-
پاسخ : کنترل پنل رایگان و ایرانی Iranian Control panel
یک چیز دیگه اگه بزارید که خیلی خوب میشه اون هم اینکه نصب مدیریت محتوا خودکار و اینکه وقتی مدیر بخواهد هاست ایجاد کنه اونجا بتونه مدیریت محتوا رو انتخاب کنه و وقتی هاست ایجاد میشه براش سیستم نصب میشه و اطلاعات ورود به پنل اون مدیریت محتوا رو برای کاربر ایمیل کنه این امکان هم خیلی خوب میشه اگه بزارید داخل سیستم...
-
ما که هر کاری کردیم نتونستیم این پنل رو ببینیم .
-
سلام
خیلی عالی هست هنوز اقدام به نصب نکردم ولی میدم آینده خوبی داره ولی به شرطی حتما بعدا آپدیت بشه
به نظرم میتونید برای پشتیبانی و آپدیت لایسنس بدید که هزینه وقت و انرژی که میزارید جبران بشه یک هزینه مناسب برای 1 سال
اگر نیاز به سرور مجازی جهت تست سیستم باشه بنده میتونم ارائه کنم که پیشرفت سریعتری باشه و هر چه سریعتر شاهد یک پنل بسیار خوب باشیم
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام
خیلی عالی هست هنوز اقدام به نصب نکردم ولی میدم آینده خوبی داره ولی به شرطی حتما بعدا آپدیت بشه
به نظرم میتونید برای پشتیبانی و آپدیت لایسنس بدید که هزینه وقت و انرژی که میزارید جبران بشه یک هزینه مناسب برای 1 سال
اگر نیاز به سرور مجازی جهت تست سیستم باشه بنده میتونم ارائه کنم که پیشرفت سریعتری باشه و هر چه سریعتر شاهد یک پنل بسیار خوب باشیم
موفق باشید
تشکر از دوست عزیزی که روی این پنل زحمت کشیدند. واقعا کار پسندیده ای انجام دادید.
در جواب شما دوست عزیز این یک پنل رایگان می باشد و شرکت سازنده آن به رایگان منتشر کرده. به نظر شما کار درستیه برای تغییرات هزینه ای دریافت بشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
مرسی بابت معرفی و توسعه ی این سرویس روی ویندوز . فقط اگر نسخه ی تحت لینوکس هم منتشر بشه بسیار عالی و کاربر پسند میشه
درود
انشا الله نسخه لینوکسی هم ایجاد خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
چندتا مورد میگم . نمیدونم صفحات قبل گفته شده با نه
- اولین نکته اینه که فایل منیجر اگه بصورت new tab باز بشه خیلی بهتره
- دومین نکته اینه که اتصال با phpmyadmin برقرار نیست .
فعلا همین 2 مورد به چشمم خورده
اما یک حُسن که دیدم اینه که 3 آپشن زیر توی لیست سمت چپ وجود داره :
Server uptime
Server time
Server date
فعلا همینا :دی
پیروز باشید
درود
فایل منیجر در حال توسعه هست
phpmyadmin هم همانند directadmin ایجاد شده
تشکر و سپاس از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
camelian77
واقعا خسته نباشید کار عالی شده. سوالی که دارم اینه که با توجه به اینکه zpanel کد باز هست شما آیا کد این رو منتشر خواهید کرد؟
برنامه ای برای نسخه لینوکس دارید؟
در مورد متن باز یا کد بودن هنوز تصمیم نگرفتم
بله انشا الله چند ماه دیگه نسخه لینوکسی هم منتشر میشه
نوشته اصلی توسط
ourweb
یک چیز دیگه اگه بزارید که خیلی خوب میشه اون هم اینکه نصب مدیریت محتوا خودکار و اینکه وقتی مدیر بخواهد هاست ایجاد کنه اونجا بتونه مدیریت محتوا رو انتخاب کنه و وقتی هاست ایجاد میشه براش سیستم نصب میشه و اطلاعات ورود به پنل اون مدیریت محتوا رو برای کاربر ایمیل کنه این امکان هم خیلی خوب میشه اگه بزارید داخل سیستم...
تشکر از شما
این مورد حتماً در نسخه های بعدی قرار خواهد گرفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
ما که هر کاری کردیم نتونستیم این پنل رو ببینیم .
درود
سرور دمو یکی دو ساعت آفلاین بود الان رفع شده میتونید بیبینید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام
موفق باشید
درود و تشکر
حتماً بصورت مداوم آپدیت خواهد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webmin
تشکر از دوست عزیزی که روی این پنل زحمت کشیدند. واقعا کار پسندیده ای انجام دادید.
