پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
http://0000.2.img98.net/out.php/i25928_mahak1.png
همونطور که همیشه گفتم و بازم میگم شما بهترین سرویس دهنده ای بودید که من دیدم
تا به حال با بیش از 10 تا شرکت و شخص کار کردم هیچ کودوم مثل شما با من بر خورد نداشته
الانم دیدم وجه رو زدیدبرای خیریه واقعا به بزرگی شما پی بردم.
الان دقیقا بیشتر از 2 ساله که من شما رو میشناسمو ازتون تعدادزیادی VPS دارم
واقعا نه افت دیدم نه مشکل سرعتی ...
بر خلاف بقیه دوستای عزیزمون که پورت 100 رو به اسم 1 گیگ میفروشن !
نقل قول:
اره من ادم بی شخصیت و نادانی هستم که شما ادم با شخصیت و دانا اینجوری باهاش حرف می زنی
دوست عزیزم شک نکن تو بی شخصیت بودنت
نقل قول:
ان شالله همیشه سیستمت براه باشه منم از اینکه وقت گرانبهاتم گرفتم معذرت می خوام
من واقعا نمیدونم شما روتون چقدره !!
نقل قول:
بعدم من سرویس بی کیفیت شما رو می خوام چیکار
دوست من معیار سنجش کیفیت سرویس های مجیک چی بوده ؟
میشه لطفا توضیح بدید ؟
نقل قول:
شما هم با این ادبیاتت و این محصولات حتما موفق می شی
اگر من جای ایشون بودم یا دوست دارم با شرکت هایی مثل ***** کار کنی تا بفهمی ادبیات یعنی چی ... پشت تلفن حرف رکیک میزنن !!
من برای شما آرزوی موفق بودن دارم
با هوچی گری و صحبتهای ابلهانه اعتبار دوستانی که عمرشونو تو این راه گذاشتن رو زیر سوال میبری...
زمانی گه شما گل بازی میکردید ایشون سرور مجازی میفروختن
ببخشید از همه دوستان
کمی تند حرف زدم
پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
روی دو سرور امریکا تنها 10 عدد باقی مانده از این افر از فرصت باقی مانده دوستان استفاده کنند
آقا من نمی دونم چرا الکی اینقدر کش دار شد این قضیه ... پست هاش هم هرکدوم بیشتر از 3 بار تکرار شده !!!
خوب معلومه برای تست سرعت باید از وی پی اس دانلود بشه نه از کامپیوتر شخصی ... همین که آقای مجیک وی پی اس جوابتوون رو میدند باید خدا رو شکر کنید چون حتی کانفیگ ان تی تک هم وظیفه ی ایشون نیست چه برسه به مشکل سرعت دانلود شما ...
من از ایشون خرید نکردم تا حالا اما این تاپیک رو که خوندم می خوام یکی بخرم ...
---------- Post added at 05:58 AM ---------- Previous post was at 05:48 AM ----------
نقل قول:
زمانی گه شما گل بازی میکردید ایشون سرور مجازی میفروختن
:71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
آقا من نمی دونم چرا الکی اینقدر کش دار شد این قضیه ... پست هاش هم هرکدوم بیشتر از 3 بار تکرار شده !!!
خوب معلومه برای تست سرعت باید از وی پی اس دانلود بشه نه از کامپیوتر شخصی ... همین که آقای مجیک وی پی اس جوابتوون رو میدند باید خدا رو شکر کنید چون حتی کانفیگ ان تی تک هم وظیفه ی ایشون نیست چه برسه به مشکل سرعت دانلود شما ...
من از ایشون خرید نکردم تا حالا اما این تاپیک رو که خوندم می خوام یکی بخرم ...
