-
پاسخ : ^^دیجی سرور^^فروش سرور مجازی فرانسه(پاریس)،کانادا و آمریکا از 13 هزارتومان
سرویس نقره ای 1 کانادا با هارد 100گیگابایت سفارش داده شد
-
پاسخ : ^^دیجی سرور^^فروش سرور مجازی فرانسه(پاریس)،کانادا و آمریکا از 13 هزارتومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirpub
سرویس نقره ای 1 کانادا با هارد 100گیگابایت سفارش داده شد
سرور شما تحویل داده شد
-
3 عدد کانادا موجود است :)
-
سلام یه سرور مجازی VPS یا VDS میخوام با اطلاعات زیر قیمت لطفا
HARD 1TB or More
Cpu 4core 2.5GHZ
ram 4GB or 6gb
port 1GB
لطفا قیمت رو برام میل کنید
Eiman0077@gmail.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EIMAN_NICE
سلام یه سرور مجازی VPS یا VDS میخوام با اطلاعات زیر قیمت لطفا
HARD 1TB or More
Cpu 4core 2.5GHZ
ram 4GB or 6gb
port 1GB
لطفا قیمت رو برام میل کنید
Eiman0077@gmail.com
سلام
برای شما با این مشخصات سروراختصاصی داریم
CPU:
Intel i3 (2 cores / 4 Threads)
Frequency:
3.4GHz+
RAM:
8 GB DDR3
Hard disk:
2TB SATA2
Bandwidth
100Mbps - 5 TB/month
قیمت براتون پ.خ شد
-
سلام فرانسه هنوز هم موجود است؟
-
پنل سایتتون مشکل داره و نمیشه لوگین کرد، قبلش هم تیکت ها باز نمیشد در یاهو هم جواب ندادین
سرور فرانسه هم هاردش به شدت مشکل داره و بیشتر از یک هفته است که رفع نشده
-
Gateway Module 'jahanpay' is Missing
-
سلام
امکان استفاده از تورنت (سید و لیچ ) در سرورهای مجازی شما وجود داره ؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shayanjuve
پنل سایتتون مشکل داره و نمیشه لوگین کرد، قبلش هم تیکت ها باز نمیشد در یاهو هم جواب ندادین
سرور فرانسه هم هاردش به شدت مشکل داره و بیشتر از یک هفته است که رفع نشده
سرور فرانسه ایشون بشدت مشکل داره و هنوز برطرف نشده
هارد و سرعت دانلود و آپلود , سرور به حدی کنده که حتی نمیشه ری استارت کرد
پنل کاربری هم مشکل داره و حتی قادر به بازیابی رمز عبور نیستید
قابل توجه دوستانی که قصد خرید دارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
new_chater
سرور فرانسه ایشون بشدت مشکل داره و هنوز برطرف نشده
هارد و سرعت دانلود و آپلود , سرور به حدی کنده که حتی نمیشه ری استارت کرد
پنل کاربری هم مشکل داره و حتی قادر به بازیابی رمز عبور نیستید
قابل توجه دوستانی که قصد خرید دارن
با سلام
مشکل کندی سرور فرانسه تا دو روز دیگر حل خواهد شد
مشکل سایت نیز امروز حل خواهد شد
بایت این مسائل از تمامی کاربران عذر میخواهیم
-
جالبه هر روز میگید دو روز دیگه حل خواهد شد :-s
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
new_chater
جالبه هر روز میگید دو روز دیگه حل خواهد شد :-s
امروز مشکل پنل حل خواهد شد
مشکل سرور هم با انتقال شما حل خواهد شد
-
مشکل من رو با انتقال به سرور کانادا که سرعت دانلودش بیش از 3 مگابایت نیست و پینگش 400 به بالاست میخواید حل کنید ؟
:) اینم از راه کار های شما
خوشا به سعادت دیگران که از شما سرور میگیرن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
new_chater
مشکل من رو با انتقال به سرور کانادا که سرعت دانلودش بیش از 3 مگابایت نیست و پینگش 400 به بالاست میخواید حل کنید ؟