در جواب شما دوست عزیز این یک پنل رایگان می باشد و شرکت سازنده آن به رایگان منتشر کرده. به نظر شما کار درستیه برای تغییرات هزینه ای دریافت بشه؟
نه برای خود پنل برای موارد دیگه چون این پنل رایگان هست باگ های زیاد داره حالا این دوست عزیز زحمت کشیدند خیلی از باگ ها را رفع کردند امکانات جدید اضافه کردند پس وقت و هزینه ای که میزارن باید طوری جبران بشه
مثلا گفته شده بود قسمت حمایتی بزارند که کمک کنند ولی تعداد کسانی که کمک کنند خیلی کم هست
ولی در کل نظری بود که بنده داشتم انجام شدن یا نه شدن این مورد با استارتر تایپیک هست
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
نه برای خود پنل برای موارد دیگه چون این پنل رایگان هست باگ های زیاد داره حالا این دوست عزیز زحمت کشیدند خیلی از باگ ها را رفع کردند امکانات جدید اضافه کردند پس وقت و هزینه ای که میزارن باید طوری جبران بشه
مثلا گفته شده بود قسمت حمایتی بزارند که کمک کنند ولی تعداد کسانی که کمک کنند خیلی کم هست
ولی در کل نظری بود که بنده داشتم انجام شدن یا نه شدن این مورد با استارتر تایپیک هست
موفق باشید
تشکر از نظر ارزنده شما دوست و همکار گرانقدر
-
ببخشید دیر رسیدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام
موفق باشید
عزیز اسپانسر کامل پنل رو ما گرفتیم که سرور و ... را براشون تهیه کنیم
نسخه لینوکس نیاز هست با اقای زارع صحبت می کنم تا هر چه بتونیم زودتر اماده کنیم فقط دوستان باید حمایت کنند که پیشرفت داشته باشد
-
اطلاعیه مهم :
به اطلاع کلیه مشتاقان کنترل پنل ایرانی zPanel میرسانم که تست ثبات و پایداری کنترل پنل با 4750 کانکشن تست شده و نتیجه تست موفقیت آمیز بود!
بر همین حسب اولین نسخه Stable کنترل پنل طی 72 ساعت آینده منتشر میشه, نسخه stable که ورژن اغازین اون 1.0.5 هست نسخه پایدار و اصلی کنترل پنل ایرانی zPanel خواهد بود
-
بنده نصب کردم روی سرور کارتون عالی است :111:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
glxx
بنده نصب کردم روی سرور کارتون عالی است :111:
اگر امکان داره نام دامنه ای رو که به zpanel متصل کردید واسم پ.خ کنید
-
خسته نباشید ، دمو رو چک کردم
کنترل پنل کامل و خوبی شده است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mil4ni
خسته نباشید ، دمو رو چک کردم
کنترل پنل کامل و خوبی شده است
ممنون از نظر ارزنتون
-
ضمن سلام مجدد
خوشبختانه کلیه مشکلات رفع شده و اگه موردی پیش نیاد انشا الله نسخه نهایی از فردا برای دانلود روی سایت قرار خواهد گرفت
گفتنی است مشکل دوبار نصبی کنترل پنل در نسخه جدید به کلی رفع میگردد
-
ی سوال پی اچ پی ساپورت می کنه ؟! یعنی برای میزبانی مناسبه ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
ی سوال پی اچ پی ساپورت می کنه ؟! یعنی برای میزبانی مناسبه ؟!
بله
این پنتلر پنل به صورت کامل PHP و MySQL رو ساپورت میکنه و از نظر ساپورت با cPanel و DirectAdmin هیچ فرقی نداره
-
البته یک نقطه ضعف هم داره
خودش هم با وب سرور و به صورت PHP اجرا میشه به نوعی
اما Cpanel اینطور نیست - با Perl کار میکنه و هر مشکلی برای وب سرور پیش بیاد اختلالی در کار cPanel ایجاد نمیکنه
پایداری و امنیت هر دو با هم بالاتر میره....