---------- Post added at 05:58 AM ---------- Previous post was at 05:48 AM ----------
:71:
در خدمتم عزیز واله من هدف این بود که اگر مشکلی هست حلش کنم چرا که دوست ندارم کسی نارضی باشه و کسی هم از سرویسهای ما ناراصی باشه همه جوره من بهش راه و پیشنهاد دادم گفتم بدین کسی مشخصات تست کنه قبول نکردن گفتم تیم ویور بدین من وصل بشم شما ببینید قبول نکردن گفتم شما وصل بشید من ریموت میکنم به سیتم شما باز قبول نکردن( اگر همون لحضه اول میدونستم این اقا داره اینطور ی وصل میشه و انتظار دانلود با سرعت مگی داره با نت خودش اصلا جوابش هم نمیدادمو به حساب خواب و رویا ی طرف میزاشتمش ) این همه ادم امدن گفتن باب اینطوری نیست داستان و قضیه ولی باز فقط حرف خودش میزد جالبه که در اخر هم هنوز زیر بار نرفته و حرف خودش میزنه من حقیتقش تا جای که از دستم بر بیاد کمک میکنم ولی ببنم کسی بخواد حرف بی منطق و بی حساب بزنه دیگه اون وقت که دیگه چشمام روی همه چی میبندم و طرف مقابل حسابی جواب میدم
بگزریم توی 100 تا مشتری یکی اینطوری باشه شاید اینطور ی بعضیها دلشون خوش باشه چه اشکالی دارد :71:
سلام
من هم از ایشون برای یکی از آشنایان وی پی اس گرفتم
کیفیت هم بسیار عالیه
حتی نیاز شد چند بار os reload کنن که بدون هیچ موردی و با خوش برخوردی تمام انجام دادن ......
از ابراز لطف دوستان و توهین هایی که بازم به من شد ممنون
در ضمن من راضی نبودم 1 ریال از پول من رو کسی بزور بخواد صدقه بده( گردن ایشون)
البته که نه این پولا پوله نه این حرفا ارزش کسی رو بالا می بره یا پاییم میاره
دوستانی که به من توهین کردن و همچنین جناب مجیک پی اس رو هیچ وقت حلال نمی کنم
دیگه هم به این تاپیک سر نمی زنم که ببینم کی دوباره توهین هاشو نثار من کرده(بازم به خودم اجازه نمی دم به کسی توهین کنم)
سرور رو پس دادم و حتی ایمیل یوزر و پسوردش رو پاک کردم
امیدورام روزی برسه که نخوایم همه با هم یکی رو بکوبیم و هر جور بخوایم بهش توهین کنیم
یا حق
برادر مجیک به نظر من شما کوتان بیا این آقا داره تاپیک فروشت رو خراب می کنه و هدفش هم همینه توهین یا بی احترامی نباشه ... اما اصلا سابقه نداره تو انجمن به نظر برای همین عضو شده ...
البته سابقه شرط اعتبار نیست اما یکی از چیزایی رو گفتم که به ذهن هرکسی خطور می کنه ...
شما هم مجیک جان ! بی زحمت یکی از اون وی پی اس هاتو برام نگه دار حتما می خوام ...
باشه عزیز یکیش برایتون کناز میزارم
من موندم این شخص این همه ادم ادم امدن دارن میکن قضیه چیه باز داره میگه مشکل از ما هست بازهم میگم من خواستم اگر مشکلی هست حل کنم و همه جوره پیشنهاد هم بهش دادم ولی ظاهر این شخص حرف خودش میزنه فقط
الان هم باز اس ام اس داده که دیدار به قیامت اون دنیا تسویه میکنم با هم عجب شخصیتی دارن ظاهرا باید کلا دیگه بحثی با ایشون نکنیم
در مورد سرور هم تا اخرین روز باید بگم سرروشون روشن هست دیگه میخوان استافده کنند میخواند استفاده نکنند پولوشن هم که کلا برگشت زدم برای عمر خیر شاید اون دنیا یکم گناهاشون کمتر شد بابت این بی احرامی و این حرفای بیخودشون
چرا که حرف هیچ کس قبول نداشتن بجز خودشون
بگزریم دیگه اینشالله همچین اشخاصی نبینم
چی بگم ...
منم به یکی وی پی اس فروختم برای وی پی -- هم کانفیگ کردم طرف میگه adsl-128 دارم بعد که وصل میشم دانلودم میشه 4 ...
