پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bacho
دوست عزیز گفتم که سایتم موضوعش فیلم و سریاله ..هم واسه آپلود کردن میخوام هم دانلود ...
ممنون میشم ی سرور خوب پیشنهاد بدید که هیچ مشکلی نداشته باشه...
من با این سرورا هیچ آشنایی ندارم ..
راستی سرعت آپلودشون چجوریه؟؟؟؟
سرعت سرور آمریکا پیشنهاد میشه
هم از نظر سرعت و هم پایداری
رم ۱گیگ بگیرید مشکلی پیش نمیاد
سرعت آپلود بستگی به جایی که میخواهید آپلود کنید هم داره
در کل سرعت سرور های آمریکا از بقیه سرور ها بیشتر هست
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
ممننون اگه میشه لینکی از اون سرور مورد نظرتون جهت سفارش بهم بدید ممنون میشم...:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bacho
ممننون اگه میشه لینکی از اون سرور مورد نظرتون جهت سفارش بهم بدید ممنون میشم...:)
http://www.vpsfars.net/cart.php?a=add&pid=38
بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amin12345
256 دارین در حال حاضر؟
متاسفانه زیر رم ۵۱۲ فروش نداریم
سلام
من یک سرور مجازی می خوام که بتونم تورنت دانلود کنم ، کدام کشور را توصیه می کنید؟
سلام
اقا برنامه های اکانتینگ روشون نصب میکنید؟
من برای فروش ... میخوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nefarious
سلام
من یک سرور مجازی می خوام که بتونم تورنت دانلود کنم ، کدام کشور را توصیه می کنید؟
سلام
از کشور آمریکا پیشنهاد میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed_mcsd
سلام
اقا برنامه های اکانتینگ روشون نصب میکنید؟
من برای فروش ... میخوام
مشکلی نیست دوست عزیز
سلام خسته نباشید
من یکی سفارش دادم ...کی برام آمادش میکنید؟؟؟
راستی کدوم سیستم عامل از همه بهتره و کار باهاش راحتتره؟؟؟