پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلستان با پورت 10گیگ - رم 2گیگ ماهانه 16000 تومان فقط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
سرور ها چند ساعته تحویل داده میشه؟؟
سلام
حداکثر 12 ساعت
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلستان با پورت 10گیگ - رم 2گیگ ماهانه 16000 تومان فقط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cutegames
امیدوارم مثل سرور فرانسشون نشه که فقط صبح کار کنه :)
جریان فرانسه چیه؟ به ما هم می گید؟:-p
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
برای ماه قبل هست
البته فکر کنم فرانسه خودش سخت افزارش جالب نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
کلا به فناست :) سرعت دانلود من ساعت 1 شب از سرعت دانلود سرور فرانسه بیشتر است ، مشکل دیتا سنتره :|
سلام یک سرور مجازی نیاز دارم برای سایت دانلود
میزان حجم مورد نیاز برای این ماه 30 گیگ حدودا
رم و اینهاشم خوب باشه
1) زمان تحویل کی هست ؟
2) من الان دارم روی سرور مجازی دیگری فایلهام موجوده خودتون می تونید به سرور مجازی جدید انتقال بدین؟ هزینه انتقال که رایگانه بله؟
3) برای مورد من چه آفری پیشنهاد می دین؟ قیمت و مشخصات لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cutegames
کلا به فناست :) سرعت دانلود من ساعت 1 شب از سرعت دانلود سرور فرانسه بیشتر است ، مشکل دیتا سنتره :|
فرانشه مشکلش از دیتاسنتر هست
سرور انگلیس مشکل فرانسه رو نداره
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Filebegir.com
سلام یک سرور مجازی نیاز دارم برای سایت دانلود
میزان حجم مورد نیاز برای این ماه 30 گیگ حدودا
رم و اینهاشم خوب باشه
1) زمان تحویل کی هست ؟
2) من الان دارم روی سرور مجازی دیگری فایلهام موجوده خودتون می تونید به سرور مجازی جدید انتقال بدین؟ هزینه انتقال که رایگانه بله؟
3) برای مورد من چه آفری پیشنهاد می دین؟ قیمت و مشخصات لطفا
سلام
همین 2گیگ رو سفارش بدید
1- 12 ساعته هست
2- منتقل میکنم براتون
3- همین افر 16000 تومانی مناسب هست
تعدادی از سفارش ها تحویل داده شد
سلام
خسته نباشید
افر با رم 4 گیگ هم دارید ؟
حداقل سرعت پورت هر وی پی اس چقدر ؟ ( برای هاست شخصی نیاز دارم )
هارد فقط sas ارائه میدید ؟