:) اینم از راه کار های شما
خوشا به سعادت دیگران که از شما سرور میگیرن
از چیزی که اطلاع ندارید اظهار نظر نکنید و تاپیک فروش دیگران رو خراب نکنید
بنده عرض نکردم که سرور شما رو به کانادا انتقال خواهم داد.غیر مستقیم گفتم که شمارو کلا از سرورهامون اخراج خواهیم کرد و مابقی مبلغ رو براتون واریز خواهیم کرد
دوست عزیز شما نیازمند سرور اختصاصی هستید.شما هنوز فرق بین vps vds رو نمیدونید و توقع بیش از حد دارید.وجود شما برای دیگر کاربرانمون هم مضر هست و اخراج شما به نفع ما و دیگر کاربران خواهد بود
-
مشکل ناحیه کاربرای حل شد
پسورد تمامی کاربران ریست شد و پسورد جدید به ایمیل کاربران ارسال شد
مشگل سرور فرانسه هم بزوردی حل خواهد شد
-
3 عدد سرور کانادا موجود است
-
3 عدد فرانسه موجود است :)
-
منم از ایشون سرور 2 gb گرفتم پشتیبانیشون خوب بود فقط یه بار بمدت چند ساعت قطع شد ولی فکر کنم یه چیزی یادشون رفته:39::-w
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amgz
منم از ایشون سرور 2 gb گرفتم پشتیبانیشون خوب بود فقط یه بار بمدت چند ساعت قطع شد ولی فکر کنم یه چیزی یادشون رفته:39::-w
سلام
لطفا مشکلتون رو تیکت کنید
-
فروش از فرانسه و کانادا ادامه دارد :)
-
فروش از فرانسه و کانادا ادامه دارد
-
-
سلام
من از ایشون یک سرور مجازی گرفتم و خوب بود . من سرور اختصاصی هم دارم . از نظر سرعت دانلود و آپلود با یک سرور اختصاصی با پورت 100 برابری میکرد . من تست گرفتم که میگم تو یک ماهم که گذشته نزدیکای 2 ترا دانلود و آپلود داشتم که فکر میکنم برای یک سرور مجازی خیلی هم خوبه و زیاد هم هست . فقط کمی ویندوز سرور کند بود که فکر کنم به خاطر رم کمی که گرفته بودم بوده .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iload
سلام
من از ایشون یک سرور مجازی گرفتم و خوب بود . من سرور اختصاصی هم دارم . از نظر سرعت دانلود و آپلود با یک سرور اختصاصی با پورت 100 برابری میکرد . من تست گرفتم که میگم تو یک ماهم که گذشته نزدیکای 2 ترا دانلود و آپلود داشتم که فکر میکنم برای یک سرور مجازی خیلی هم خوبه و زیاد هم هست . فقط کمی ویندوز سرور کند بود که فکر کنم به خاطر رم کمی که گرفته بودم بوده .
سلام
از شما متشکریم
فروش ادامه دارد :)
-
فروش از کانادا و فرانسه ادامه دارد
یک عدد هلند موجود است
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Quality
کارشون درسته تایید میشن
مچکر دوست عزیز
فروش ادامه دارد :)
-
فروش همچنان ادامه دارد...
-
یک عدد سرویس طلایی 1 فرانسه با سیستم عامل windows server 2012 تحویل داده شد
-
با سلام
دوستان هر کس از این آقا سرور بخره خودشو سایتش و تشکیلاتش رو بی اعتبار کرده
سرور کانادای ایشون این هفته 3 بار قطع شده و سایت ایشون مشکلش از 1 ماه پیش هنوز حل نشده
Authorization failed ! رمز عبور سرور صحيح نميباشد
تماس تلفنی که کلا تعطیله بعد از یک ساعت اس میده که جایی هستم شب پیغام بدید
ما که از جای دیگه خرید کردیم ولی 40% به من ضرر زده :)
دوستانه گفتم بهتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Leopard
بنده هم یه سرور از ایشون تهیه کردم چند روز پیش. همه جوره اوکی بوده .
