ممنون بله متوجه شدم .
پست هم زمان ارسال شد .
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا آدمایی مثل شما کم پیدا می شن
میدونم برای نوشتن این مطالب واقعا زحمت کشیدی
ازت ممنونم آرش جان
کسی نیست تو این ست کردن ns ها منو راهنمایی کنه؟
سلام دوستان من (Easy Linux Security (ELS رو نصب کردم ولی در یک جا تنظیمات را اشتباه وارد کردم . الان برای اینکه تنظیمات ELS را دوباره انجام بدم باید از کجا این کار را انجام بدم ؟
تنظیم ELS can install the Exim Dictionary Attack ACL
Created by Chirpy from ConfigServer Services را باید n می زدم که اشتباها y زدم .
ممنون
من باید سیپنل رو بر روی هاست نصب کنم و ورد پرس رو بر روی سیپنل.در این صورت دیگه احتیاجی به سرور نیس. ممکنه بیشتر راهنماییم کنید؟:71::x:x
ممکنه سریعتر به سوالی که بالا پرسیدم جواب بدین؟؟؟؟؟؟؟8-}8-|
حالا که سیپنل روی هاست نصب هست پس به یک سرور (مجازی یا اختصاصی) با سیستم عامل لینوکس نیاز نمی باشد؟ ممکنه بیشتر راهنماییم کنید؟؟؟:x
- اگه ایراد داره بفرمایین که زود زود نپرسم؟؟؟؟؟:71:
دوست عریز سوالاتتونو توی یک پست بپرسید که انقدر شلوغ نشه و راحت به جوابتون برسین و زحمت بکشید مقداری توی گوگل سرچ کنید
پست شما گزارش شد
چشم.ممنون از راهنماییهاتون:x
=d>ممنون از شما=d>
ببخشید من یه بار کلکسو رو نصب کردم اما بعد حذف کردم ولی دیگه نمیتونم نصب کنم و ارور میده
باید چی کار کنم؟ ارور میده که برنامه ... نصبه ایا مایلدی دوباره نصب شه؟
سلام
ظاهرا لینک دانلود فایل PDF که در صفحه چهارم پیوست کرده بودم ، از کار افتاده .
فایل رو مجدد پیوست میکنم .
پیروز باشید .
سلام
آقا شما گفتید برای آموزش مدیریت سرور وی پی اس هم خوبه ، الان رفتم از یک شرکتی وی پی اس بگیرم میگن
الان من باید برای یاد گیری مدیریت سرور چیکار کنم ؟نقل قول:
مدیریت سرور مجازی با مدیریت سرور اختصاصی با مدیریت سرویس تفاوت زیادی داره دوست گرامی
ببنید اینجا اول آموزش گفتند 99% شبیه همه و همنطور گفتند سرور مجازی بگیرید
خب اگه سرور مجازی تنظیماتش با سرور اختصاصی فرق داره چرا این آموزش در قسمت سرور اختصاصی قرار گرفته ؟
سرور مجازی و سرور اختصاصی فرقشون اینه که سرور اختصاصی یک کامپیوتر مجزا و بصورت سخت افزاری هست توی یک دیتاسنتر
اما سرور مجازی ، این هم کامپیوتر هست و رم و سی پی یو و هارد و.. بهش تخصیص داده میشه. اما فیزیکی نیست. با استفاده از نرم افزاری خاصّ یک سرور اختصاصی رو به چندین سرور مجازی تقسیم میکنند . یعنی منابع در اختیار چندین نفر با چندین سرور مجازی قرار میگیره
این تاپیک مدیریت سی پنل یا دایرکت ادمین که کنترل پنل برای هاست هستند رو آموزش میده .
پس برای این کار ( آموزش سی پنل یا داریکت ادمین ) فرقی نداره سرور مجازی بگیرید یا اختصاصی
سلام متشكرم بابات اموزشتون..
