیا مثل جوان سرور کلی سرورو با بهونه بی خود بستن خیلیا مثل میزبانان سرور رو سر یک انتقاد بستند با کمال پررویی گفتن پولتو پس نمیدیم و خیلی ها که فقط پول میگرفتن و سرور نمیدادن مثل ...
این مبلغ ثابته یا ماهای آینده عوض میشه ؟
دوست عزیز....شاید جای این مورد اینجا نباشه ...اما چون مطرح کردید عرض میکنم...
این صحبت بنده رو نه دلیل بر جانب داری بزارید ...نه بر طرف داری نه چیز دیگه...
فقط میگم که اطلاع داشته باشید...
در مورد جوان سرور اتفاقی که افتاد رو اگر شاید برای aow دیگه ای می افتاد ...الان کلا شرکت نبود و سایتی هم در کار نبود ....امیدوارم کارتون با جاهایی که نباید بیفته ...هیچ وقت نیفته...یه سری مسائل رو نمیشه بازگو کرد ;)
والله نمیدونم حکمتش چی هست ... اما بنده در صداقت اطلاعیه ها به کاربران از سمت جوان سرور شک ندارم..
شاید در برخی موارد اخلاقشون تند باشه ... اما برای کاربر زیر و رو نمیکشن.
وارزهاست هم مسائل مشابهی داشت که خدارو شکر حل شد ...
کار خیلی بالا پایین داره عزیزان....
شرکت های بزرگ هزینه بالاتری میگیرن ... و اگر این مسائل هم پیش بیاد حلش میکنن....
اما تجارت های کوچکتر و اصطلاحا small businesses آسیب پذیری بیشتری دارند.... اما همه موارد همیشه راه حل شاید نداشته باشه.!
یک سال از سرور جوان سرویس داشتم. و کاملا راضی بودم . در آخر هم به خوبی همکاری کردن.
هیچ کلکی هم مسعودی نزد مگر آدم دیوانه است این همه تلاش کنه مشتری جمع کنه اعتبار کسب کنه. بعد یهو اون هم دم عید بیاد از قصد کنسل کنه. این همه پول بیخیال بشه.