پاسخ : سامانه ساده پرداز برای استفاده از پرداخت آنلاين زرين پال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
UserWht
فایل های html این ساده پردازه یک کجاست ؟ از کجا میتونیم تغییرات خودمونو اعمال کنیم ؟
از کدوم نسخه دارید استفاده می کنید؟
معمولا تو این مسیر یه چیزایی هست!
/app/views/
که قابل تغییر از طرف شماست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M_hadi1990
از مدیریت آدرس سایت رو به pay.aharnet.com/product تغییر دهید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M_hadi1990
فکر کنم تو آدرس دادن ها اشتباهی انجام دادید.
دوستان به نظرتون تعویض کپی رایت با تغییرات در سیستم اشکالی نداره ؟ چون اپن سورس هست و فک نکنم آقای امیری از این کار ناراحت بشن و استقبال هم میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
UserWht
دوستان به نظرتون تعویض کپی رایت با تغییرات در سیستم اشکالی نداره ؟ چون اپن سورس هست و فک نکنم آقای امیری از این کار ناراحت بشن و استقبال هم میکنن
خودشون گفته اند مشکلی نداره.هر تغییری بخوای می تونی انجام بدی
سلام کسی میتونه تست کنه ببینه
پرداخت از طريق دروازه الکترونيک بانک پارسيان
ایراد داره یا فقط برا من اینجوریه (به دروازه بانک وصل نمیشه )
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
منظورم تو زرین پال هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
سلام کسی میتونه تست کنه ببینه
پرداخت از طريق دروازه الکترونيک بانک پارسيان
ایراد داره یا فقط برا من اینجوریه (به دروازه بانک وصل نمیشه )
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
منظورم تو زرین پال هست
براي من مشكلي نداره و از زرين پال به پنل بانك پارسيان متصل ميشه
با سلام
يکي از مشکلاتي که برطرف نشد اين هست که مشتري بعد از اينکه پرداخت آنلاين زرين پال رو انجام ميده همانطور که مي دونيد در آخر دکمه اي در سايت زرين پال هست که مشتري بايد در انتها روي آن کليک کنه تا به سايت فروشنده برگرده. ولي وقتي مشتري کليک ميکنه به صفحه سايت فروشنده بر نمي گرده. اين مشکل چطوري برطرف مي شه و چطوري مي تونيم آدرس صفحه اي مثل تکميل فرم پرداخت آنلاين را تنظيم کنيم که مشتري به اون صفحه مورد نظر در سايت منتقل بشه؟
اين مشکل در مورد نرم افزار محصولات قيمت دار هست که مشتري محصول با قيمت از پيش تعيين شده اون رو در سايت فروشنده انتخاب مي کنه و به زرين پال وارد ميشه
بنده این سوال را در فروم پرشین تولز هم ثبت کردم که سریعتر پاسخی دریافت کنم
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kia384
با سلام
يکي از مشکلاتي که برطرف نشد اين هست که مشتري بعد از اينکه پرداخت آنلاين زرين پال رو انجام ميده همانطور که مي دونيد در آخر دکمه اي در سايت زرين پال هست که مشتري بايد در انتها روي آن کليک کنه تا به سايت فروشنده برگرده. ولي وقتي مشتري کليک ميکنه به صفحه سايت فروشنده بر نمي گرده. اين مشکل چطوري برطرف مي شه و چطوري مي تونيم آدرس صفحه اي مثل تکميل فرم پرداخت آنلاين را تنظيم کنيم که مشتري به اون صفحه مورد نظر در سايت منتقل بشه؟
اين مشکل در مورد نرم افزار محصولات قيمت دار هست که مشتري محصول با قيمت از پيش تعيين شده اون رو در سايت فروشنده انتخاب مي کنه و به زرين پال وارد ميشه
بنده این سوال را در فروم پرشین تولز هم ثبت کردم که سریعتر پاسخی دریافت کنم
با تشکر
به چه آدرسی می فرسته؟
اطلاعات هاست و ساده پرداز رو بده تا یه نگاهی بهش بندازم
سلام من موقعی که میخواهم فایل را ایمپورت کنم این ارور را میده
کد:
Error
SQL query:
INSERT INTO `p_settings` ( `id` , `name` , `address` , `phonenum` , `desc` , `mail_address` , `mail_title` , `send_email` , `website` , `pin` )
VALUES ( 1, 'رزم انتظاران', '', '', '', 'razm.net@gmail.com', 'سامانه ساده پرداز', 2, 'http://razm.net/shop', 'xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx' ) ;
MySQL said: https://razm.net:2083/cpsess80070863...img/b_help.png
#1062 - Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'