چند روز گذشت الان اومده میگه این رسمش نبود من اعتماد کردم و ... رفتم توی میکروتیک می بینم با همون adsl-128 اش داره 200 kbit بار میکشه ... :-|
با سلام بدلیل استقبال دوستان سرور دیگری با همین مشخصات سخت افزاری اضافه گردید و اماده سرویس دهی میباشد کلیه سرویسها با پهنای باند نامحدود میباشد مشخصات سرور اصلی
Dual (2x) Intel® Xeon® Processor E5520
Memory: 48 GB (DDR3)
Drive(s): 4 #1TB
1 Gbps Uplink Port
پلان میکروتیک نسخه 3.22 و نسخه 5.5 ++نسخه 5.5 با قابلیت اپدیت وبدون نیاز به هزینه لایسنس
در این سرویس پورتهای اسپم + استفاده از تورنت بسته شده هست و با خیال اسوده و 100% و فارغ از هر گونه شکایت تورنت میتوانید از میکروتیک استفاده کنید
نقل قول:
Ram = 1024 MB DDR3 ECC Dedicated
BW = نامحدود
CPU = Xeon E5620
Port = 1 Gbps
HDD = 500MB
IP = 1
ماه اول 15000 تومن از ماه دوم 20000 تومن
در صورت خرید 6 ماه به قیمت 15000 تومن محاسبه میشود
پلان ویندوز و لینوکس xp 2003 2008r2 2008
نقل قول:
Ram = 1024 MB DDR3 ECC Dedicated
BW = نامحدود
CPU = Xeon E5620
Port = 1 Gbps
HDD = 8 GB
IP = 1
ماه اول 15000 تومن از ماه دوم 20000 تومن
در صورت خرید 6 ماه به قیمت 15000 تومن محاسبه میشود
این افر فقط به مدت محدود میباشد
1- موقعیت سرور در امریکا دیتا سنتر : singlehop
2- پورت سرور اصلی 1 گیگابیت اختصاصی میباشد
3- مجازی ساز سرورها : VMware ESX 4 میباشد.
4-پهنای باند سرویسهای فوق بصورت نامحدود بوده
5-منابع ارائه شده برای سرور های مجازی ، کاملا اختصاصی است
6-سرورها دارای قابلیت دسترسی کامل به کنترل پنل جهت reboot و power on/off و کنسول مدیریت میباشند
7- در صورت ناراضی بودن مشتری تا 1 هفته امکان برگشت وجه وجود دارد (با ذکر دلیل)
8- سیستم عاملهای Win/Lin/Mik بدلخواه و بصورت رایگان نصب خواهد شد
9-در صورت درخواست نصب مجدد سیستم عامل محدودیتی نداشته و به صورت رایگان میباشد
10- سرورهای فوق را میتوان برای اکانتینگ استفاده نمود.
11- هر آی پی اضافه ماهانه 2000 تومان
12-سرویسها به تورنت ، اسپم ، پورت اسکن حساس بوده و در صورت دریافت شکایت برخورد میشود
13- سرویس ها بصورت منیج نشده بوده و پشتیبانی شامل راه اندازی اولیه، رفع مشکلاتی که از طرف ما می باشد در صورتی که مشتریان گرامی درخواست پشتیبانی بالاتر را دارند با دریافت هزینه امکان پذیر می باشد.
دوستانی که مایل به تهیه سرور اورپا از دیتا سنتر (Equinix Switzerland Berne Private Layer Inc ) موقعیت سوییس هستند
کلیه شرایط افر امریکا که در بالا توضیح داده شده برای افر سوییس هم هست با این تفاوت که بجای رم 1 گیگ رم 512 میباشد و قیمت بصورت ثابت ماهاینه 15 تومن میباشد هر ماه
میکروتیک بصورت کانفیگ شده با قابلیت بسته بودن تورنت بصورت 100% و تضمینی به سرویسها اضافه شد
در این سرویس پورتهای اسپم + استفاده از تورنت بسته شده هست و با خیال اسوده و 100% و فارغ از هر گونه شکایت تورنت میتوانید از میکروتیک استفاده کنید