البته خوب Zpanel رایگان هست و این نقطه قوت هم باید در نظر گرفت!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
اما Cpanel اینطور نیست - با Perl کار میکنه و هر مشکلی برای وب سرور پیش بیاد اختلالی در کار cPanel ایجاد نمیکنه
امکان رفع این موضوع در نسخه لینوکسی فکر میکنم قابل حل باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
امکان رفع این موضوع در نسخه لینوکسی فکر میکنم قابل حل باشه
درود
بله این مورد رو در نظر داریم
نسخه لینوکسی از اولین نسخه pl بالا میاد
نسخه ویندوز هم در نسخه 5 به بعد کنترل پنل به نحوی بالا میاد که حتی با حذف وب سرویس ها دان نمیشه ( اطلاعات این نسخه بعد از انتشار نسخه 4 بصورت عمومی اعلام میشه )
همچنین تدبیری اندیشیده شده که در نسخه 3 به بعد کنترل پنل روی وب سرویس جدا بالا بیاد که در صورت مورد حمله قرار گرفتن پورت 80 و آفلاین شدن وب سرویس ها کنترل پنل از دسترس خارج نشه
-
اینجور که به نظر میرسه سیستم خوبیه
امیدوارم موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alinonor
اینجور که به نظر میرسه سیستم خوبیه
امیدوارم موفق باشید
تشکر از حسن نظر شما
-
رو ویندوز 8 نصب کردم :دی
بَه بَه
چطوری پاکش کنم ؟ :دی
-
برای آینده که کنترل پنل رو کامل کردید عرض میکنم
وارد دمویی که در لینک زیر هست بشید. پوسته ای که استفاده میشه حالت تکراری سی پنل رو دیگه نداره و به نظر من مناسبه
ZPanelX Demos
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
برای آینده که کنترل پنل رو کامل کردید عرض میکنم
وارد دمویی که در لینک زیر هست بشید. پوسته ای که استفاده میشه حالت تکراری سی پنل رو دیگه نداره و به نظر من مناسبه
ZPanelX Demos
پوسته اختصاصی در حال طراحی هست که با نام Persia منتشر میشه و از نسخه 3 به بعد میشه پوسته دیفالت پنل
-
بسیار بسیار بسیار فکر زیبایی کردین
من نصب کردم و واقعا ازتون تشکر میکنم از این که PHP ساپورت میکنه و Apache داره و رایگان هم هست
اگر هزینه ای داشتم حتما شمارو در کنار همکار عزیزی که اسپانسر شما شدند کمک مالی میکردم
پس از نصب خواستم وارد کنترل پنل بشم اما
http://5.9.131.147:2080
چه کاری باید انجام بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cityhost
بسیار بسیار بسیار فکر زیبایی کردین
من نصب کردم و واقعا ازتون تشکر میکنم از این که PHP ساپورت میکنه و Apache داره و رایگان هم هست
اگر هزینه ای داشتم حتما شمارو در کنار همکار عزیزی که اسپانسر شما شدند کمک مالی میکردم
پس از نصب خواستم وارد کنترل پنل بشم اما
http://5.9.131.147:2080
چه کاری باید انجام بدم
درود و تشکر از حمایت و انتخاب شما
رفع مشکل : بعد از نصب کنترل پنل بالا نیاد! مشکل چیه ؟ - مرکز پرسش و پاسخ zPanel فارسی
-
جالب اینجاست وقتی پوشه Zpanel رو باز کردم با فایل Bin مواجه شدم که دقیقا همین توی Wamp هست یعنی کاملا گرافیکی میتونین هم PHP.INI رو مدیریت کنین هم My.Ini هم Httpd.conf
C:/Zpanel/Bin/Apache/conf/httpd.conf
C:/Zpanel/Bin/PHP/PHP.INI
C:/Zpanel/Bin/MySql/my.ini
واقعا کارتون عالیه
-
سلام
پیشنهاد میکنم که
حتما روی این پروژه وقت زیادی بذارید، از بقیه هم کمک بگیرید. حتما به یه جای خوبی برسونیدش. طوری که برابری کنه با CPanel از هر لحاظ.
اون وقت به صورت پولی بفروشید لایسنسش رو. اگر به جای خوبی رسید رایگان ندید. ولی حتما اول وقت زیادی براش بذارید تا در حد CPanel بشه.
چون به خاطر مسائل تحریم و ... ، واقعا به این پروژه و موارد مشابه نیاز هست. و مطمئن باشید اگه کیفیت خوب باشه و واقعا در حد CPanel باشه، بیشمار مشتری جذب خواهید کرد.
موفق و پیروز و سربلند باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_tara67
سلام
پیشنهاد میکنم که
حتما روی این پروژه وقت زیادی بذارید، از بقیه هم کمک بگیرید. حتما به یه جای خوبی برسونیدش. طوری که برابری کنه با CPanel از هر لحاظ.
