پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
دوستان شاید از طرف ثبت کننده تحریم شده باشند یا براشون مشکلی پیش آمده باشه.
حداقل صبر کنید خودشون بیان توضیح دهند.
پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
اشکال این هست که ما ایرانی ها صبر نداریم و فورا افکار منفی تو ذهنمون شکل میگیره .
لطفا کمی صبر داشته باشید . حتما خودشون دلیل دارن .
سایت بالا نمیاد
لطفا رسیدگی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bot
سایت بالا نمیاد
لطفا رسیدگی کنید
داداش خودش گفته : لطفا تا حل شده مشکل سایت صبر کنید............ پنل مدیریت ریسلو
سلام یکی از دامین های بنده رو ثبت و بقیه مبلغ رو برگشت زدن
همچنان به پنل دسترسی نداریم!
لینکی هم که قرار دادید هر چه فورگت پس میزنیم : هیچ ایمیلی دریافت نمیشود!
An email has been sent to ***** with a link to reset your password.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samandata
همچنان به پنل دسترسی نداریم!
لینکی هم که قرار دادید هر چه فورگت پس میزنیم : هیچ ایمیلی دریافت نمیشود!
An email has been sent to ***** with a link to reset your password.
دقیقا منم همین مشکل رو دارم
ایشون زحمت نمیدن به خودشون بیان انلاین بشن به مشکلات رسیدگی کنن
هرچی زنگ و ایمیلم میدیم هیچی به هیچی ، 48 ساعته که تا اونجایی که من میدونم هم سایتشون هم پنلشون قابل دسترسی نیست
منم دقیقا همین مشکلا دارم یاهو ایدیشونم که هیچ وقت نیستن یه دامین دارم اول مارس تمدید نشه مشکل سازه ممنون میشم رسیدگی کنیم
متاسفانه من مقداری شارژ برای نمایندگی دامنه پرداخت کردم ولی چند وقت (زیاد) هست نمیشه تو نمایندگی دامنه ثبت کرد.
واقعا اینگونه افرادی فکری برای آخرت میکنند؟
اگر میکنه لطف کنه اون مقدار هزینه شارژ شده رو برگشت بزنه.
اگر پیام رو خوند لطف کنه پ.خ بده تا بهشون جزئیات رو بگم.
باتشکر!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
متاسفانه من مقداری شارژ برای نمایندگی دامنه پرداخت کردم ولی چند وقت (زیاد) هست نمیشه تو نمایندگی دامنه ثبت کرد.
واقعا اینگونه افرادی فکری برای آخرت میکنند؟
اگر میکنه لطف کنه اون مقدار هزینه شارژ شده رو برگشت بزنه.
اگر پیام رو خوند لطف کنه پ.خ بده تا بهشون جزئیات رو بگم.
باتشکر!!
عزیز این مورد به آخرت مربوط نمیشه!
اگر به خودتون زحمت بدید پرفایل ایشون و مشاهده کنید میبنید نزدیک به یک ماه هست تاپیک رو مشهاده نکردن!
حتما مشکل فنی پیش آمده! باید صبور باشید!