8 سالی میشه تو این کارم
قبل از این که بیام بابام بهم گفت
این راهی که میری راه برگشت نداره بری توش گم میشه
گوش ندادم بهشون
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
بانک پارسیان 5 ساله 20 درصد به بالا میده
پیشنهاد میکنم بزارین پارسیان
موفق باشین
دوستان عزیز بهتره که این اقا پولشو تو چندجا سرمایه کنه که اگر خدای نکرده به بمبثت خورد بتونه راه برگشتی داشته باشه نصفشو در بانک های مختلف سرمایه گزاری کنید و نصف دیگشو در کارهای مختلفی مثله مغاز ههایکه یاز به سرمایه خیلی خیلی بلای ی ندارند و سود خوبی دارند
هنوز ادامه داره :d . . . این تاپیک . . .
هنوز پیدا نکردی چی کار باید بکنـــی ? :d . . .
نظر بنده اگر می خوای خوب و سریع رشد کنی ، فروشگاه اینترنتی بزن با تبلیغات مناسب عالی میـــشه . . .
خدارو چه دیدی اومدی و شدی مثه دیجی کالا . . .
اونوقت میگی خدا پدر شو بیامرزه که گفت فروشگاه بزنم :D . . .
مرسی از دوستان عزیزی که توی این تاپیک شرکت کردن.
با دوستان مشورت کردم و کار هاستینگ رو با توجه به علاقه ام انتخاب میکنم
خوانندگی هم شنیدم خوبه جواب میده.. بیا با هم یک آلبوم بزنیم.. کاری نداره الان هر کی ازخونش قهر میکنه یا خواننده میشه یا هاستینگ میزنه!! یک صفحه فحش نوشتم با هم میخونیم به نام رپ معروف میشیم :-|
نمونه کار: عشق من باش ... دیش دید دی دیش دیش دیش.....عمر من ..... دیش دیدیش دیدش...جون من....دیش دیدیدش ندیدیش؟دیش...
اگر جواب نداد هاستینگ میزنیم...:-|
با توجه به اینکه دیدم شما کار hosting رو انتخاب کردید، گفتم بد نیست من هم اظهار نظری بکنم...
به نظر من به حرف این دو نفر حتماً گوش کن...
من خودم چندین سال هست که کارم روی بستر اینترنت هست. شرکت هم دارم که فقط هزینه ی پهنای باند و... حدود 200 تا سروری که داریم همین تقریباً ماهی 100 تومان هست. 30 تا هم کارمند داره شرکت که با دقت زیاد سعی شده بهترینها انتخاب بشن.
اینو گفتم که بدونی روی هوا حرف نمی زنم و تجربه کردم که می گم. اون دو تا quote بالایی کاملاً حقیقت داره و این رو دوستان بعد از چندین سال کار توی این زمینه گفتن که در اصل دارن چند سال کار شما رو جلو می اندازند.
من هم به نوبه ی خودم می خواستم یه نکته رو بگم:
اگر می خوای کار درست حسابی و با کیفیت انجام بدی، توی ایران انجام نده!
اومدی از این جماعتی که دارن با زیرشلواری وی پی اس میفروشن مشاوره میخوای
برو با یه آدم موفق مشورت کن.
شما بفرما از همونایی وی پی اس بگیر که تو بیابون میفروشن
زیر شلواری منظور آدمای بیکار و الافیه که از رو بیکاری میان با وقت و پول مردم بازی میکنن که با پولش گلکسی بخرن برن باش پز بدن و مامان جونشون بهشون افتخار کنه
تنهای کاری هم که بلدن خرید و فروش دلار و تیکت زدن به دیتاسنتره ...
سرمایه رو ببر بالا بعد برو ماهواره بخر بزن شبکه ایران بی مرز
ببین چی میگه
اقای دلاوری بهتون میگه پاشو بیا آمریکا برات یه دو سه تا ماشین لباسشویی با یه مکان میگیرم هر ماه چند هزار دلار پول به جیب بزنو عشق کن
:d
آدم بی فرهنگ باشه ولی اسم سایتش مثل اشتباه تایپی نباشه :d
http://henterz.com/templates/corporatelife/favicon.ico
http://www.hetzner.de/favicon.ico
خدا تاپیک منو رحمت کنه
سلام دوست عزیز اگر من 100 میلیون پول داشتم الان چند جا سرمایه گذاری میکردم. اگر واقع تو کارتون حرفه ای هستین با 10 میلیون هم میتونی بهترین هاستینگ راه بندازید ما بقی پول 90 میلیون که میمونه 70 تا بزار تو بانک میمونه 20 میلیون دیگه که اون بیست میلیون 5 میلون حقیقتش ب فکر تبلیغات باش چون هر چقدر تبلیغ کنی ضرر نمیکنی . 15 میلیون دیگه وسایل شبکه وارد کنی
دادش یه نصحیت برادرانه بابا اصلا نیا تو این کار به خدا برای خودت میگم اخرش پوچ این کار از نظر من برو پولت رو بزار بانک بهتره به خدا .
دوست عزیز
هیچ وقت کسی توی یک کاری تجربه یا علاقه داره اون طرفو ناامید نکن از کجا معلوم دیدی این دوست عزیز شد یکی بهترین هاستینگ ایران . من رشتم الکترونیکه کارشناسی دارم میخونم ولی خدای از وقتی وارد دانشگاه شدم هیچی بهم سود نداشته اصلا بهم مفید نبوده فقط فکر این بود که مدرک کارشناسی بگیرم برم . چون علاقه من تو کار تعمییرات بود الان یک تعمییرات موبایل دارم که خداروشکر روزی 300 یا 400 درمیارم تو کار نرم افزار موبایل هم هستم . همیشه وارد یک کار میشی اول علاقن بعد تجربه که این دو تا کنار هم باشه میشه سود
شما یه سر برو وگاس، شاید چند برابر شد. بعدش همینجا تصمیم میگیریم چیکارش کنیم. :d
شکم و زیر شکم ملت سود شماست! مخصوصاً شکم!! :)
Fast Food
Hyper Market
...
سرور و کافی نت و شبکه و ... برای شما آب و نون نمیشه! مگه اینکه ...
درود
از نظر بنده پولتو خرج کن برتو یه کشور مثل انگلیس برای تحصیل مدارک دیگه ی رشته فناوری اطلاعات رو بگیر اون موقعه توی شرکت های بزرگ نوکرتم هستن به خاطر کار حتی بیشتر از پولی که الان داری در میاری
و اگر میخوای در ایران کار کنی یه دیتاسنتر شاخ بزن مث پارس انلاین و اسیا تک که اونم بالای 100 تومن خرج داره !
به هر حال نظر شخصی بنده بود
موفق باشید
سرمایه گذاری در کشورهای عربی
دوستان عزیز شما چرا اینقدر منحرفید ! بله بالای 100 میلیون تومن ! حرف بدی و یا اشتباهی زدم ؟ ما ایرانی ها فقط بلدیم به یک دیگر گیر بدیم و به جای نظر دادن فقط اسپم بدیم و حرف های بس بی ارزش بزنیم !
بنده گفتم بالای 100 تومن ! نگفتم 100 تومن ! بهتره اول فکر کنیم اندیشه کنیم بعد جواب بدیم !
فکر کنم جوابتون رو داده باشم
موفق باشید
واقعا ادم حالش دیگه از این بحث های بی نتیجه و بدرد نخورد به هم میخوره..
چند رک خصوصی تو رداستیشن خریداری کنید.سرورهارو کلو کنید ایپی ترنسفر کنید .رداستیشن با اینکه هزینه خیلی بالایی داره اما همیشه مشتری داره