اون وقت به صورت پولی بفروشید لایسنسش رو. اگر به جای خوبی رسید رایگان ندید. ولی حتما اول وقت زیادی براش بذارید تا در حد CPanel بشه.
چون به خاطر مسائل تحریم و ... ، واقعا به این پروژه و موارد مشابه نیاز هست. و مطمئن باشید اگه کیفیت خوب باشه و واقعا در حد CPanel باشه، بیشمار مشتری جذب خواهید کرد.
موفق و پیروز و سربلند باشید.
تشکر از پیشنهاد ارزندتون
مطمئن باشید اونقدر این پروژه توسعه پیدا میکنه که حداقل در ایران بشه به عنوان جایگزین cpanel روی اون حساب کرد
-
-
نسخه استاندارد و پایدار ( 1.0.5 ) کنترل پنل ایرانی zPanel منتشر شد
جهت دانلود به وب سایت پروژه مراجعه کنید : zPanel.Co
-
سلام - خسته نباشید.
زحمات با ارزشی کشیدید. من پست های قبلی رو مطالعه نکردم - ولی فکر میکنم این زحمات رو ، روی پنل های لینوکسی می کشیدید ارزش کارتون چندین برابر بود
فکر میکنم همین الان هم منتقل کنید به لینوکس بهتر از ادامه دادن روی ویندوز هستش.
90% هاستینگ ها بر پایه لینوکس بنا شدن.
در هر صورت آرزوی موفقیت داریم برای شما.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام - خسته نباشید.
زحمات با ارزشی کشیدید. من پست های قبلی رو مطالعه نکردم - ولی فکر میکنم این زحمات رو ، روی پنل های لینوکسی می کشیدید ارزش کارتون چندین برابر بود
فکر میکنم همین الان هم منتقل کنید به لینوکس بهتر از ادامه دادن روی ویندوز هستش.
90% هاستینگ ها بر پایه لینوکس بنا شدن.
در هر صورت آرزوی موفقیت داریم برای شما.
با سلام
ممنون از نظر شما
کنترل پنل ارائه شده با نسخه های لینوکسی هیچ تفاوتی نداره و فقط روی ویندوز راه اندازی میشه اما کارایی همون کارایی لینوکس هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil.zare2006
نسخه استاندارد و پایدار ( 1.0.5 ) کنترل پنل ایرانی zPanel منتشر شد
جهت دانلود به وب سایت پروژه مراجعه کنید : zPanel.Co
سلام
ازنسخه قبلی به جدید آپگرید میشود؟
چگونه؟
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madanchi11
سلام
ازنسخه قبلی به جدید آپگرید میشود؟
چگونه؟
ممنونم
درود
بله
فایل پچ و ارتقاء رو فردا قرار میدم
-
سلام،
کار خوبی کردید،
پیشنهاد میدم پروژه رو ببرید روی git ،و اپن سورس ارائه بدید،تا روند رشد و پایداریش بهتر بشه،
نسخه جدید خود زدپنل هم ارائه شده،ظاهرش Bootstrap base شده ،و ایراداتی رو گرفتن هم کارایی هم امنیت.
به هرحال اگر خواهان پیشرفتش هستید پیوندش بدید به جامعه اپن سورس،من و دوستان هم آماده همکاری روی git هستیم.
موید باشید./
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Goback
سلام،
کار خوبی کردید،
پیشنهاد میدم پروژه رو ببرید روی git ،و اپن سورس ارائه بدید،تا روند رشد و پایداریش بهتر بشه،
نسخه جدید خود زدپنل هم ارائه شده،ظاهرش Bootstrap base شده ،و ایراداتی رو گرفتن هم کارایی هم امنیت.
به هرحال اگر خواهان پیشرفتش هستید پیوندش بدید به جامعه اپن سورس،من و دوستان هم آماده همکاری روی git هستیم.
موید باشید./
درود
تشکر از نظر ارزنده شما, فعلاٌ تصمیمی مبنی بر انتشار اون روی Git نداریم
-
درود و سپاس فراوان برای این ابتکار خلاقانه.
این پنل فقط با آپاچی کار میکنه ؟ امکانش نیست با iis کار کنه ؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehran18
درود و سپاس فراوان برای این ابتکار خلاقانه.
این پنل فقط با آپاچی کار میکنه ؟ امکانش نیست با iis کار کنه ؟
ممنون
درود و تشکر
میشه امابه کانفیگ های زیادی نیاز هست