پاسخ : *** فروش و تمديد سرور اختصاصی از هتزنر آلمان (باهزينه ستاپ و بدون هزينه ستاپ) - 15% تخفيف ويژه ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jaber166
2*750 یعنی چقدر هارد؟ با تورنت هم مشکلی نیس هر چقدر بخوام میتونم دان کنم ؟ کلا30 ترا دان دارم؟
شما 30 ترابایت رو میخواین بریزین روی سرور؟؟!!
یا دانلود می کنید و بعد از دانلود حذف میشه؟
پاسخ : *** فروش و تمديد سرور اختصاصی از هتزنر آلمان (باهزينه ستاپ و بدون هزينه ستاپ) - 15% تخفيف ويژه ***
اره من میخوام یه سایت بزرگ گیم راه اندازی کنم و تمامی فایل هام برای دانلود در دسترس باشه و هیچوقت پاک نشه؟ اگه ای نکار نمیشه که بیخیال این کار بشم؟
میخوام 30 ترا همیشه رو سرور باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jaber166
اره من میخوام یه سایت بزرگ گیم راه اندازی کنم و تمامی فایل هام برای دانلود در دسترس باشه و هیچوقت پاک نشه؟ اگه ای نکار نمیشه که بیخیال این کار بشم؟
اینکار رو میشه کرد ولی هزینتون خیلی زیاد میشه.
من این سرور رو میتونم بهتون بدم:
کد:
CPU: Intel® Xeon® E3-1245 (8M Cache 3.30 GHz - 8 Core With HT)
Ram: 32 GB DDR3 ECC
HDD: 15 x 3 TB SATA class Enterprise
Port: 1 GBit
BW: 50 TB
هزینه ستاپ در ماه اول: 499 یورو
هزینه ماهیانه: 299 یورو
هر یورو 4130 تومان
در کل حجم هاردهای سرور فوق 45 ترابایت میشه!
یعنی نمیشه هر ماه 3 ترا دانلود کنم وتو یه سال اینکار انجام بشه 30 ترا دان کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jaber166
یعنی نمیشه هر ماه 3 ترا دانلود کنم وتو یه سال اینکار انجام بشه 30 ترا دان کنم؟
این مقدار اطلاعات که دانلود می کنید باید یه جایی ذخیره بشه دیگه! غیر از اینه؟
پس اگر بخواین ذخیره بشه باید هارد هم به همون میزان داشته باشین.
یعنی الان من اگه یه سرور با هارد 6 ترا بگیرم و پرش کنم یه ماه و بخوام دوباره ماه بعد تمدید کنم همین سرور رو دیگه نمیتونم دانلود کنم ؟یه توضیح میدین؟
به سرور میشه هارد اضافه کرد درسته؟ هر موقع که هاردم پر شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jaber166
یعنی الان من اگه یه سرور با هارد 6 ترا بگیرم و پرش کنم یه ماه و بخوام دوباره ماه بعد تمدید کنم همین سرور رو دیگه نمیتونم دانلود کنم ؟یه توضیح میدین؟
شما فقط به اندازه هاردی که دارین میتونید روی اون اطلاعات ذخیره کنید.