پشتیبانیشونم تا اینجا که انصافا واقعی بوده.من از فروشنده های زیادی سرویس داشتم و دارم زیاد پیش اومده بود که به مشکل بخورم باهاشون سر جواب درست ندادنو پیچوندنو اینا ...
ولی ایشون همیشه آنلاین بودنو پاسخگو .
امیدوارم این روند خوبشون ادامه داشته باشه .
در ضمن من سرویس کاناداشونو گرفتم که خودشون میگفتن فرانسه کیفیتش بهتره ولی همین کانادا هم عالی بود.
تو ادامه این پستم :
متاسفانه الان یه 10 روزی میشه سرور کاناداشون اون کیفیت اولیه رو نداره ...
خودشون هم گفتن مشکل داره که طبیعیه برای همه پیش میاد مشکل سرور. ولی تو 10 روز چند دفعه آخه ؟
لطفا سریعتر پیگیری کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Leopard
تو ادامه این پستم :
متاسفانه الان یه 10 روزی میشه سرور کاناداشون اون کیفیت اولیه رو نداره ...
خودشون هم گفتن مشکل داره که طبیعیه برای همه پیش میاد مشکل سرور. ولی تو 10 روز چند دفعه آخه ؟
لطفا سریعتر پیگیری کنید.
دوست عزیز اگه امکانش رو داشته باشن درخواست بدید به سرور فرانسه انتقالتون بدن ، سرور کانادا ظاهراً مشکل سخت افزاری داره ازشون بخواید مطمئن باشید مثل من مشکل رو پیگیری میکنن
-
متاسفانه برای ما هم که کانادا بود از دیروز قطعه گفتن انتقال میدیم فعلا که نکردن .
ما هم کاربرامون رو داریم از دست میدیم
-
مال منم همین مشکل رو داره دیروز تیکت دادم هنوز که خبری نیست...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
دوست عزیز اگه امکانش رو داشته باشن درخواست بدید به سرور فرانسه انتقالتون بدن ، سرور کانادا ظاهراً مشکل سخت افزاری داره ازشون بخواید مطمئن باشید مثل من مشکل رو پیگیری میکنن
یادمه قیمتا و شرایط فرق داشت .
-
با سلام
کاربران عزیز سرور کانادا امشب آخرین قطعی رو خواهد داشت و تمامی مشکلات حل خواهد شد.
لطفا صبور باشید خسارت کاربران جبران خواهد شد.
ما به تماس تلفنی تمامی کاربران پاسخ داده ایم و مشکل رو شرح دادیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redbull
با سلام
کاربران عزیز سرور کانادا امشب آخرین قطعی رو خواهد داشت و تمامی مشکلات حل خواهد شد.
لطفا صبور باشید خسارت کاربران جبران خواهد شد.
ما به تماس تلفنی تمامی کاربران پاسخ داده ایم و مشکل رو شرح دادیم
چیزی که پاک نمیشه ؟
-
دیشب هم گذشت :)
چی شد پس کاربرا بازیچه شما هستن درسته ؟
-
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
هم اکنون سرور کانادا بعد از مکاتبه های بسیار و ارائه دلیل و مدرک که بیگناهی ما ثابت شود و اشتباه مهندسین دیتاسنتر اثبات شود روشن شد.ولی همکاری ما با این دیتا سنتر کانادایی تمام شده و فعلا با فرانسه همکاری خواهیم داشت.سرور کلیه کاربران بدون خاموشی انتقال داده خواهد شد و فقط آی پی تغییر خواهد یافت و اطلاعات شما کاربران پابرجاست.لازم به ذکر است سرور فرانسه با کیفیت،سرعت و پینگ مناسبی نسبت به کانادا برخوردار میباشد
از تمامی کاربران بابت مشکلات پیش آمده عذزخواهی میکنیم
پیروز باشید