اقا يه سوال!! :دي
هيچ جاي اين مقاله من نديدم حرفي از اپاچي باشه!! و يا لايت اسپيد!! اين دوتا كارشون دقيقا چيه؟؟ چرا نصب نكرديد ؟؟؟ چطور نصب ميشه و اصلا كمي ازشون توضيح بدبد دوستان من گيرم سر اين دوتاست
خب تو اين پرت 80 چه خبره مگه؟؟
2- يعني با نصب اين ديگه نبايد php و .. نصب كني؟؟ اين همون زمپ خودمون نيست ؟؟ قاطي كردم!!
3- من شنيدم لايت اسپيد خيلي سرعتش بالاتر از اپاچيه درسته؟
بله lite speed سرعتش به مراتب بیشتر از apache هست و بر روی هست ها php نصب میشه
در هر پورتی بر روی سرور یک سری کارها انجام میشه مثلا بر روی ۲۰۸۲ cpanel نصب و استفاده میشه بر روی باقی پورت ها همین طور هستنقل قول:
خب تو اين پرت 80 چه خبره مگه؟؟
2- يعني با نصب اين ديگه نبايد php و .. نصب كني؟؟ اين همون زمپ خودمون نيست ؟؟ قاطي كردم!!
3- من شنيدم لايت اسپيد خيلي سرعتش بالاتر از اپاچيه درسته؟
خب اين كه جواب سوال اولم بود...
سوال دوم 2 ؟؟
سوال سوم 3 ؟؟؟
فقط میتونم بگم ممنون! چون کارتون خیلی باارزشه و نمیدونم چجوری میتونم تشکر کنم :) فقط اگه بتونین تو قسمت kloxo این رو بگین که کلوکسو رو centos6 نصب نمیشه خیلی خوب میشه، تا دیگه کسی مثل من سر این قضیه سر کار نره.
:)
دست شما درد نکنه آموزش کاملی بود
http://www.webhostingtalk.ir/f10/60970/ کاش به این تاپیک اساتید سر برنن=((
آقا آموزش دیگه نمی ذارین ؟
مثل اینکه کسی نمیخواد به تاپیک که دادم توجه کنه سر بزنه ها؟x-(
با سلام
من روی سرورم centos نصبه با نرم افزار putty بهش متصل میشم. ولی موقع اجاری دستورها بعضی از دستورها مینویسه این دستور وجود نداره.
مثلا ..cd
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
مرسی
این غلط هست درستشکد:
..cd
کد:
.. cd
چند احتمال وجود داره
سطح دسترسی درستی برای برنامه ی cd وجود نداره که می تونید در
سطح دسترسی شو درست کنیدکد PHP:
/bin
یا ممکنه کرنل کرش کرده باشه
یا برنامه ی cd وجود نداشته باشه اصلا یعنی پاک شده باشه
البته هموطور که دوستان هم گفتن به نظر دستور رو هم غلط زدید
نه دستور رو که درست وارد میکنم ولی اینجا بد نشون میشده.عکسش رو پیوست کردم
چه طوری میتونم سطح دسترسی رو باز کنم. اگه پاک شده باشه چه جوری میتونم نصبش کنم؟؟؟؟
فکر نکنم مشکل از دستور باشه. عکسش رو گذاشتم اگه اشتباهه بهم بگین
مشکلم حل شد
فقط چند تا سوال دارم.
چه جوری میتونم آیپی ها رو بن کنم (دایرکت ادمین) که دیگه به سایتم دسترسی نداشته باشم. چند تا آیپی هستن هزارتا حمله به سرور داشتن واسه پیدا کردن یوزر و رمز عبور
چ جوری پورت ssh رو عوض کنم. لطفا کامل توضیح بدین؟
من از طریق ssh نمیتونم هیچی روی سرور دان کنم چرا؟
دستور wget رو که میزنم و آدرس مورد نظرم رو که مینویسم
این پیام رو میده
unable to resolve host address
لطفا پاسخ بدین
تازه این تاپیک رو دیدم... واقعا عالیه...خیلی ممنون خیلی چیزا ازش یاد گرفتم
با تشکر از زحمات شما
دمویی که برای کولوکسو گذاشتین مال دایرکت ادمین هست اگه لطف کنید تصحیح کنید ممنون میشم
http://demo.kloxo.com:7778/login/