پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
سایت رفع ***** گردید.
تقاضا داریم تا اطلاع ثانوی از دامنه ir استفاده نمایید
با سلام و احترام
از پیگیری های شما سپاس گذاریم :53:
لطفا هر زمان منتقل شد به دامنه .com اطلاع رسانی فرمایید تا مشکلی در درگاه ها پیش نیاد
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
سایت داون هست.
مشکل داون تایمتون کی برطرف میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ace_gishniz
سایت داون هست.
مشکل داون تایمتون کی برطرف میشه؟
سلام
دوست عزیز در حال انتقال به سرور های ایران هستند
پیامک برای شما نیومده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
سلام
پیامک برای شما نیومده ؟
منم تازه فهمیدم داون شده پیامکی هم برای من نیومده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
سلام
پیامک برای شما نیومده ؟
چک نکرده بودم. الان که چک کردم دیدم اومده. اگه اطلاع رسانی با ایمیل هم باشه خیلی بهتره. چون خیلی ها مثل من ایمیلو بیشتر چک میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
منم تازه فهمیدم داون شده پیامکی هم برای من نیومده !
بله . متاسفانه سیباپال کمی در اطلاع رسانی ضعیف عمل کردند
تا جایی که میدونم در حال انتقال به سرور ایران هستند . انشالله مشکلات موجود رفع خواهد شد بعد از انتقال به ایران
برای منم پیام امده که انتقال میدند و ایندکس سایت هم نوشته بودند در حال انتقال به ایران هستند فقط قبلا یادمه یه دوره ای رو ایران بودند مجدد رو خارج رفتند که الان مجدد دارند برمیگردند !!! کاربران شکیبا باشید و فعلا درگاه دیگه فعال کنید تا در دسترس قرار بگیره
با سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی
تمامی مشکلات پیش آمده در این مدت برطرف گردید و سایت بر روی سرور قدرتمندی در داخل ایران قرار گرفت
امیدواریم تمام تلاشمان را جهت راضی نگه داشتن شما و عدم ایجاد مشکلات به کار گیریم.
اطلاع رسانی با پیامک قبل از انتقال انجام گردید و صبر شما متشکریم
با تشکر
جناب سیبا پال ما الان تو پلاگین هامون ثبت کردیم ir ایا دامین irحذف کنیم و کام بزاریم یا نیازی نیست میشه یه راهنمایی کنید با تشکر
درود
لطفا پلاگین های اصلی را از وب سایت دانلود نمایید و یا در پلاگن فعلی آدرس را به https://sibapal.com تغییر دهید.